Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic... jak nie ma więzienia są pełne
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic... jak nie ma więzienia są pełne Też tak uważam, ale widać zajmujemy nie te stanowiska pracownicze co trzeba...
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic... jak nie ma więzienia są pełne Też tak uważam, ale widać zajmujemy nie te stanowiska pracownicze co trzeba... moje stanowisko mi odpowiada
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic... jak nie ma więzienia są pełne Też tak uważam, ale widać zajmujemy nie te stanowiska pracownicze co trzeba... moje stanowisko mi odpowiada Ależ ja nie przeczę! Mam na myśli tylko to, że Ci którzy są wyżej jakoś nie zauważają, że w więzieniach jest bardzo dużo siły roboczej. Po co zamykają ludzi za alimenty skoro można by im założyć bransoletki i wysłać na prace społeczne? itp.
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje nie irytuj się mamy tylko -2 i słońce grzeje to po co zmieniać opony niedługo wiosna zawita to nie ma sensu mój sąsiad w zimie tylko komunikacja miejska :polew: ach no fakt sie unioslem sorry tak tylko bo jak widze dupny korek bo ktos pod wniesionko nie umie podjechac to komus brak mozgu nalezaloby jakos uzupelnic ja rozumiem w np poznaniu czy wawie :gwizdanie: :polew: gdzie maja drogi plaskie jak stol hehe ale nie u nas np w Rybniku.. przeciez u nas to juz takie jednak gory sa :>
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic... jak nie ma więzienia są pełne Też tak uważam, ale widać zajmujemy nie te stanowiska pracownicze co trzeba... moje stanowisko mi odpowiada Ależ ja nie przeczę! Mam na myśli tylko to, że Ci którzy są wyżej jakoś nie zauważają, że w więzieniach jest bardzo dużo siły roboczej. Po co zamykają ludzi za alimenty skoro można by im założyć bransoletki i wysłać na prace społeczne? itp. oooooooooo to jest pomysl.. dokladnie tak, po co placic za utrzymanie w zamknieciu kogos kto moglby zarobic w tym czasie na swoje i kolegow utrzymanie Wilmo Ty tam do wiejskiej daleko masz
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 takie jednak gory sa brak mozgu nalezaloby jakos uzupelnic :decayed góry :polew: brak mózgu można sianem wypełnić :gwizdanie:
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 takie jednak gory sa brak mozgu nalezaloby jakos uzupelnic :decayed góry :polew: brak mózgu można sianem wypełnić :gwizdanie: no Angry nie mysle o haldach np wodzislawska niewiadom.. niedobczyce popielow same gory podjazdy i zjadzy
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje nie irytuj się mamy tylko -2 i słońce grzeje to po co zmieniać opony niedługo wiosna zawita to nie ma sensu mój sąsiad w zimie tylko komunikacja miejska :polew: ach no fakt sie unioslem sorry tak tylko bo jak widze dupny korek bo ktos pod wniesionko nie umie podjechac to komus brak mozgu nalezaloby jakos uzupelnic ja rozumiem w np poznaniu czy wawie :gwizdanie: :polew: gdzie maja drogi plaskie jak stol hehe ale nie u nas np w Rybniku.. przeciez u nas to juz takie jednak gory sa :> Gdzie to płaskie... tam gdzie odremontowali to płaskie, ale bez przesady... to nie są niemieckie autostrady, żeby tak ładne drogi mieć Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic... jak nie ma więzienia są pełne Też tak uważam, ale widać zajmujemy nie te stanowiska pracownicze co trzeba... moje stanowisko mi odpowiada Ależ ja nie przeczę! Mam na myśli tylko to, że Ci którzy są wyżej jakoś nie zauważają, że w więzieniach jest bardzo dużo siły roboczej. Po co zamykają ludzi za alimenty skoro można by im założyć bransoletki i wysłać na prace społeczne? itp. oooooooooo to jest pomysl.. dokladnie tak, po co placic za utrzymanie w zamknieciu kogos kto moglby zarobic w tym czasie na swoje i kolegow utrzymanie Wilmo Ty tam do wiejskiej daleko masz Nieee... z pracy jeszcze bliżej :gwizdanie: chcesz ze mną protestować?
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 [/b] Ty tam do wiejskiej daleko masz przecież tam są same wiejskie ulice :polew: :polew:
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 [/b] Ty tam do wiejskiej daleko masz przecież tam są same wiejskie ulice :polew: :polew: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 [/b] Ty tam do wiejskiej daleko masz przecież tam są same wiejskie ulice :polew: :polew: No Ty ja wszystko rozumiem, ale nie obrażaj mojego miasta
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No Ty ja wszystko rozumiem, ale nie obrażaj mojego miasta przecież tam nawet przytulnego rynku nie macie
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No Ty ja wszystko rozumiem, ale nie obrażaj mojego miasta przecież tam nawet przytulnego rynku nie macie No wypraszam sobie! Piękną Starówkę mamy! W dodatku jest odbudowana po wojnie!
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wilmo Ty tam do wiejskiej daleko masz Nieee... z pracy jeszcze bliżej :gwizdanie: chcesz ze mną protestować? nie ja proponuje zebys sie ladnie ubrala weszla jakgdyby nigdy nic do srodka i.. sprobowala ich tam przekonac do naszych racji :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No wypraszam sobie! Piękną Starówkę mamy! W dodatku jest odbudowana po wojnie! stare to tylko wino i skrzypce dobre :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:41_________________________________________________ ja proponuje zebys sie ladnie ubrala weszla jakgdyby nigdy nic do srodka i.. sprobowala ich tam przekonac do naszych racji to nie wiesz że kobiety i ryby głosu nie mają :gwizdanie:
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No wypraszam sobie! Piękną Starówkę mamy! W dodatku jest odbudowana po wojnie! stare to tylko wino i skrzypce dobre :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:41_________________________________________________ ja proponuje zebys sie ladnie ubrala weszla jakgdyby nigdy nic do srodka i.. sprobowala ich tam przekonac do naszych racji to nie wiesz że kobiety i ryby głosu nie mają :gwizdanie: glosu nie maja dlatego maja szeptac do ucha mezczyznom ktorzy zaglosuja :polew:
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 szeptac do ucha mezczyznom no co ty nawet jak krzyczą to faceci ich nie słuchają
Rekomendowane odpowiedzi