Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Powiedzmy, że niezbyt blisko i niezbyt daleko :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 I tak Wam nie przyznam racji... bez względu na to ile podacie :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________ Wilmo a wiek Twój oceniam jako + - 25 lat oczywiście nie musisz potwierdzać, ale możesz powiedzieć czy byłem blisko [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 22:52_________________________________________________ Fakt masz rację... ale akurat nie należę do tej grupy... mimo iż gustujemy w tej samej płci Przelotem to teraz wiesz gdzie możesz sie zatrzymać jak coś tutaj koledzy napewno Cię ugoszczą jeśli oczywiście tak jak mówisz nie należysz do tej grupy no chyba że któryś tak czy siak by sie skusił :gwizdanie: mimo iż gustujemy w tej samej płci masz na myśli Ciebie z mężem ? hahahahaha nie no bez męża chyba, że sobie to i owo odmienię noo na pewno by mnie ugościli... zwłaszcza ich żony... na pewno niezwykle przyjemnie
badboy Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ale tu cisza i spokój po wczorajszym spamowaniu czyżby drugie połówki się dziś odezwały :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 00:22_________________________________________________branoc Pany i Pani [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 00:23_________________________________________________Neonówka - Raty
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 śpiochy W nocy pisać a teraz leżeć w barłogach co :gwizdanie: Jo na Was nie narobia
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dobry ale tu cisza i spokój po wczorajszym spamowaniu czyżby drugie połówki się dziś odezwały :gwizdanie: [br] Na pewno im przez ramię zajrzały :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dziendoberek chachory jedne co to za obgadywanie pod czyjas nieobecnosc
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 toż to nie obgadywanie a szczera prawda
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 szczera wiedza to z autopsji
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 jak znam siebie... to jest to możliwe hahahah
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ja dzis tak spokojnie bo wczoraj przesadzielm i dzis nadrabiam zaleglosci w robocie :polew:
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ja mam jak na razie spokój... tzn no w miarę spokój, ale jak na chwilę obecną tutaj pojawiają się tak rzadko odpowiedzi, że z całą pewnością mi to nie przeszkadza ps: przeszkadza! bo jest za mało!
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ja mam jak na razie spokój... tzn no w miarę spokój, ale jak na chwilę obecną tutaj pojawiają się tak rzadko odpowiedzi, że z całą pewnością mi to nie przeszkadza ps: przeszkadza! bo jest za mało! hehe przyzwyczailas sie juz do slaskich synkow co? i bardzo dobrze, bo bez nas podobno ... nie da sie zyc
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja to tak sobie lubię trochę pogadać... No podobno to bez facetów się żyć nie da...Mimo, iż z Wami żyć ciężko bywa, ale bez Was jeszcze gorzej...
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja to tak sobie lubię trochę pogadać... No podobno to bez facetów się żyć nie da...Mimo, iż z Wami żyć ciężko bywa, ale bez Was jeszcze gorzej... no cos Ty... z nami jest jak w niebie to z kobietami zle, a bez nich sie nie da cos pomylilas Wilmo :polew:
Rekomendowane odpowiedzi