Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :>
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 sie macie po tych cytatach No ja już to ukróciłam... chyba, że rozmowa się rozwinie, to znów trochę cytatów przybędzie :>[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 12:35_________________________________________________No i zapomniałam się z Tobą przywitać!
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 To byl faktycznie przyklad ale urwał :>
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ale urwał update: Jakieś starocie tutaj zapodajesz
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ale urwał update: Jakieś starocie tutaj zapodajesz i jak zwykle różowy mnie dobił ciętą ripostą ;(
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 i jak zwykle różowy mnie dobił ciętą ripostą ;( Ty uważaj , bo jesteś już "obserwowany" :gwizdanie:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 i jak zwykle różowy mnie dobił ciętą ripostą ;( Ty uważaj , bo jesteś już "obserwowany" :gwizdanie: obserwowany ? a co to inwigilacja jak za komuny czy co ?
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 obserwowany ? a co to inwigilacja jak za komuny czy co ? 45 sekunda Rozmowa kontrolowana. [HD] :polew:
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No ,chyba przestanę oglądać kiepskich
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Paździoch taki konfident jeden :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzięki Robert za pamięć. Pamiętałem Wiesiek , serio O Tobie nawet nie wspominałem bo to oczywiste że jedziecie
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam Przecież nie przyznam Ci tak wprost racji http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20
Rekomendowane odpowiedzi