trekpio88 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Zlot tuningowanych aut 19 maja Lotnisko-Gotartowice otwarcie godz 11:00 http://www.s-t-k.pl/aktualnosci/17/ ktoś będzie???
seves Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Zlot tuningowanych aut 19 maja Lotnisko-Gotartowice otwarcie godz 11:00 http://www.s-t-k.pl/aktualnosci/17/ ktoś będzie??? jak pogoda dopisze możnaby coś klubowo pomyśleć chłopaki co myślicie?
Kuna Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Dobry pomysł, jak by była ładna pogoda to bym przyjechał Niby mam studia ale co tam
Matek Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 ja będę bankowo powiedzcie mi gdzie najtaniej kupie i zrobie rozrząd do 1.6 ADP? Może ktoś ma do polecenia jakiegos dobrego mechaniora ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ---------- ja będę bankowo powiedzcie mi gdzie najtaniej kupie i zrobie rozrząd do 1.6 ADP? Może ktoś ma do polecenia jakiegos dobrego mechaniora
Kuna Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Wiesz co ja ostatnio robiłem i za robotę w 1.9tdi policzył mi 250zł. Jeżeli Jastrzębie Cię interesuje to wyślę ci telefon na PW. Części gościu też ma na miejscu
wiesiek3d Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 ja będę bankowo powiedzcie mi gdzie najtaniej kupie i zrobie rozrząd do 1.6 ADP? Może ktoś ma do polecenia jakiegos dobrego mechaniora ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ---------- ja będę bankowo powiedzcie mi gdzie najtaniej kupie i zrobie rozrząd do 1.6 ADP? Może ktoś ma do polecenia jakiegos dobrego mechaniora Sam se zrób w twoim to bez ściągania przodu się da.
Matek Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 I tak chyba będzie najlepiej wiesiek3d a jak to jest z FISem? Wkładał ktoś u siebie? Podjąłby sie ktos w Rybniku na taka zabawe? ---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- I tak chyba będzie najlepiej wiesiek3d a jak to jest z FISem? Wkładał ktoś u siebie?
seves Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 I tak chyba będzie najlepiej wiesiek3d a jak to jest z FISem? Wkładał ktoś u siebie? Podjąłby sie ktos w Rybniku na taka zabawe? ja wkładałem w swojej starej b6 i Kuna ma zamiar wyrezać teraz w swojej b6 ale jesli masz na mysli b5 bo nie napisales to wiecej rezania bo jeśli masz pół fis to czeka Cie wymiana licznika..
A-rek Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Sie bryka tu i tam, synek też se kupił moto:naughty: napewno "se" czy miał sponsora:whistling: jaki kupił? Byś se kupił Szajsunga to by Ci nie pękło gynał telefon tak ujowo upadł mi w kuchni na kafelki ( oczywiście trzeźwy nie byłem ) no chyba nie sądziłeś że ktoś z nas myślał że byłeś trzeźwy....... ps: Wiesiek jak robisz w tym tyg? bo wpadłbym któryś dzień na klachy
Rekomendowane odpowiedzi