Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: z rańca

dobry :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrej nocki

Andrzej nie potwierdził swojej obecności :?:

A on zawsze taki jakiś dziwny był :gwizdanie:

Andrzej :wink4:

:kox: :kox: :kox::tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4: :wink4: :wink4:

rozumiem że to tyczy się mnie ?

z rana :hi:

dawno mnie tu nie było Pany :tongue4: cały weekend zabiegany, wszedłem tylko wczoraj na moment żeby zobaczyć jak tam się sprawy z tą imprezka rozwijają, a wszelkie pretensje do tego iż tylko się czaję prosze kierować do mojego braciszka który siedzi na moim koncie na forum :tongue4:

nie chce mi się tego spamu nadrabiać :P

a po przeczytaniu paru stron i tak niczego konkretnego nie wiem na temat tej imprezki :tongue4:

tak jak pisałem na początku oczywiście ja + Monika i tutaj nic się nie zmienia (hmm i to takie dziwne ja?)

z tymże na spocie mnie nie będzie bo mam urodziny w rodzince, wpadnę tak koło 21,22 już na wskazane miejsce imprezki.

i teraz pytanie:

data imprezy: 27 listopad, godz. 21.00 ???

miejsce: ???

ściepa: ??? zł

Opublikowano

data imprezy: 27 listopad, godz. 21.00 ???

miejsce: ???

ściepa: ???

Data pasuje godzina nie bardzo raczej wcześniej no i dzisiaj już wszystko się wyjaśni.

Jak na razie jest 8 pewnych osób wliczają Ciebie z towarzyszką.

Jeżeli tak zostanie impra będzie raczej na chacie chociaż kto wie :?:

Opublikowano

Andrzej :hi: witajcie nie wiem kogo się tyczyło ale jak mnie to już się tłumaczę,w całą sobotę tłumaczyłem żonie :sexinbed: tę imprę z Wami,tak że byłem w niedzielę trochę nieaktywny,ale niestety ona wymyśliła jakąś niespodziankę dla mnie na 27 w sobotę :wallbash: tylko tyle udało mi się wyciągnąć i nie ma mowy o żadnej imprezce z Wami :wallbash::no: szkoda może następnym razem :confused4: a wczorajsze czajenie to nadrobienie tego spamu coście tyle tego naimputowali :rolleyes:dzisiaj sprawdzę to miejsce w CAFE PRIMA :good:

Opublikowano

Spoko Andrzej Arek ma tam podjechać do Primy :naughty:

Opublikowano

:hi: z rana

Angry dzwonil, ze bedzie tam dzisiaj przejezdzal wiec ja nie musze tam jechac i wpadnie tez do mnie to przekaze mi info :wink4:

Natalia pracuje w niedziele na rano wiec impreza u nas odpada :confused4: (jesli bedzie domowka)

Opublikowano

Natalia pracuje w niedziele na rano wiec impreza u nas odpada :confused4: (jesli bedzie domowka)

Jak na kacu pójdzie do roboty :?:

:polew:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi:Tomek
Opublikowano

:hi:

zyjesz po weekendzie :?: :)

w "Primie" juz od dluzszego czasu brak miejsc na przyszly weekend :confused4:

Opublikowano

zyjesz po weekendzie :?: :)

zdecydowanie już się lepiej czuję :wink4: thx :)

Opublikowano

Jak na razie mamy pewne 8 osób, być może dojdzie jeszcze 1 para, ale to dowiemy sie dzisiaj do wieczora.

Jeżeli tak zostanie to jeszcze dogadamy z Robertem czy na chate czy do jakiejś knajpki.

No i tak jak Robert napisał dzisiaj koniec listy.

Opublikowano

:hi: Rybnik [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:59_________________________________________________

Jak na razie mamy pewne 8 osób, być może dojdzie jeszcze 1 para, ale to dowiemy sie dzisiaj do wieczora.

Jeżeli tak zostanie to jeszcze dogadamy z Robertem czy na chate czy do jakiejś knajpki.

Jakaś impreza :naughty:

Opublikowano

Witam zagranicznych gości

No Tomek to zdrowiej chłopie :good:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:00_________________________________________________

Obudził się :cool1:

Opublikowano

Obudził się :cool1:

A no tak andrzejki :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Rybnik [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:59_________________________________________________

Guru przeciez dawalem info u was o tej malej imprezce :cool1:

Opublikowano

Guru przeciez dawalem info u was o tej malej imprezce :cool1:

Zapomniałem :rolleyes:

Opublikowano

Zapomniał :cool1:

Opublikowano

No :wink4: