Guregoru Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Hmmmm wszyscy w pracy a potem będą się B8 po Rybniku rozbijać A jak Chyba się do was przeprowadzę :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 to co Wiesiek sprzedajesz swoją? :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 to co Wiesiek sprzedajesz swoją? :gwizdanie: Nie
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dobra to muszę szukać [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:39_________________________________________________kiedy wypłacają barabórki,bo muszę dług odebrać? [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 13:53_________________________________________________U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nieraz tam czadziłem bo byłem pewny że to atrapa teraz to koniec ;(
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nieraz tam czadziłem bo byłem pewny że to atrapa teraz to koniec ;( fota będzie?
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dobry [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 15:37_________________________________________________ No to załatwione, a jeszcze Robert co by komplet kulturalny był. Ja mam jeszcze z komunii [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 15:39_________________________________________________Pany pamiętać , dziś do wieczora ostateczny termin na zgłoszenie się chętnych osób na imprezę "Andrzejkową" która obędzie się po spocie 27 listopada
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dobra to muszę szukać [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:39_________________________________________________kiedy wypłacają barabórki,bo muszę dług odebrać? [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 13:53_________________________________________________U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też jak sie ma CB to się wie widziałem Cie dzisiaj koło 11 na wodzisławskiej, jechałeś w stronę Rybnika
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Te radary przekładają, one na stałe tam nie są zabudowane.
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dobra to muszę szukać [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 11:39_________________________________________________kiedy wypłacają barabórki,bo muszę dług odebrać? [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 13:53_________________________________________________U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też hello Synki po robocie ale Angry ale jak? no co Ty przeciez straz wklada do nich te aparaty i wyjnuje przeciez one tam na stale nie sa U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też Angry a skad wiesz ze na gliwice i zory tez?
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też Angry ten na ul.Wodzislawskiej uzbrajają co kilka dni (5-10) tak na pół dnia, a potem znow jest pusty jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też Angry ten na ul.Wodzislawskiej uzbrajają co kilka dni (5-10) tak na pół dnia, a potem znow jest pusty jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie: hahaha poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 U W A G A !!!!! fotoradar na ul Wodzisławskiej został dzisiaj uzbrojony,widziałem osobiście o godz. 14:50 koniec wariacji na tym odcinku pewnie ten na gliwice i na żory też Angry ten na ul.Wodzislawskiej uzbrajają co kilka dni (5-10) tak na pół dnia, a potem znow jest pusty jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie: O której jedziesz?
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie no wlasnie pisales i na mojej liscie zawsze byles :gwizdanie: wiec dla przypomnienia: 1. Robert + Marzena 2. Wiesiek + Basia 3. Arek + Natalia 4. Badboy + Monika 5. Seves + ...... (jak ma partnerka na imie?) O której jedziesz? na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie no wlasnie pisales i na mojej liscie zawsze byles :gwizdanie: wiec dla przypomnienia: 1. Robert + Marzena 2. Wiesiek + Basia 3. Arek + Natalia 4. Badboy + Monika 5. Seves + ...... (jak ma partnerka na imie?) O której jedziesz? na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty Seves sam tego jeszcze nie wie
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie no wlasnie pisales i na mojej liscie zawsze byles :gwizdanie: wiec dla przypomnienia: 1. Robert + Marzena 2. Wiesiek + Basia 3. Arek + Natalia 4. Badboy + Monika 5. Seves + Magda (jak ma partnerka na imie?) O której jedziesz? na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty serio do ASO oddajesz? myslalem ze zartujesz? a moja partnerka.. Magda [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 17:49_________________________________________________ poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie no wlasnie pisales i na mojej liscie zawsze byles :gwizdanie: wiec dla przypomnienia: 1. Robert + Marzena 2. Wiesiek + Basia 3. Arek + Natalia 4. Badboy + Monika 5. Seves + ...... (jak ma partnerka na imie?) O której jedziesz? na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty Seves sam tego jeszcze nie wie hahahahahahaha :polew: :polew: dobre nie no ta sama co zawsze Magda
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 serio do ASO oddajesz? myslalem ze zartujesz? olej zawsze robie w ASO aby miec potwierdzenie w książce serwisowej i historii :> mysle ze zrekompensuje mi sie to przy sprzedazy auta :gwizdanie: a ze teraz mam jeszcze wąż oleju z turbo i jedną poduszke do wymiany to za jednym razem robie u nich :> Seves sam tego jeszcze nie wie
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie: Arek serio piszesz :?: Nie lepiej tą niepotrzebnie :!: :!: :!: wydaną kasę zainwestować w coś innego :?: :?: :?: Jakbyśmy się kiedy umówili to możemy i u mnie na kanale to zrobić , ale w końcu to Twoja kasa ... PS.tam nie spuszczają oleju tylko odsysają , nigdy w życiu tyle go nie "wyciągną" co ja bym spuścił odkręcając korek spustowy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi