H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone??
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:47_________________________________________________ Arek :notworthy: (wiesz za co) Witamy Gliwicką elyyytę [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:48_________________________________________________ciekawe co tam Prezes za interesy prowadzi :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Arek :notworthy: (wiesz za co) Witamy Gliwicką elyyytę A witam ciekawe co tam Prezes za interesy prowadzi :gwizdanie: Wiesz jak to mówią "mniej wiesz, dłużej pożyjesz"
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:05_________________________________________________ Arek :notworthy: (wiesz za co) Witamy Gliwicką elyyytę A witam ciekawe co tam Prezes za interesy prowadzi :gwizdanie: Wiesz jak to mówią "mniej wiesz, dłużej pożyjesz" i lepiej się wyśpisz
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 i lepiej się wyśpisz A tego to nie słyszałem
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy Uuu... brzmi kusząco... Chętnie to sprawdzę, ale widzę, że muszę się dobrze przygotować hahaha
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy Uuu... brzmi kusząco... Chętnie to sprawdzę, ale widzę, że muszę się dobrze przygotować hahaha a no ciekawe jaki skok temperatury spowodujesz u nas :naughty:
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy Uuu... brzmi kusząco... Chętnie to sprawdzę, ale widzę, że muszę się dobrze przygotować hahaha a no ciekawe jaki skok temperatury spowodujesz u nas :naughty: To zależy czy mówimy o obu skalach... bo takie ujemne temperatury bywają ciekawe
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy Uuu... brzmi kusząco... Chętnie to sprawdzę, ale widzę, że muszę się dobrze przygotować hahaha a no ciekawe jaki skok temperatury spowodujesz u nas :naughty: To zależy czy mówimy o obu skalach... bo takie ujemne temperatury bywają ciekawe o tą ujemną skalę zadba zapewne otoczenie jakoś w tych ujemnych temperaturach nie widzę niczego ciekawego no ale jak mężu się po Rosji smyka to jestem w stanie zrozumieć Twoje preferencje
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy Uuu... brzmi kusząco... Chętnie to sprawdzę, ale widzę, że muszę się dobrze przygotować hahaha a no ciekawe jaki skok temperatury spowodujesz u nas :naughty: To zależy czy mówimy o obu skalach... bo takie ujemne temperatury bywają ciekawe o tą ujemną skalę zadba zapewne otoczenie jakoś w tych ujemnych temperaturach nie widzę niczego ciekawego no ale jak mężu się po Rosji smyka to jestem w stanie zrozumieć Twoje preferencje Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:20_________________________________________________No cóż...milczą wszyscy, to ja się zbieram spać... Dobranoc
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2h mnie nie było, bo byłem po piwo w CZ a tu pierdykło 9str. spamu :gwizdanie: chyba trzeba komuś z pomarańczowego kropka pociągnąć badboy czarne lampy założone?? co to walisz za czeskie piwo ??? no w końcu założone... badboy nie Nakręcaj się :bicz3: jo usz je nakręcony za późno ale jak se teraz odkręcić ? Zapytaj Wilma :> Ja już swoją radę dałam Dobra Panowie... nie mam siły znowu ;( wracam do łóżka. Nie wylogowuje się, ale będę znów za jakiś czas.. jak mi paracetamol trochę gorączkę obniży Ty się lepiej napij a nie paracetamol , wiem co mówię Jestem abstynentką Basia :bicz3: Wiesiek [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:16_________________________________________________napewno nie chcesz tych lamp Roberto :gwizdanie: Seves mioł je brać no ale sie pospieszył z b7. patrz jako różnica w porównaniu z: Ładne masz to autko Wreszcie mi temperatura spadła o 1 stopień... od razu lepiej :> No nie... ja tu wracam a nikogo tu nie ma ;( to sobie idę znów dziękuję za komplement a więc póki co apropo "przesunięcia" wstrzymujesz się do stycznia tak ? heheh, wiesz w moim młodym pełnym wigoru wieku dziwnie wyglądałbym w A8 ale może kiedyś No wreszcie ktoś raczył się odezwać Wstrzymuję się do stycznia... umm... jeśli wolisz to tak interpretować teraz to w pełni wiarygodna wypowiedź gdyż temperatura Ci się unormowała tak więc ta wymówka odpada jak coś To nadal ponad 38C! a interpretacja słów jest dowolna... bronić przecież nie będę musisz wziąć pod uwagę że jak odwiedzisz tych szwarnych synków na śląsku to temperatura tez nieźle Ci podskoczy Uuu... brzmi kusząco... Chętnie to sprawdzę, ale widzę, że muszę się dobrze przygotować hahaha a no ciekawe jaki skok temperatury spowodujesz u nas :naughty: To zależy czy mówimy o obu skalach... bo takie ujemne temperatury bywają ciekawe o tą ujemną skalę zadba zapewne otoczenie jakoś w tych ujemnych temperaturach nie widzę niczego ciekawego no ale jak mężu się po Rosji smyka to jestem w stanie zrozumieć Twoje preferencje Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:20_________________________________________________No cóż...milczą wszyscy, to ja się zbieram spać... Dobranoc jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Chciałem tylko dodać że kur*a ja też chce jechać do BT. Ładnie to tak zapominać o seniorze ;(, i dzięki Andrzej za pamięć A teraz spadam narka
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 i lepiej się wyśpisz A tego to nie słyszałem Ja też nie ale znam 3 wersję .......tym krócej posiedzisz . Ale cytatów dzieciaki na maturze tyle nie używają :>.Dobra nadrobiłem zaległości ide nyny.
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chciałem tylko dodać że kur*a ja też chce jechać do BT. Ładnie to tak zapominać o seniorze ;(, i dzięki Andrzej za pamięć A teraz spadam narka Wiesiek o Tobie też pamiętałem , ale wolałem żebyś sam się upomniał Dowiedziałem że możliwe że jeszcze w tym roku będą zapisy do BT , a jak nie to zaraz po nowym roku [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 01:17_________________________________________________ Dobry dzień śpiochy
Rekomendowane odpowiedzi