A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ponownie widzę że Robert to już nie chce 3 setki z tymi fotoradarami to tak że będą musiały być uzbrojone chyba do końca roku inaczej muszą zniknąć,Badboy a kajś mie widzioł wyjechałeś z tego skrzyżowania przed salonem peugeota, jechałeś w stronę rybnika wyjechal ode mnie
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek obojętnie byle wóda mogła być własna
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Robert czy można po VIN sprawdzić dostawczego volkswagena Jasne
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie :gwizdanie: SORKI , jakoś chyba przypadkiem Cię pominąłem Ale musiałeś tylko raz coś wspomnieć , później już nie potwierdzając Twojej/Waszej obecności To jak nas będzie 12 osób (+ może jeszcze Marcin z żoną ) to raczej trzeba byłoby zrobić to albo w jakimś lokalu albo na kotwicy no Robert zgadza sie tak bylo, malo zagladalem ostatnio bo ciagle cos na glowie.. ale teraz juz powinienem miec wiecej czasu nam tam miejsce obojetnie.. doslownie mi również miejsce obojętne, z tym że wpadne koło 22 Seves jak tam paździoch ??? sprzęgło ogarnięte ???
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ukrywam sie tylko kumpel przyjeczał i gadałem z nim na chwilę
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek obojętnie byle wóda mogła być własna
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 przecież od początku gadałem że będzie andrzejkowo - 300setkowa flacha
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ukrywam sie tylko kumpel przyjeczał i gadałem z nim na chwilę Sratatata
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Brawo Andrzej dobier gorzoły Badboy
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no to teraz odliczanie do 400...
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 poza tym chlopaki czuje sie pominiety pare dni temu pisalem ze ide ja+1 na imprezke a mnie olaliscie :gwizdanie: SORKI , jakoś chyba przypadkiem Cię pominąłem Ale musiałeś tylko raz coś wspomnieć , później już nie potwierdzając Twojej/Waszej obecności To jak nas będzie 12 osób (+ może jeszcze Marcin z żoną ) to raczej trzeba byłoby zrobić to albo w jakimś lokalu albo na kotwicy no Robert zgadza sie tak bylo, malo zagladalem ostatnio bo ciagle cos na glowie.. ale teraz juz powinienem miec wiecej czasu nam tam miejsce obojetnie.. doslownie mi również miejsce obojętne, z tym że wpadne koło 22 Seves jak tam paździoch ??? sprzęgło ogarnięte ??? no wlasnie nie ruszyl go nawet... jutro obiecal ze rozbierze i zajrzy do niej juz sie ciesze chociaz jeszcze nie wiem jakie to wydatki
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ukrywam sie tylko kumpel przyjeczał i gadałem z nim na chwilę Sratatata twardym trza być a nie miętkim
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 "300 setkowa" ale i "Andrzejkowa" tez musi być
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 przecież od początku gadałem że będzie andrzejkowo - 300setkowa flacha no to ladnie to wyliczyles :> Nie ukrywam sie tylko kumpel przyjeczał i gadałem z nim na chwilę Sratatata
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek+Natalia Robert+Marzena Andrzej+Monika Szymon+Magda Wiesiek+Basia I kto jeszcze :?:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ukrywam sie tylko kumpel przyjeczał i gadałem z nim na chwilę taaaaaaa Robert i akurat dziwnym trafem odezwales sie 3posty po zwyciezcy konkursu :polew: :polew: wlasnie BADBOY gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi