H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 [na 12:00 mam zarezerwowany termin ale zawioze im auto szybciej bo na 12:00 mam do roboty To może się spotkamy Cowboys And Aliens - Official Trailer [HD]
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie :gwizdanie: SORKI , jakoś chyba przypadkiem Cię pominąłem Ale musiałeś tylko raz coś wspomnieć , później już nie potwierdzając Twojej/Waszej obecności To jak nas będzie 12 osób (+ może jeszcze Marcin z żoną ) to raczej trzeba byłoby zrobić to albo w jakimś lokalu albo na kotwicy
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 jutro oddaje swoja fure do ASO na wymiane oleju i filtrow, nie moge byc gorszy niz Stanley :gwizdanie: Arek serio piszesz :?: Nie lepiej tą niepotrzebnie :!: :!: :!: wydaną kasę zainwestować w coś innego :?: :?: :?: Jakbyśmy się kiedy umówili to możemy i u mnie na kanale to zrobić , ale w końcu to Twoja kasa ... PS.tam nie spuszczają oleju tylko odsysają , nigdy w życiu tyle go nie "wyciągną" co ja bym spuścił odkręcając korek spustowy :gwizdanie: wymiana oleju to dla mnie pikus ale tak jak juz wyzej pisalem robie to dla historii, moze robie bez sensu ale nie sa to takie duze koszta
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak mówiłem to Twoja kasa , robisz z nią co chcesz Ile biorą za wymianę oliwy + filtry ( robocizna + materiał ) jeżeli to nie tajemnica ? Zawsze się zastanawiałem ile +/- ale przypuszczam że robocizna + materiał to ~ 1 k ... oczywiście wliczając wszystkie filtry
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zięć był w sobotę tu na glonku i śliwowicy wyszło po 100 na parę ale czynne do 23 http://ukomarku.cz/index.html
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A po drugie , jeszcze takie pytanie : Możesz przywieźć swój olej i filtry ? Bo jeżeli tak to koszta na pewno trochę zmaleją ( liczę że ze 300 zł za sama robotę )
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak mówiłem to Twoja kasa , robisz z nią co chcesz Ile biorą za wymianę oliwy + filtry ( robocizna + materiał ) jeżeli to nie tajemnica ? Zawsze się zastanawiałem ile +/- ale przypuszczam że robocizna + materiał to ~ 1 k ... oczywiście wliczając wszystkie filtry 1000 zl :?: ja material mam swoj i place tylko robocizne czyli 90 zl widzieliscie
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczora ciekawe kogo dzis komputer wylosuje do stawiania flaszki na spocie
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja material mam swoj i place tylko robocizne czyli 90 zl 90 pln to pikuś , myślałem że więcej ale może to jakoś "po znajomości" :gwizdanie: widzieliscie No coraz nas więcej Myśle ze w przyszłym roku będziemy konkurować nie tylko ze Spotami w Jastrzębiu ( chociaż w tym akurat przypadku nie mieli szans ) , ale są jeszcze inne na Śląsku , troszkę większe :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 18:19_________________________________________________ z wieczora ciekawe kogo dzis komputer wylosuje do stawiania flaszki na spocie No i tym samym wszystkich wystraszyłeś i poszli sobie
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja twardo bede siedzial i podpuszczal :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczora ciekawe kogo dzis komputer wylosuje do stawiania flaszki na spocie no sam jestem ciekaw kto wylosuje nagrode a myslisz ze to nastapi dzisiaj 90 pln to pikuś , myślałem ze więcej ale może to jakoś "po znajomości" dowiem sie czy to cena normalna czy po znajomosci
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja tam wolę się nie przyznawać za co ja będę musiał postawić :gwizdanie: Chyba jeszcze dziś się to wydarzy Także tą setkę "bierze" ktoś inny , moja będzie następna , bo teraz za co innego postawię
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczora ciekawe kogo dzis komputer wylosuje do stawiania flaszki na spocie no sam jestem ciekaw kto wylosuje nagrode a myslisz ze to nastapi dzisiaj 90 pln to pikuś , myślałem ze więcej ale może to jakoś "po znajomości" dowiem sie czy to cena normalna czy po znajomosci Arek mysle ze dzis :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja tam wolę się nie przyznawać za co ja będę musiał postawić :gwizdanie: rozwin ta wypowiedz
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczora ciekawe kogo dzis komputer wylosuje do stawiania flaszki na spocie no sam jestem ciekaw kto wylosuje nagrode a myslisz ze to nastapi dzisiaj 90 pln to pikuś , myślałem ze więcej ale może to jakoś "po znajomości" dowiem sie czy to cena normalna czy po znajomosci Arek mysle ze dzis :gwizdanie: pozyjemy zobaczymy Ja tam wolę się nie przyznawać za co ja będę musiał postawić :gwizdanie: Chyba jeszcze dziś się to wydarzy Także tą setkę "bierze" ktoś inny , moja będzie następna , bo teraz za co innego postawię co masz na sumieniu robert ulżyj se synek
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: przyjdzie co do czego i tak sie wygadasz :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: przyjdzie co do czego i tak sie wygadasz :gwizdanie: Nie , ja się sam nie przyznam do tego Jak każdy ( na razie i tak nic nie poczułem :gwizdanie: ) stawia za kolejną setkę przekroczoną ... :gwizdanie:
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: przyjdzie co do czego i tak sie wygadasz :gwizdanie: Nie , ja się sam nie przyznam do tego Jak każdy ( na razie i tak nic nie poczułem :gwizdanie: ) stawia za kolejną setkę przekroczoną ... :gwizdanie: i bydziesz śpiewoł jak z nut :decayed: ja pojawię się na imprezce później ale napewno jako Andrzej Cię nie zawiodę Roberciku
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Robert masz problemy, może chcesz o tym porozmawiać Ciekawe kto,i kiedy postawił na poprzednie setki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi