badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 andy_sky jak tam fura dla ojca kupiona? :> ja dzisiej żech ją przywioz 2500 tdi 2500 kg ładowności 1999r osobówka poszukiwana nadal to żeś kupił czy poszukujesz? znam pewną A6-tke z moich okolic 2,5 TDI 1999, quattro, automat ale nie polecałbym ją :>
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A Artur nie nadąża z tym telefonem :gwizdanie: abonament mu dźwigną przez to spamowanie na pewno mo nokia i właśnie zawiech załapała [br] :baseball: :baseball: Ej , nigdy więcej nokii
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:18badboy może posunąc cygaro ja Ci dam! bicz3 dziękuję za obronę w moim mieniu badboy Wilma sama się Broniła a nie Ciebie :>
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 to żech Cie różowy porysowoł co ? Tyś to je jednak świr
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 IgnorujOdp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #6823 : Dzisiaj o 20:18 » Odpowiedz cytującCytuj Cytat: badboy Dzisiaj o 20:13 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok decayed Zwłaszcza to drugie? grin Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:13 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył cheesy Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie Wybaczam...chyba. decayed Cytat: badboy Dzisiaj o 20:14 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:12 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:10 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka decayed E tam.. bez przesady tongue4 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:11 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie chłop nie skała da się przesunąć wink4 Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała tongue4 Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz decayed naughty naughty naughty Dobrze, specjalnie dla Ciebie odczekam do stycznia grin ale pamiętaj że mam tylko skromną A4-kę ale za to wiek(niekoniecznie świadczy o braku doświadczenia )a jest lepszą perspektywą przyszłościową i wigor przemawiają na moją korzyść :decayed: :naughty: Ja cie pier***e , ale cytat może by go w nieskończoność ciągnąć Takiego cytatu na forum jeszcze chyba nie było zawsze musi być pierwszy raz
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 badboy może posunąc ja Ci dam! :bicz3: Wilma ,widzę tu jakieś perwersyjne igraszki ,czyżby jakieś braki A Artur nie nadąża z tym telefonem :gwizdanie: abonament mu dźwigną przez to spamowanie na pewno mo nokia i właśnie zawiech załapała [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________Wilma widać żeś jest chora bo tyle cytatów serwujesz jak nikt :gwizdanie: Bo tyle wypowiedzi do mej skromnej osoby! :> IgnorujOdp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #6823 : Dzisiaj o 20:18 » Odpowiedz cytującCytuj Cytat: badboy Dzisiaj o 20:13 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok decayed Zwłaszcza to drugie? grin Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:13 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył cheesy Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie Wybaczam...chyba. decayed Cytat: badboy Dzisiaj o 20:14 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:12 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:10 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka decayed E tam.. bez przesady tongue4 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:11 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie chłop nie skała da się przesunąć wink4 Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała tongue4 Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz decayed naughty naughty naughty Dobrze, specjalnie dla Ciebie odczekam do stycznia grin ale pamiętaj że mam tylko skromną A4-kę ale za to wiek(niekoniecznie świadczy o braku doświadczenia )a jest lepszą perspektywą przyszłościową i wigor przemawiają na moją korzyść :decayed: :naughty: Hahahaah będę pamiętać :polew: Widzę tu nieudolny cytat Noo... marzenia hahaha Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:18badboy może posunąc cygaro ja Ci dam! bicz3 dziękuję za obronę w moim mieniu badboy Wilma sama się Broniła a nie Ciebie :> Marzenia spełniałam :polew:
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 andy_sky jak tam fura dla ojca kupiona? :> ja dzisiej żech ją przywioz 2500 tdi 2500 kg ładowności 1999r osobówka poszukiwana nadal to żeś kupił czy poszukujesz? znam pewną A6-tke z moich okolic 2,5 TDI 1999, quattro, automat ale nie polecałbym ją :> poczytej dobrze które a6 m0 2,5 tony ładowności
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 IgnorujOdp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #6823 : Dzisiaj o 20:18 » Odpowiedz cytującCytuj Cytat: badboy Dzisiaj o 20:13 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok decayed Zwłaszcza to drugie? grin Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:13 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył cheesy Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie Wybaczam...chyba. decayed Cytat: badboy Dzisiaj o 20:14 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:12 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:10 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka decayed E tam.. bez przesady tongue4 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:11 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie chłop nie skała da się przesunąć wink4 Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała tongue4 Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz decayed naughty naughty naughty Dobrze, specjalnie dla Ciebie odczekam do stycznia grin ale pamiętaj że mam tylko skromną A4-kę ale za to wiek(niekoniecznie świadczy o braku doświadczenia )a jest lepszą perspektywą przyszłościową i wigor przemawiają na moją korzyść :decayed: :naughty: Ja cie pier***e , ale cytat może by go w nieskończoność ciągnąć Takiego cytatu na forum jeszcze chyba nie było zawsze musi być pierwszy raz ktoś musi tworzyć historia, wałęsa przeskoczył płot jako pierwszy i patrz ciekawe co mi a4 klub ufunduje, nie musi to być od razu nobel ale... jako skromno A5 3.0 TDI [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:35_________________________________________________ andy_sky jak tam fura dla ojca kupiona? :> ja dzisiej żech ją przywioz 2500 tdi 2500 kg ładowności 1999r osobówka poszukiwana nadal to żeś kupił czy poszukujesz? znam pewną A6-tke z moich okolic 2,5 TDI 1999, quattro, automat ale nie polecałbym ją :> poczytej dobrze które a6 m0 2,5 tony ładowności allroad zapewne.
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ciekawe co mi a4 klub ufunduje, nie musi to być od razu nobel ale... jako skromno A5 3.0 TDI A może
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ciekawe co mi a4 klub ufunduje, nie musi to być od razu nobel ale... jako skromno A5 3.0 TDI A może popieram wiem jak to pachnie
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 badboy może posunąc ja Ci dam! :bicz3: Wilma ,widzę tu jakieś perwersyjne igraszki ,czyżby jakieś braki A Artur nie nadąża z tym telefonem :gwizdanie: abonament mu dźwigną przez to spamowanie na pewno mo nokia i właśnie zawiech załapała [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________Wilma widać żeś jest chora bo tyle cytatów serwujesz jak nikt :gwizdanie: Bo tyle wypowiedzi do mej skromnej osoby! :> IgnorujOdp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #6823 : Dzisiaj o 20:18 » Odpowiedz cytującCytuj Cytat: badboy Dzisiaj o 20:13 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok decayed Zwłaszcza to drugie? grin Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:13 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył cheesy Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie Wybaczam...chyba. decayed Cytat: badboy Dzisiaj o 20:14 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:12 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:10 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka decayed E tam.. bez przesady tongue4 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:11 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie chłop nie skała da się przesunąć wink4 Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała tongue4 Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz decayed naughty naughty naughty Dobrze, specjalnie dla Ciebie odczekam do stycznia grin ale pamiętaj że mam tylko skromną A4-kę ale za to wiek(niekoniecznie świadczy o braku doświadczenia )a jest lepszą perspektywą przyszłościową i wigor przemawiają na moją korzyść :decayed: :naughty: Hahahaah będę pamiętać :polew: Widzę tu nieudolny cytat Noo... marzenia hahaha Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:18badboy może posunąc cygaro ja Ci dam! bicz3 dziękuję za obronę w moim mieniu badboy Wilma sama się Broniła a nie Ciebie :> Marzenia spełniałam :polew: Marzenia? z czym z tym biczem ?
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ciekawe co mi a4 klub ufunduje, nie musi to być od razu nobel ale... jako skromno A5 3.0 TDI A może
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 badboy może posunąc ja Ci dam! :bicz3: Wilma ,widzę tu jakieś perwersyjne igraszki ,czyżby jakieś braki A Artur nie nadąża z tym telefonem :gwizdanie: abonament mu dźwigną przez to spamowanie na pewno mo nokia i właśnie zawiech załapała [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________Wilma widać żeś jest chora bo tyle cytatów serwujesz jak nikt :gwizdanie: Bo tyle wypowiedzi do mej skromnej osoby! :> IgnorujOdp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #6823 : Dzisiaj o 20:18 » Odpowiedz cytującCytuj Cytat: badboy Dzisiaj o 20:13 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok decayed Zwłaszcza to drugie? grin Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:13 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył cheesy Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie Wybaczam...chyba. decayed Cytat: badboy Dzisiaj o 20:14 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:12 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:10 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka decayed E tam.. bez przesady tongue4 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:11 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie chłop nie skała da się przesunąć wink4 Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała tongue4 Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz decayed naughty naughty naughty Dobrze, specjalnie dla Ciebie odczekam do stycznia grin ale pamiętaj że mam tylko skromną A4-kę ale za to wiek(niekoniecznie świadczy o braku doświadczenia )a jest lepszą perspektywą przyszłościową i wigor przemawiają na moją korzyść :decayed: :naughty: Hahahaah będę pamiętać :polew: Widzę tu nieudolny cytat Noo... marzenia hahaha Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:18badboy może posunąc cygaro ja Ci dam! bicz3 dziękuję za obronę w moim mieniu badboy Wilma sama się Broniła a nie Ciebie :> Marzenia spełniałam :polew: Marzenia? z czym z tym biczem ? dłogo tak tyn cytat bydziesz ciągnął
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ciekawe co mi a4 klub ufunduje, nie musi to być od razu nobel ale... jako skromno A5 3.0 TDI A może zaś różowy demonstruje swoja mania wyższości
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert Ty Wiesz jak mie rozbawic a czym cie tak rozbawił tym banem,to wcale nie jest śmieszne
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert Ty Wiesz jak mie rozbawic mmm ale słodki komplemencik, wyczuwom jakiś podtekst roberto uważej
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ciekawe co mi a4 klub ufunduje, nie musi to być od razu nobel ale... jako skromno A5 3.0 TDI A może Szybciej niz A5'tke
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 badboy może posunąc ja Ci dam! :bicz3: Wilma ,widzę tu jakieś perwersyjne igraszki ,czyżby jakieś braki A Artur nie nadąża z tym telefonem :gwizdanie: abonament mu dźwigną przez to spamowanie na pewno mo nokia i właśnie zawiech załapała [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________Wilma widać żeś jest chora bo tyle cytatów serwujesz jak nikt :gwizdanie: Bo tyle wypowiedzi do mej skromnej osoby! :> IgnorujOdp: SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście « Odpowiedz #6823 : Dzisiaj o 20:18 » Odpowiedz cytującCytuj Cytat: badboy Dzisiaj o 20:13 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok decayed Zwłaszcza to drugie? grin Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:13 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył cheesy Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie Wybaczam...chyba. decayed Cytat: badboy Dzisiaj o 20:14 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:12 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:10 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:08 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:06 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:04 hi Cytat: robert. Dzisiaj o 19:45 Cytat: andy_sky Dzisiaj o 19:41 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł zemdlal A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) question naughty gwizdanie Nie dojechał... a tak czekałam disgust Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C cry nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... no Cytat: badboy Dzisiaj o 20:00 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie decayed Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą cheesy tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo decayed a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody gwizdanie naughty ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka decayed E tam.. bez przesady tongue4 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:11 Cytat: Wilma Dzisiaj o 20:10 Cytat: badboy Dzisiaj o 20:09 Cytat: robert. Dzisiaj o 20:07 Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:06 wolma hi laghing2 laghing2 laghing2 laghing2 w sensie wolna decayed? No może chciałby... gwizdanie chłop nie skała da się przesunąć wink4 Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała tongue4 Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz decayed naughty naughty naughty Dobrze, specjalnie dla Ciebie odczekam do stycznia grin ale pamiętaj że mam tylko skromną A4-kę ale za to wiek(niekoniecznie świadczy o braku doświadczenia )a jest lepszą perspektywą przyszłościową i wigor przemawiają na moją korzyść :decayed: :naughty: Hahahaah będę pamiętać :polew: Widzę tu nieudolny cytat Noo... marzenia hahaha Cytat: cabriofan Dzisiaj o 20:18badboy może posunąc cygaro ja Ci dam! bicz3 dziękuję za obronę w moim mieniu badboy Wilma sama się Broniła a nie Ciebie :> Marzenia spełniałam :polew: Marzenia? z czym z tym biczem ? No proste hahaha :polew:
Rekomendowane odpowiedzi