Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Sorki za stresa. Cały czas miałem ich na myśli.
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam z mroźnego ranka Ale piździ :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ale piździ :gwizdanie: A skąd wiesz jak leżysz w łóżku :?:
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mam termometr za oknem , poza tym już nie leżę w łóżku
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mam termometr za oknem , poza tym już nie leżę w łóżku To się kładź boś chory ,co nie
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mam termometr za oknem , poza tym już nie leżę w łóżku To się kładź boś chory ,co nie Jutro ida do doktora jeszcze
andy_sky Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wilma a skosztowałaś tej zupy :gwizdanie: kiedyś moim teściom z Wrocławia czyli gorole nawarzyłem każdy tylko chodził nosem kręcił prawie pawia nie puścili, jak zasiedliśmy do wiliji to po dwa talerze wpierdolili,co tak im języki do d*py uciekały,no i kurna brakło mi zupy na następny dzień świąt,bo po co tak dużo robisz nikt tego żreć nie będzie
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wilma a skosztowałaś tej zupy :gwizdanie: kiedyś moim teściom z Wrocławia czyli gorole nawarzyłem każdy tylko chodził nosem kręcił prawie pawia nie puścili, jak zasiedliśmy do wiliji to po dwa talerze wpierdolili,co tak im języki do d*py uciekały,no i kurna brakło mio zupy na następny dzień świąt,bo po co tak dużo robisz nikt tego żreć nie będzie :polew: To przepadzite gorole :gwizdanie: No ale jak w święta tylko pierogi i barszcz to tak potem jest jak się skosztuje czegoś super dobrego. Robert a ty tez spróbuj.
andy_sky Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 pewnie nigdy nie spróbuje :gwizdanie: bo je cykor
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Skończcie już o tej zupie godać Eeee mientki jesteś
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie zjem , nie ma ch^ja we wsi A założymy sie
Rekomendowane odpowiedzi