Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 dobra koniec :bla: lecę po dzieciaki
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 dobra koniec :bla: lecę po dzieciaki Fakt... koniec demoralizacji! baw się dobrze
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 http://allegro.pl/no-fat-chicks-wheel-whores-zakaz-naklejka-cult-i1296205575.html zostały ostatnie 3szt, bierze ktoś??
blant88 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 po robocie Panowie to zna ktoś dobre a tanie aku :?: pisałem do TOM77 to odpisał że nie wysyłają aku
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 po robocie Daniel jak TOM nie wysyła akumulatorów to podjedź do jakiegoś motoryzacyjnego , poszukaj może będą jakieś promocje ... i kup jakiejś znanej firmy a nie jakieś Chińskie , osobiście polecam Centrę - powiedzmy średnia półka cenowa ale b. dobra jakość ( miałem taki i trzy lata gwarancji na niego dostałem ) , wiem że Varta i Bosch robią bardzo dobre akumulatory ... teraz w moim aucie siedzi jeszcze ORI aku firmy MOLL ( bardzo dobre ale i bardzo drogie akumulatory )
musti Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Ręczniki klubowe zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=87352.msg992004#msg992004 Jesteś chętny na Ręcznik?Dopisz się w wątku za chwilę ruszamy z produkcją.
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Na leśnej polanie spotyka się jeż i skuns. Jako, że wcześniej nie znali swoich gatunków to badają teren. Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż. Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak c**j to musisz byc rumun.
wiesiek3d Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 z wieczora Na leśnej polanie spotyka się jeż i skuns. Jako, że wcześniej nie znali swoich gatunków to badają teren. Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż. Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak ch***j to musisz byc rumun. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :nabijasie:
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 http://allegro.pl/no-fat-chicks-wheel-whores-zakaz-naklejka-cult-i1296205575.html zostały ostatnie 3szt, bierze ktoś?? takie rzeczy to sobie sam robie :> Na leśnej polanie spotyka się jeż i skuns. Jako, że wcześniej nie znali swoich gatunków to badają teren. Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż. Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak ch***j to musisz byc rumun. dobre
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Na leśnej polanie spotyka się jeż i skuns. Jako, że wcześniej nie znali swoich gatunków to badają teren. Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż. Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak ch***j to musisz byc rumun. [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:41_________________________________________________ z wieczora :laghing2: :laghing2: :laghing2: :nabijasie:
wiesiek3d Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Należy zauważyć że do rumunów nie strzela się przy paśnikach ( czytaj miejscach żebrania)
maciekpolanica Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Beda jakies B6-eczki na spocie?? Jak dobrze pojdzie to wpadne looknac na Wasze furmanki:)
wiesiek3d Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wilma[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:53_________________________________________________ Beda jakies B6-eczki na spocie?? Jak dobrze pojdzie to wpadne looknac na Wasze furmanki:) No mowa, a jesteś w Rybniku :?: bo z Polanicy troche daleko :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:57_________________________________________________ spadam na nockę
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 na spota do wodzia nie jedziesz ?
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 co tam panowie :?: z wieczora widzę że jak Wilmy nie ma to pogadać z kim niet :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 z wieczora _________________________________________________ widzę że jak Wilmy nie ma to pogadać z kim niet :gwizdanie: Kiedyś nie było z tym problemów
Rekomendowane odpowiedzi