andy_sky Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Fajna felga mi tam bardziej te kostki brukowe leją
Wilma Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Fajna felga mi tam bardziej te kostki brukowe leją Faceci... :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kolorek auta miodzio H4mm3R zajebi**e masz "autka" w sąsiedztwie :>[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 12:14_________________________________________________Pozazdrościć :kox:
Arturoo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ach kobiety Ech ,szkoda gadać. :decayed:
Wilma Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ach kobiety Ech ,szkoda gadać. :decayed: Ja Wam dam! :bicz3:
wiesiek3d Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 na krótko Do nas się dużo wsi zjechało, więc problemu nie ma (czyt. zachowania ludzi) :naughty Na pewno przyjezdni :?: Fajna felga No a ja zajął bym się normalnie tym co wystaje z tego autka.
andy_sky Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja Wam dam! co nam dasz :?: :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 na krótko Do nas się dużo wsi zjechało, więc problemu nie ma (czyt. zachowania ludzi) :naughty Na pewno przyjezdni :?: Tak przyjezdni. Po II Wojnie Światowej prawdziwych Warszawiaków została garstka. Zaczęli się zjeżdżać z różnych okolic... potem po '89 było boom i "wykluli" się dorobkiewicze, którym strzeliło do głów, bo raptem zaczęli zarabiać kupę kasy i przeprowadzili się z okolicznych wsi do Warszawy, oni dorobili się dziaciaków.. snobów itd. i zaczęli się wywyższać gdziekolwiek się nie pokazali, bo oni są "warszowiakami"... W taki oto sposób prawdziwi Warszawiacy również dorobili się opinii chamów, buraków, prostaków itd. itp. Nie gardzę ludźmi za ich pochodzenie. Gardzę ludźmi za ich brak kultury i poszanowania. Fajna felga No a ja zajął bym się normalnie tym co wystaje z tego autka. Czyli lusterkiem? [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 13:32_________________________________________________ Ja Wam dam! co nam dasz :?: :gwizdanie: Klapsa! :bicz3:
Wilma Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wilma lubi perwersje No... jak tylu chętnych.. to ja sobie żałować nie będę... W końcu nie mnie będzie coś boleć... :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 to jak latex założysz,jabłko w twarz i na spota z biczem
Wilma Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 to jak latex założysz,jabłko w twarz i na spota z biczem Zamiast latexu i jabłka, to flaszkę mogę wziąć (a nawet muszę, bo 400 przekroczyłam) - ale to w styczniu Ty mi za to weź jakieś krzesełko żeby przez kolano Cię przerzucić i :bicz3:
Wilma Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 a może być ryczka Skoro tak wolisz... to się poświęcę
Rekomendowane odpowiedzi