seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry biore naklejki jak Ci zostaly a jedna za ile ? :polew: :polew: nie no fakt poczytalem ten jego watek i dobrze ze chlopaki tam kopiowali jego wypowiedzi bo widac jak jechal po kazdym kto mial inne zdanie niz to ze jego fura to jest najnajnajnajnajnajpiekniejsza :polew: no co za gosc.. ale na kreske moze podjechac.. mial tam tiptronica chyba :> mysle ze byloby ciekawie jak masz wiecej to i ja jedna bym prosil... Wy macie B7 nie stać was no przez to o jedna pytam :> :polew: :polew: do b6 bralbym wszystkie taki kiedys mialem gest
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry biore naklejki jak Ci zostaly a jedna za ile ? :polew: :polew: nie no fakt poczytalem ten jego watek i dobrze ze chlopaki tam kopiowali jego wypowiedzi bo widac jak jechal po kazdym kto mial inne zdanie niz to ze jego fura to jest najnajnajnajnajnajpiekniejsza :polew: no co za gosc.. ale na kreske moze podjechac.. mial tam tiptronica chyba :> mysle ze byloby ciekawie jak masz wiecej to i ja jedna bym prosil... Wy macie B7 nie stać was postoje troche pod kosciolem z puszka wośp i bedzie
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry biore naklejki jak Ci zostaly a jedna za ile ? :polew: :polew: nie no fakt poczytalem ten jego watek i dobrze ze chlopaki tam kopiowali jego wypowiedzi bo widac jak jechal po kazdym kto mial inne zdanie niz to ze jego fura to jest najnajnajnajnajnajpiekniejsza :polew: no co za gosc.. ale na kreske moze podjechac.. mial tam tiptronica chyba :> mysle ze byloby ciekawie jak masz wiecej to i ja jedna bym prosil... Wy macie B7 nie stać was ja mam B5 wiec wezme wszystkie trzy
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry biore naklejki jak Ci zostaly a jedna za ile ? :polew: :polew: nie no fakt poczytalem ten jego watek i dobrze ze chlopaki tam kopiowali jego wypowiedzi bo widac jak jechal po kazdym kto mial inne zdanie niz to ze jego fura to jest najnajnajnajnajnajpiekniejsza :polew: no co za gosc.. ale na kreske moze podjechac.. mial tam tiptronica chyba :> mysle ze byloby ciekawie jak masz wiecej to i ja jedna bym prosil... Wy macie B7 nie stać was postoje troche pod kosciolem z puszka wośp i bedzie Angry biore naklejki jak Ci zostaly a jedna za ile ? :polew: :polew: nie no fakt poczytalem ten jego watek i dobrze ze chlopaki tam kopiowali jego wypowiedzi bo widac jak jechal po kazdym kto mial inne zdanie niz to ze jego fura to jest najnajnajnajnajnajpiekniejsza :polew: no co za gosc.. ale na kreske moze podjechac.. mial tam tiptronica chyba :> mysle ze byloby ciekawie jak masz wiecej to i ja jedna bym prosil... Wy macie B7 nie stać was ja mam B5 wiec wezme wszystkie trzy :polew:
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Arek i sie dogadamy nie ma problemu 10 zl/szt
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Arku zdaje się że ty masz naklejki z boku potrzebujesz na ołtarzyk?
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Arek i sie dogadamy nie ma problemu 10 zl/szt biore
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry jaki w ogole masz rozmiar tych neklejek? ja potrzebuje srodek tylnej szyby na pewno.. moze na obie boczne tez ale to jeszcze przemysle
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 chodzi o spoty w gliwicach :gwizdanie: no i to bylo zartem pisane Nie załapałem nie warto się o śmieciach rozwodzić wyżej sra niż dupe ma Znaczy się sugerujesz że jak by spadł z poziomu swojego ego do poziomu swojej inteligencji to by z niego mokra plama została masz rację ja mimo iż jeżdżę złomem kocham ten złom jak byłby moim drugim sercem
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry z tego co czytam biore wszystkie 3 w tej promo za 10 a potem najwyzej odsprzedam :polew: :polew:
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry jaki w ogole masz rozmiar tych neklejek? ja potrzebuje srodek tylnej szyby na pewno.. moze na obie boczne tez ale to jeszcze przemysle seves licze na jakas trase przez miasto oczywiscie jako pasazer, nowym wozidlem
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry jaki w ogole masz rozmiar tych neklejek? ja potrzebuje srodek tylnej szyby na pewno.. moze na obie boczne tez ale to jeszcze przemysle no nie wariuj nie chce mi się teraz ich mierzyć ale ze 20cm na 5cm chyba
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Mironia to ja bym też odwiedził ale niestety brak pojazdu H4mm3R a moze moglby cie ktos podrzucic na 19:00 na Rybnik to pojechalbys ze mna, a potem cie odwioze Spoko Pany jeszcze będzie okazja, może za tydz. się na Gliwickie wybiorę jak mi auto zrobią
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 chodzi o spoty w gliwicach :gwizdanie: no i to bylo zartem pisane Nie załapałem nie warto się o śmieciach rozwodzić wyżej sra niż dupe ma Znaczy się sugerujesz że jak by spadł z poziomu swojego ego do poziomu swojej inteligencji to by z niego mokra plama została masz rację ja mimo iż jeżdżę złomem kocham ten złom jak byłby moim drugim sercem ja to musze kiedys ten Twoj "zlom" zobaczyc bo z opisu widze ze piekna furka.. ajm i 2001 :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 chodzi o spoty w gliwicach :gwizdanie: no i to bylo zartem pisane Nie załapałem nie warto się o śmieciach rozwodzić wyżej sra niż dupe ma Znaczy się sugerujesz że jak by spadł z poziomu swojego ego do poziomu swojej inteligencji to by z niego mokra plama została masz rację ja mimo iż jeżdżę złomem kocham ten złom jak byłby moim drugim sercem Wolę mieć takiego "złoma" jak to koleś powiedział niż mieć B7 i być takim ciulem
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Angry z tego co czytam biore wszystkie 3 w tej promo za 10 a potem najwyzej odsprzedam :polew: :polew: juz nieaktualne zaraz bedzie ogloszenie w dziale sprzedam :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobra zaczynamy licytację naklejek cena wywoławcza 10pln po raz pierwszy SEVES kto da więcej
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 chodzi o spoty w gliwicach :gwizdanie: no i to bylo zartem pisane Nie załapałem nie warto się o śmieciach rozwodzić wyżej sra niż dupe ma Znaczy się sugerujesz że jak by spadł z poziomu swojego ego do poziomu swojej inteligencji to by z niego mokra plama została masz rację ja mimo iż jeżdżę złomem kocham ten złom jak byłby moim drugim sercem ja to musze kiedys ten Twoj "zlom" zobaczyc bo z opisu widze ze piekna furka.. ajm i 2001 :gwizdanie: Seves nie ma co ogladac
Rekomendowane odpowiedzi