decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: przyjdzie co do czego i tak sie wygadasz :gwizdanie: Nie , ja się sam nie przyznam do tego Jak każdy ( na razie i tak nic nie poczułem :gwizdanie: ) stawia za kolejną setkę przekroczoną ... :gwizdanie: i bydziesz śpiewoł jak z nut :decayed: ja pojawię się na imprezce później ale napewno jako Andrzej Cię nie zawiodę Roberciku brzmi jak wyzwanie
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Robert szykuje impreze urodzinową
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: hmmmm, to żeś mi klina wbił do głowy [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 18:36_________________________________________________ Ciekawe kto,i kiedy postawił na poprzednie setki :polew: ja stawiam za dwusetna strone i mowilem wczesniej ze postawie na sobotnim spocie
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek i gdzie walimy w palnik :?:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: hmmmm, to żeś mi klina wbił do głowy [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 18:36_________________________________________________ Ciekawe kto,i kiedy postawił na poprzednie setki :polew: ja stawiam za dwusetna strone i mowilem wczesniej ze postawie na sobotnim spocie obys i za 300 nie musial stawiac :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek i gdzie walimy w palnik :?: szczerze to juz zgłupiałem ale chyba ta "kotwica" bedzie najlepszym rozwiązaniem (jesli jeszcze beda wolne domki :gwizdanie: ) Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: hmmmm, to żeś mi klina wbił do głowy [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 18:36_________________________________________________ Ciekawe kto,i kiedy postawił na poprzednie setki :polew: ja stawiam za dwusetna strone i mowilem wczesniej ze postawie na sobotnim spocie obys i za 300 nie musial stawiac :gwizdanie: nima takiej opcji (jak juz kazdy sie obstawi to przyjdzie znow moja kolej )
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ponownie widzę że Robert to już nie chce 3 setki z tymi fotoradarami to tak że będą musiały być uzbrojone chyba do końca roku inaczej muszą zniknąć,Badboy a kajś mie widzioł
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek i gdzie walimy w palnik :?: szczerze to juz zgłupiałem ale chyba ta "kotwica" bedzie najlepszym rozwiązaniem (jesli jeszcze beda wolne domki :gwizdanie: ) Ja sie mam przyznać za co Zgadnijcie , jak się nie kapniecie to nic nie będzie :gwizdanie: hmmmm, to żeś mi klina wbił do głowy [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 18:36_________________________________________________ Ciekawe kto,i kiedy postawił na poprzednie setki :polew: ja stawiam za dwusetna strone i mowilem wczesniej ze postawie na sobotnim spocie obys i za 300 nie musial stawiac :gwizdanie: nima takiej opcji (jak juz kazdy sie obstawi to przyjdzie znow moja kolej ) czyli co, jak padnie na Ciebie to kolejka mija? :gwizdanie: albo sie schowasz jak juz bedzie ryzyko
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 czyli co, jak padnie na Ciebie to kolejka mija? albo sie schowasz jak juz bedzie ryzyko jak ja otworze strone to bedzie stawial ten co za mna napisze no chyba ze kazdy bedzie sie bał (tak jak Robert teraz i sie ukrywa ) to bede pisal sam ze soba albo z kolegami z Gliwic i Katowic jesli do nas zajrzą
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Robert to moze jakies pomocnicze podpowiedzi jakies rezanie bylo?
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 czyli co, jak padnie na Ciebie to kolejka mija? albo sie schowasz jak juz bedzie ryzyko jak ja otworze strone to bedzie stawial ten co za mna napisze no chyba ze kazdy bedzie sie bał (tak jak Robert teraz i sie ukrywa ) to bede pisal sam ze soba albo z kolegami z Gliwic i Katowic jesli do nas zajrzą to sie nazywa uciekanie od odpowiedzialnosci karnej :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 czyli co, jak padnie na Ciebie to kolejka mija? albo sie schowasz jak juz bedzie ryzyko jak ja otworze strone to bedzie stawial ten co za mna napisze no chyba ze kazdy bedzie sie bał (tak jak Robert teraz i sie ukrywa ) to bede pisal sam ze soba albo z kolegami z Gliwic i Katowic jesli do nas zajrzą pewnie ze zajrzymy
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 By rezany FIS Arek załatwisz to :?:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zagraniczni goście stawiają podwójnie
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 to co odliczamy 12 tak wyliczymy ze nie przyjedziesz z pustymi rekami
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek załatwisz to :?: "kotwice" :?: to co odliczamy 12 9 :>
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie :gwizdanie: SORKI , jakoś chyba przypadkiem Cię pominąłem Ale musiałeś tylko raz coś wspomnieć , później już nie potwierdzając Twojej/Waszej obecności To jak nas będzie 12 osób (+ może jeszcze Marcin z żoną ) to raczej trzeba byłoby zrobić to albo w jakimś lokalu albo na kotwicy no Robert zgadza sie tak bylo, malo zagladalem ostatnio bo ciagle cos na glowie.. ale teraz juz powinienem miec wiecej czasu nam tam miejsce obojetnie.. doslownie
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ponownie widzę że Robert to już nie chce 3 setki z tymi fotoradarami to tak że będą musiały być uzbrojone chyba do końca roku inaczej muszą zniknąć,Badboy a kajś mie widzioł wyjechałeś z tego skrzyżowania przed salonem peugeota, jechałeś w stronę rybnika
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Robert czy można po VIN sprawdzić dostawczego volkswagena
Rekomendowane odpowiedzi