Guregoru Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 z rana z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 z rana z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik w kupie raźniej
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik a ja nie wiem Guregoru czy tu tez sie z Toba witac czy co
Guregoru Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 z rana z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik w kupie raźniej Ja tam nie wiem w czym tobie jest raźniej [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:49_________________________________________________ Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik a ja nie wiem Guregoru czy tu tez sie z Toba witac czy co Jak chcecie mieć więcej postów to tak
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 z rana z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu z rana to teraz tutaj masz kolegów Rybnik goń się leszczu Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik w kupie raźniej [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:49_________________________________________________ Ci to wszędzie naspamują we dwójkę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:21_________________________________________________Rybnik a ja nie wiem Guregoru czy tu tez sie z Toba witac czy co Jak chcecie mieć więcej postów to tak hahahahhaha no dokladnie tak mysle bierzemy przyklad z SG i SK
Guregoru Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 hahahahhaha no dokladnie tak mysle bierzemy przyklad z SG i SK Uczyć się uczyć
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zbieram sie moze zajrze pozniej.. a jak co to na spocie
H4mm3R Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Miszka WIELKA prośba, zmniejsz tą fote z avatara, bo mi się przeglądarka wiesza na Twoich postach jak ma za każdym razem ściągać fote o rozmiarze 3,6MB
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dzwoniłem i najlepiej jechać cały czas 1 a później 6, kumpel jechał nocą to 7,5h za dnia to co najmniej 9h musisz liczyć :gwizdanie: Ok Dzięki Wiszę browarka na następnym spocie _________________________________________________ Nie no jak powaznie piszesz to lepiej skocz teraz gdzies i wydaj te 5stówek na radio i jakas antene- polecam unidena 520xl chociaz podobno ktos tam kiedys mowil ze nie ma homologacji to jezdze z nim juz 3lata jest tansze niz prezident a co najmniej tak samo dobre do tego antenke jakas - tylko w sumie nie wiem gdzie unidena u nas dostaniesz.. dobry cb-sprzet jest w wodzisl Dzwoniłem i najlepiej jechać cały czas 1 a później 6, kumpel jechał nocą to 7,5h za dnia to co najmniej 9h musisz liczyć :gwizdanie: Ok Dzięki Wiszę browarka na następnym spocie _________________________________________________ Nie no jak powaznie piszesz to lepiej skocz teraz gdzies i wydaj te 5stówek na radio i jakas antene- polecam unidena 520xl chociaz podobno ktos tam kiedys mowil ze nie ma homologacji to jezdze z nim juz 3lata jest tansze niz prezident a co najmniej tak samo dobre do tego antenke jakas - tylko w sumie nie wiem gdzie unidena u nas dostaniesz.. dobry cb-sprzet jest w wodzislawiu jak na chalupki lecisz za biedronka po lewej.. powaznie pisze, lepiej kup radio i miej spokoj bo do 50 czy 70dyszek ciagle zwalniac to nie na moje nerwy Wolę bez ... Myślałem o zakupie ... ale jeszcze nie teraz ... muszę troszeczkę uzbierać kapusty na coś konkretnego ... awiu jak na chalupki lecisz za biedronka po lewej..powaznie pisze, lepiej kup radio i miej su.gpokoj bo do 50 czy 70dyszek ciagle zwalniac to nie na moje nerwy Wolę bez ... Myślałem o zakupie ... ale jeszcze nie teraz ... muszę troszeczkę uzbierać kapusty na coś konkretnego ... Hej. To pożycz od kogoś za czteropak i tak się zwróci z nawiązką.
ROBERT Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Siema. Juz jestem bez CB dałem rady, pisze z kom. Pozdro dla wszystkich znad Bałtyku
seves Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Siema. Juz jestem bez CB dałem rady, pisze z kom. Pozdro dla wszystkich znad Bałtyku no witamy ze slonecznego slaska u nas pieeekna pogoda wlasnie sie gdzies nad wode trza wybrac milego udanego i goracego wypoczynku
A-rek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Siema. Juz jestem bez CB dałem rady, pisze z kom. Pozdro dla wszystkich znad Bałtyku Robert to ci sie pogoda udala
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Siema. Juz jestem bez CB dałem rady, pisze z kom. Pozdro dla wszystkich znad Bałtyku Robert to ci sie pogoda udala Tak,tylko pozazdrościć.
blant88 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Akurat teraz wróciłem z weekendu i pogoda pykła
ROBERT Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Siema. Sprzęgiełko alternatora sie sypnelo nie wiem czy mogę tak wrócić ? Piszczy i szarpie paskiem wielorowk. Nie ma tu w pobliżu Karwii kogoś w klubu zeby mógł pomoc w wymiana ? Mam net tylko z kom. Pozdr.[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 09:35_________________________________________________Sprawa opanowana
badboy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam rezaczy z rybnika może w najbliższą sobotę/niedzielę również pojawię się u Was jeśli oczywiście mogę sobie na to pozwolić
A-rek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 po weekendzie Sprawa opanowana rezacz Robert dal rade witam rezaczy z rybnika może w najbliższą sobotę/niedzielę również pojawię się u Was jeśli oczywiście mogę sobie na to pozwolić oczywiscie zapraszamy a co do naszego spota to kiedy robimy :?: sobota czy niedziela :?:
seves Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pozdr.[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 09:35_________________________________________________Sprawa opanowana no nie wiem Robert jak zes to opanowal ale jesli w pojedynke to uklony w Twoja strone ja niestety znow odpadam w ten weekend w sobote kawalerski kuzyna, a z niedzieli na poniedzialek na chorwacje uderzam
Rekomendowane odpowiedzi