Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm wszyscy w pracy a potem będą się B8 po Rybniku rozbijać :decayed:

A jak :decayed:

Chyba się do was przeprowadzę :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co Wiesiek sprzedajesz swoją? :gwizdanie:

Nie :wink4:

Opublikowano

dobra to muszę szukać :tongue4:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:39_________________________________________________kiedy wypłacają barabórki,bo muszę dług odebrać? :naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 13:53_________________________________________________U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też :sick3:

Opublikowano

dobrze wiedzieć :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

nieraz tam czadziłem bo byłem pewny że to atrapa teraz to koniec ;(

Opublikowano

nieraz tam czadziłem bo byłem pewny że to atrapa teraz to koniec ;(

fota będzie? :naughty:

Opublikowano

Dobry :hi:

[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 15:37_________________________________________________

No to załatwione, a jeszcze Robert co by komplet kulturalny był.

Ja mam jeszcze z komunii :kox:

[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 15:39_________________________________________________Pany pamiętać , dziś do wieczora ostateczny termin na zgłoszenie się chętnych osób na imprezę "Andrzejkową" która obędzie się po spocie 27 listopada

Opublikowano

dobra to muszę szukać :tongue4:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:39_________________________________________________kiedy wypłacają barabórki,bo muszę dług odebrać? :naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 13:53_________________________________________________U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też :sick3:

jak sie ma CB to się wie :cool1:

widziałem Cie dzisiaj koło 11 na wodzisławskiej, jechałeś w stronę Rybnika :naughty:

Opublikowano

Te radary przekładają, one na stałe tam nie są zabudowane.

Opublikowano

hello Synki po robocie :hi:

ale Angry ale jak? :cool1:

no co Ty przeciez straz wklada do nich te aparaty i wyjnuje :decayed:

przeciez one tam na stale nie sa :wink4:

U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też :sick3:

Angry a skad wiesz ze na gliwice i zory tez? :mysli:

Opublikowano

U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też :sick3:

Angry ten na ul.Wodzislawskiej uzbrajają co kilka dni (5-10) tak na pół dnia, a potem znow jest pusty :wink4:

jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Angry ten na ul.Wodzislawskiej uzbrajają co kilka dni (5-10) tak na pół dnia, a potem znow jest pusty :wink4:

jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie:

hahaha

:good:

poza tym chlopaki czuje sie pominiety :rolleyes:

pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie :gwizdanie:

Opublikowano

O której jedziesz?

Opublikowano
poza tym chlopaki czuje sie pominiety

pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie

no wlasnie pisales i na mojej liscie zawsze byles :gwizdanie:

wiec dla przypomnienia:

1. Robert + Marzena

2. Wiesiek + Basia

3. Arek + Natalia

4. Badboy + Monika

5. Seves + ...... (jak ma partnerka na imie?)

O której jedziesz?

na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty

Opublikowano

wiec dla przypomnienia:

1. Robert + Marzena

2. Wiesiek + Basia

3. Arek + Natalia

4. Badboy + Monika

O której jedziesz?

na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty

Seves sam tego jeszcze nie wie :decayed:

Opublikowano

wiec dla przypomnienia:

1. Robert + Marzena

2. Wiesiek + Basia

3. Arek + Natalia

4. Badboy + Monika

5. Seves + Magda (jak ma partnerka na imie?)

O której jedziesz?

:shocked:

serio do ASO oddajesz? myslalem ze zartujesz? :wink4:

a moja partnerka.. Magda :wink4:

[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 17:49_________________________________________________

wiec dla przypomnienia:

1. Robert + Marzena

2. Wiesiek + Basia

3. Arek + Natalia

4. Badboy + Monika

O której jedziesz?

hahahahahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: dobre :wink4:

nie no ta sama co zawsze Magda :tongue4:

Opublikowano
serio do ASO oddajesz? myslalem ze zartujesz?

olej zawsze robie w ASO aby miec potwierdzenie w książce serwisowej i historii :>

mysle ze zrekompensuje mi sie to przy sprzedazy auta :gwizdanie:

a ze teraz mam jeszcze wąż oleju z turbo i jedną poduszke do wymiany to za jednym razem robie u nich :>

:polew:

Opublikowano

Arek serio piszesz :?: :shocked:

Nie lepiej tą niepotrzebnie :!: :!: :!: wydaną kasę zainwestować w coś innego :?: :?: :?:

Jakbyśmy się kiedy umówili to możemy i u mnie na kanale to zrobić , ale w końcu to Twoja kasa ... :wink4:

PS.tam nie spuszczają oleju tylko odsysają , nigdy w życiu tyle go nie "wyciągną" co ja bym spuścił odkręcając korek spustowy :gwizdanie: