badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dobrej nocki Andrzej nie potwierdził swojej obecności :?: A on zawsze taki jakiś dziwny był :gwizdanie: Andrzej :kox: :tongue4: :wink4: rozumiem że to tyczy się mnie ? z rana dawno mnie tu nie było Pany cały weekend zabiegany, wszedłem tylko wczoraj na moment żeby zobaczyć jak tam się sprawy z tą imprezka rozwijają, a wszelkie pretensje do tego iż tylko się czaję prosze kierować do mojego braciszka który siedzi na moim koncie na forum nie chce mi się tego spamu nadrabiać a po przeczytaniu paru stron i tak niczego konkretnego nie wiem na temat tej imprezki tak jak pisałem na początku oczywiście ja + Monika i tutaj nic się nie zmienia (hmm i to takie dziwne ja?) z tymże na spocie mnie nie będzie bo mam urodziny w rodzince, wpadnę tak koło 21,22 już na wskazane miejsce imprezki. i teraz pytanie: data imprezy: 27 listopad, godz. 21.00 ??? miejsce: ??? ściepa: ??? zł
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 data imprezy: 27 listopad, godz. 21.00 ??? miejsce: ??? ściepa: ??? Data pasuje godzina nie bardzo raczej wcześniej no i dzisiaj już wszystko się wyjaśni. Jak na razie jest 8 pewnych osób wliczają Ciebie z towarzyszką. Jeżeli tak zostanie impra będzie raczej na chacie chociaż kto wie :?:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Andrzej witajcie nie wiem kogo się tyczyło ale jak mnie to już się tłumaczę,w całą sobotę tłumaczyłem żonie tę imprę z Wami,tak że byłem w niedzielę trochę nieaktywny,ale niestety ona wymyśliła jakąś niespodziankę dla mnie na 27 w sobotę tylko tyle udało mi się wyciągnąć i nie ma mowy o żadnej imprezce z Wami szkoda może następnym razem a wczorajsze czajenie to nadrobienie tego spamu coście tyle tego naimputowali :rolleyes:dzisiaj sprawdzę to miejsce w CAFE PRIMA
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Spoko Andrzej Arek ma tam podjechać do Primy
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 z rana Angry dzwonil, ze bedzie tam dzisiaj przejezdzal wiec ja nie musze tam jechac i wpadnie tez do mnie to przekaze mi info Natalia pracuje w niedziele na rano wiec impreza u nas odpada (jesli bedzie domowka)
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Natalia pracuje w niedziele na rano wiec impreza u nas odpada (jesli bedzie domowka) Jak na kacu pójdzie do roboty :?:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 :hi: zyjesz po weekendzie :?: w "Primie" juz od dluzszego czasu brak miejsc na przyszly weekend
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 :hi: zyjesz po weekendzie :?: zdecydowanie już się lepiej czuję thx
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak na razie mamy pewne 8 osób, być może dojdzie jeszcze 1 para, ale to dowiemy sie dzisiaj do wieczora. Jeżeli tak zostanie to jeszcze dogadamy z Robertem czy na chate czy do jakiejś knajpki. No i tak jak Robert napisał dzisiaj koniec listy.
Guregoru Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Rybnik [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:59_________________________________________________ Jak na razie mamy pewne 8 osób, być może dojdzie jeszcze 1 para, ale to dowiemy sie dzisiaj do wieczora. Jeżeli tak zostanie to jeszcze dogadamy z Robertem czy na chate czy do jakiejś knajpki. No i tak jak Robert napisał dzisiaj koniec listy. Jakaś impreza
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam zagranicznych gości No Tomek to zdrowiej chłopie [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:00_________________________________________________ Jakaś impreza Obudził się
Guregoru Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jakaś impreza Obudził się A no tak andrzejki :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Rybnik [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:59_________________________________________________ Jak na razie mamy pewne 8 osób, być może dojdzie jeszcze 1 para, ale to dowiemy sie dzisiaj do wieczora. Jeżeli tak zostanie to jeszcze dogadamy z Robertem czy na chate czy do jakiejś knajpki. No i tak jak Robert napisał dzisiaj koniec listy. Jakaś impreza Guru przeciez dawalem info u was o tej malej imprezce
Guregoru Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Rybnik [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:59_________________________________________________ Jak na razie mamy pewne 8 osób, być może dojdzie jeszcze 1 para, ale to dowiemy sie dzisiaj do wieczora. Jeżeli tak zostanie to jeszcze dogadamy z Robertem czy na chate czy do jakiejś knajpki. No i tak jak Robert napisał dzisiaj koniec listy. Jakaś impreza Guru przeciez dawalem info u was o tej malej imprezce Zapomniałem
Rekomendowane odpowiedzi