badboy Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Chcesz busa czy busa z kierowcą ? busa z kierowca Badboy chodzi mi o Bayery, okolice Numberg moge popytać, do Monachium i wszystko co po drodze nie ma najmniejszego problemu, no ale Nurnberg to już troszkę w bok.
seves Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 jednak co quattro to quattro ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ---------- PS UWAGA! Bardzo pilna sprawa.. Kupiłem w ubiegłym tygodniu nowy narożnik w kolorze szarym (cena katalog 4299pln) wziąłem go przez grouppona i wyszedł mnie dokładnie 3000pln Chcę go odsprzedać bo zmieniła się koncepcja tj nie pasuje mi do szaro-niebieskich ścian (dosłownie i nie ma tu żadnej ściemy!!!!) Chcę po prostu ten sam tylko w czarnej skórze a oni nie przewidują zwrotów - mogą mi dać rabat na nowy.. ew Pani powiedziała że poszuka chętnego ale nie wie ile to potrwa.. Faktura gwarancja 2lata i wszystko jak za nowy!!! MEUBLES.COM.PL - sklep intenetowy z wyjątkowymi meblami. Meble tapicerowane, meble skórzane. Narożniki, zestawy wypoczynkowe. :: Narożnik MUSCAT Tkanina - kolor vila11 Cena do dużej negocjacji - dostawa w okolicy pod dom w cenie - wniesienie we własnym zakresie! Dostawa do 100km w dobrych pieniądzach do dogadania:wink:
wiesiek3d Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Chcesz busa czy busa z kierowcą ? busa z kierowca Badboy chodzi mi o Bayery, okolice Numberg No to mam takiego gostka co ma busa
A-rek Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 Badboy Numberg to jakies 200 km nad Monachium:wink: Wiesiek zdzwonimy sie:wink:
seves Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 dobry Blant a w której minucie jest coś ciekawego? mi większość filmików powyżej 4minut się ciągnie i nie mam czasu na nie:kwasny: Badboy masz ten nr?
badboy Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 dobry Blant a w której minucie jest coś ciekawego? mi większość filmików powyżej 4minut się ciągnie i nie mam czasu na nie:kwasny: Badboy masz ten nr? kaj tam, zadzwoniłech do innego majstra
blant88 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 dobry Blant a w której minucie jest coś ciekawego? mi większość filmików powyżej 4minut się ciągnie i nie mam czasu na nie:kwasny: Badboy masz ten nr? efekt końcowy ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- a ma może ktoś taki pistolet do malowania ?
seves Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 dobry Blant a w której minucie jest coś ciekawego? mi większość filmików powyżej 4minut się ciągnie i nie mam czasu na nie:kwasny: Badboy masz ten nr? kaj tam, zadzwoniłech do innego majstra o 22:30 Ci wizytówkę wysłałem
Kuna Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Matek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 że niby pomaluje tym alumki i jak mi się odwidzi to mogę to zrzucić bez żadnej amby? czego to te ludzie nie wymyślą http://photos02.istore.pl/6181/photos/big/12756393.jpg
blant88 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 że niby pomaluje tym alumki i jak mi się odwidzi to mogę to zrzucić bez żadnej amby? czego to te ludzie nie wymyśląhttp://photos02.istore.pl/6181/photos/big/12756393.jpg za***isty motyw pomalowałbym całe auto na biało a dach zostawiłbym czarny
Rekomendowane odpowiedzi