wiesiek3d Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dej se pozór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 dzieki za spota dla wytrwałych ,a stare grziby niech dalej w doma d*py grzeją ja też dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trekpio88 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 BMW X3 - Nie tylko dla gangstera! (2482897491) - motoAllegro Autko na pewno znalazło nowego właściciela:) (oryginalne ogloszenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik_audi Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ale za***ista frekwencja na spocie :facepalm: pozdro dla tych co byli troche pogoda sie zj***ła ale mówi sie trudno hehe.a kto to był bo nie zczaiłem po nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dobry To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu nazywa się to farba lateksowa można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany jaja te klimaty mo Wiesiek opanowane mówisz ?? że przez weekend se po ogródku w tym lata...???? :decayed: hhmmm????????????????? .......................... .................................. jakoś bardziej do Hammera by mi to pasowało :decayed: ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- sorki ale ja wczoraj musiałem u męża mojej siostry(bo do szwagra mu daleko ) na urodzinkach być :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dzieki za spota dla wytrwałych ,a stare grziby niech dalej w doma d*py grzeją cabrio...coś Ty w poniedziałek robił po topazem na "kwk chwałowice":whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 sprzedam wszystko ze zdjęć ps: dekory już sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 ale cisza.. mam autko do sprawdzenia numer VIN, kaj sie udać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 :hi Do Artura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 jak coś to pw w sprawie vin'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 dobry okazja jest.. do sprzedania b7 2.0tdi 2007 sedan szary s-line zewnetrzny.. sliczna z wloch nie poobijana, kumpel sprowadzil i chce sprzedac.. 34000 przebieg na fotkach widze 226000 raczej prawdziwy on sprowadza i dopiero handlarze biora od niego ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- dobry To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu nazywa się to farba lateksowa można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany no widzisz bym nie uzywal lateksowych farb itd to pewnie juz bylbym ochajtany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 dobry okazja jest.. do sprzedania b7 2.0tdi 2007 sedan szary s-line zewnetrzny.. sliczna z wloch nie poobijana, kumpel sprowadzil i chce sprzedac.. 34000 przebieg na fotkach widze 226000 raczej prawdziwy on sprowadza i dopiero handlarze biora od niego ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- dobry To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu nazywa się to farba lateksowa można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany no widzisz bym nie uzywal lateksowych farb itd to pewnie juz bylbym ochajtany To nie maluj małego lateksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Robert ty może będziesz wiedział, czy budowa silnika i jego podzespoły (dokładnie chodzi mi o układ klimatyzacji) różni się w silniku AFN w wersji EU i GB? idzie to sprawdzić w Etce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 seves, szkoda ze b7 bo nad ciekawym b5 albo b6 bym pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 seves, szkoda ze b7 bo nad ciekawym b5 albo b6 bym pomyślał A co B7 nie ciekawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi