ROBERT Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 szykujcie sie bo dziś w nocy ma byc -19 stopni i jestem ciekaw czy autko odpali :> No właśnie pisałem o tym z Wieśkiem Trzeba byłoby dolać czegoś do ropy [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:45_________________________________________________ Robercie masz nieaktualny podpis !!! Co za wstyd Zmienione
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 No zmieniaj Ida spać Dobrej nocki w A4 szykujcie sie bo dziś w nocy ma byc -19 stopni i jestem ciekaw czy autko odpali :> byle autobusy jeździły bo do roboty jakoś dojechać muszę...i ciekawe czy internet się pojawi...i w ogóle kupa roboty mnie czeka o ile internet ruszy, bo niestety bez niego ani rusz...
blant88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 lece bo rano trzeba do roboty [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:56_________________________________________________Dobranoc
wiesiek3d Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 szykujcie sie bo dziś w nocy ma byc -19 stopni i jestem ciekaw czy autko odpali :> Nie bardzo jak szedłem do roboty było -7 a właściwie to cały dzień była tak temp.
badboy Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BADBOY i ANGRY Z OKAZJI ANDRZEJEK ! ! ! Racja przyłączam się do życzeń [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:23_________________________________________________ Spoko spoko to tylko chodziło byś sprawdził. Zadzwonię to się zgadamy Podziękował roberto a ja Ciebie witam w końcu wśród żywych i cywilizowanych co lejecie do ropy?
ROBERT Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 lece bo rano trzeba do roboty [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:56_________________________________________________Dobranoc Ja mam na 12:00 [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:59_________________________________________________ co lejecie do ropy? tzw. "depresator"
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 No dobra to i ja spadam... Trzymajcie się cieplutko Dobranoc
ROBERT Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie bardzo jak szedłem do roboty było -7 a właściwie to cały dzień była tak temp. U mnie na liczniku o 20:00 wskazywało -8oC [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 00:01_________________________________________________ No dobra to i ja spadam... Trzymajcie się cieplutko Dobranoc Dobrej
ROBERT Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Dobranoc Pani ciepłych snów :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 00:05_________________________________________________Dobra ja też idę spać Nara Wiesiek i reszta ekipy
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BADBOY i ANGRY Z OKAZJI ANDRZEJEK ! ! ! Najlepszego solenizanty :>
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 z rana nie wiem kaj te -19 bylo ale jak dojechalem do roboty to mialem na termometrze -11 wiec nie ma tak zle :>
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 z rana No to u nas w tej chwili jest -15... Brrr.... Dobranoc Pani ciepłych snów A dziękuję Ale przyznam, że sny to ja miałam dziś jakieś dziwne jakieś baseny... jakieś murzynki se ganiały...policja była... i do tego z lekarzem coś było i że niby wszystko działo się w Chorwacji dziwne sny... coś zapeszyłeś hihihi
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 witam z rana dziękuję wszystkim za życzenia, ale wczoraj było,głowa mnie rozbolała zimno dziś ale bez przesady -9 tylko ten wiatr brrrrrr w Warszawce to zawsze zimniej,wiadomo wichura u nas na południu to prawie jak przy równiku
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 internet w pracy wrócił!!! witam z rana dziękuję wszystkim za życzenia, ale wczoraj było,głowa mnie rozbolała zimno dziś ale bez przesady -9 tylko ten wiatr brrrrrr w Warszawce to zawsze zimniej,wiadomo wichura u nas na południu to prawie jak przy równiku oo taaak te śląskie pasaty i antypasaty
Rekomendowane odpowiedzi