decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 odezwał się ten co po 16h robi żeby kasy naciupać a innych namawia do nieróbstwa zdarzylo sie pare razy tragedii nie ma :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 zdarzylo sie pare razy tragedii nie ma :gwizdanie: Na pewno :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 odezwał się ten co po 16h robi żeby kasy naciupać a innych namawia do nieróbstwa Czyli wszystko wiesz o nas :gwizdanie: Może i dobrze no normlanie sie czuje jakby Wilma byla z Rybnika :polew: :polew: naszo frela... zna nas lepiej niz my sami :gwizdanie:
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 odezwał się ten co po 16h robi żeby kasy naciupać a innych namawia do nieróbstwa jakoś podejrzanie dobrze obcykana i w temacie ta nasza warszawiaczka i nawet załapała te śląskie fale komunikacji, nie żebym się doszukiwał jakichś podejrzeń :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:03_________________________________________________ odezwał się ten co po 16h robi żeby kasy naciupać a innych namawia do nieróbstwa Czyli wszystko wiesz o nas :gwizdanie: Może i dobrze no normlanie sie czuje jakby Wilma byla z Rybnika :polew: :polew: naszo frela... zna nas lepiej niz my sami :gwizdanie: ja rychtyk naszo swojsko dziołcha
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda tylko, że śląskiego ni w ząb nie znam....
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 synki zaro dobijemy do 400 jak tak to pojdzie
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda tylko, że śląskiego ni w ząb nie znam.... spoko sie frela nie nerwuj nie martw pochytosz roz dwa
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 synki zaro dobijemy do 400 jak tak to pojdzie synku zapomniałeś o Kimś
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 synki zaro dobijemy do 400 jak tak to pojdzie synku zapomniałeś o Kimś no wlasnie Decks nie zapominaj ze teraz mamy Kobiete w naszym gronie
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 yhy... xd spoko... póki co jak słów nie znam, to sens łapię, więc chyba nie jest tak najgorzej no właśnie się poczułam się tak... męsko... przez te "synki"
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 synki zaro dobijemy do 400 jak tak to pojdzie synku zapomniałeś o Kimś no wlasnie Decks nie zapominaj ze teraz mamy Kobiete w naszym gronie ciezko mi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 rodzynek [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:11_________________________________________________ yhy... xd spoko... póki co jak słów nie znam, to sens łapię, więc chyba nie jest tak najgorzej no właśnie się poczułam się tak... męsko... przez te "synki" Tomek w sobotę
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 rodzynek [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:11_________________________________________________ yhy... xd spoko... póki co jak słów nie znam, to sens łapię, więc chyba nie jest tak najgorzej no właśnie się poczułam się tak... męsko... przez te "synki" Tomek w sobotę zaczynasz ingerowac w moja podswiadomosc ktora zacznie wysylac impulsy do mozgu skalniajac mnie bym przyjechal z podrecznym sprzetem do samoobrony
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 uuu jaki kwiatuch :gwizdanie: tyle, że z tego "rodzynka" to widzę, że się "synek" stał bardziej podręczny sprzęt do samoobrony (czyt. maseczka z lodem na oczy)? bidulek
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 zaczynasz ingerowac w moja podswiadomosc ktora zacznie wysylac impulsy do mozgu skalniajac mnie bym przyjechal z podrecznym sprzetem do samoobrony Ty Tomek to jednak masz "wyrabowane"
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 uuu jaki kwiatuch :gwizdanie: tyle, że z tego "rodzynka" to widzę, że się "synek" stał bardziej podręczny sprzęt do samoobrony (czyt. maseczka z lodem na oczy)? bidulek nie zawstydzaj mnie, mialem na mysli butelke i 2 kieliszki :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 podręczny sprzęt do samoobrony (czyt. maseczka z lodem na oczy)? bidulek Dobre Tomek :polew:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 uuu jaki kwiatuch :gwizdanie: tyle, że z tego "rodzynka" to widzę, że się "synek" stał bardziej podręczny sprzęt do samoobrony (czyt. maseczka z lodem na oczy)? bidulek dobry tekst serio dobry :good: :good: no Deck widze ze podpadles :>
Rekomendowane odpowiedzi