wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 taka robote miec komp kawa i nic do robienia :slina Lata praktyki
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 JAK TAK BĘDZIECIE DUŻO PISAĆ TO NA TYDZIEŃ 100 :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Chyba rekord :good: wkoncu przechodzila 300tka kazdy chcial to zobaczyc :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 taka robote miec komp kawa i nic do robienia jak mam II zmiane i wszystko jest zrobione to mam chwile czasu :gwizdanie: dzwonilem wlasnie o domek, mamy zarezerwowane i jutro jade wplacic zaliczke
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 W benzynie nie ma dwumasy[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 19:06_________________________________________________Arek to rób liste podalem swoj przyklad tylko no dokladnie dobrze dobrze ze podales... zawsze to orietnacyjnie to znow wszyscy wiecej wtedy wiemy ale Decks ile masz przebiegu ze sprzeglo robiles i jak to sie w ogole objawialo? bo mi powiedzieli ze cos jakos wczesnie mi to sprzeglo padlo co prawda to akurat padlo nie wiem kiedy i czemu i dokladnie w jakich okolicznosciach :gwizdanie: ale po prostu na pewno sie zuzylo ;(
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 taka robote miec komp kawa i nic do robienia jak mam II zmiane i wszystko jest zrobione to mam chwile czasu :gwizdanie: dzwonilem wlasnie o domek, mamy zarezerwowane i jutro jade wplacic zaliczke Arek jesteś the best :notworthy:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: dokladnie mnie tez powiem Wam tylko ze jak probuje nadrobic najpierw spam od 1strony :gwizdanie: to jeszcze czeka nas dluuuugo zanim sie przywita :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dzwonilem wlasnie o domek, mamy zarezerwowane i jutro jade wplacic zaliczke To jak Arek "Kotwica" ostatecznie ? Kiedy sie "policzymy" na Spocie czy dowieźć Ci kaskę , wiesz domek + te żarcie ( chyba że ktoś inny żarcie zamówi ) :?:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: dokladnie mnie tez powiem Wam tylko ze jak probuje nadrobic najpierw spam od 1strony :gwizdanie: to jeszcze czeka nas dluuuugo zanim sie przywita :polew: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dzwonilem wlasnie o domek, mamy zarezerwowane i jutro jade wplacic zaliczke To jak Arek "Kotwica" ostatecznie ? Kiedy sie "policzymy" na Spocie czy dowieźć Ci kaskę , wiesz domek + te żarcie ( chyba że ktoś inny żarcie zamówi ) :?: Jak zamówimy z hajdy to płacimy na miejscu po przywozie
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 I Wilma uciekła/uciekł :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 19:23_________________________________________________ Jak zamówimy z hajdy to płacimy na miejscu po przywozie To spoko A za domek Arek dowieźć Ci szmal czy na spocie się policzymy ?
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 taka robote miec komp kawa i nic do robienia jak mam II zmiane i wszystko jest zrobione to mam chwile czasu :gwizdanie: dzwonilem wlasnie o domek, mamy zarezerwowane i jutro jade wplacic zaliczke Arek jesteś the best :notworthy: No Arek :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi