badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:37_________________________________________________ Tanie i nadal jeżdżą... to dopiero mistrzowie :> w takim bądź razie nic tylko wywalić S8 i przesiąść się do Syrenki
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet Wystarczy kobieta dominująca Ugodowy w słowach, a czyny i tak inne? :gwizdanie:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet Wystarczy kobieta dominująca Ugodowy w słowach, a czyny i tak inne? :gwizdanie: w takim bądź razie mi wystarczy samiec alfa i znowu prowadzimy konwersację we dwóch gdzie są Ci rybniczanie ???
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet Wystarczy kobieta dominująca Ugodowy w słowach, a czyny i tak inne? :gwizdanie: w takim bądź razie mi wystarczy samiec alfa i znowu prowadzimy konwersację we dwóch gdzie są Ci rybniczanie ??? We dwoje! We dwóch - to sami faceci, we dwie - same kobiety, a facet i babeczka - "We dwoje". Oni wszyscy oleli forum... ALBO poczuli się przytłoczeni naszą rozmową i to całkiem niebanalną
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale macie wyrabowane :gwizdanie: :kox:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale macie wyrabowane :gwizdanie: :kox: Brakuje nam osób do wielokątów (czyt. do dyskusji w większym gronie)
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet Wystarczy kobieta dominująca Ugodowy w słowach, a czyny i tak inne? :gwizdanie: w takim bądź razie mi wystarczy samiec alfa i znowu prowadzimy konwersację we dwóch gdzie są Ci rybniczanie ??? We dwoje! We dwóch - to sami faceci, we dwie - same kobiety, a facet i babeczka - "We dwoje". Oni wszyscy oleli forum... ALBO poczuli się przytłoczeni naszą rozmową i to całkiem niebanalną całkiem możliwe ale wiesz z różowym trzeba dobrze żyć bo nas po raz kolejny zinwigiluje [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 17:10_________________________________________________ Ale macie wyrabowane :gwizdanie: :kox: Brakuje nam osób do wielokątów (czyt. do dyskusji w większym gronie) wskazana również większa ilość kobiet :decayed:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet Wystarczy kobieta dominująca Ugodowy w słowach, a czyny i tak inne? :gwizdanie: w takim bądź razie mi wystarczy samiec alfa i znowu prowadzimy konwersację we dwóch gdzie są Ci rybniczanie ??? We dwoje! We dwóch - to sami faceci, we dwie - same kobiety, a facet i babeczka - "We dwoje". Oni wszyscy oleli forum... ALBO poczuli się przytłoczeni naszą rozmową i to całkiem niebanalną całkiem możliwe ale wiesz z różowym trzeba dobrze żyć bo nas po raz kolejny zinwigiluje [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 17:10_________________________________________________ Ale macie wyrabowane :gwizdanie: :kox: Brakuje nam osób do wielokątów (czyt. do dyskusji w większym gronie) wskazana również większa ilość kobiet :decayed: O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500...
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem jeśli Ciebie usatysfakcjonuje rola "alfy i omegi" to również mogę ustąpić, ja tam jestem ugodowy facet Wystarczy kobieta dominująca Ugodowy w słowach, a czyny i tak inne? :gwizdanie: w takim bądź razie mi wystarczy samiec alfa i znowu prowadzimy konwersację we dwóch gdzie są Ci rybniczanie ??? We dwoje! We dwóch - to sami faceci, we dwie - same kobiety, a facet i babeczka - "We dwoje". Oni wszyscy oleli forum... ALBO poczuli się przytłoczeni naszą rozmową i to całkiem niebanalną całkiem możliwe ale wiesz z różowym trzeba dobrze żyć bo nas po raz kolejny zinwigiluje [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 17:10_________________________________________________ Ale macie wyrabowane :gwizdanie: :kox: Brakuje nam osób do wielokątów (czyt. do dyskusji w większym gronie) wskazana również większa ilość kobiet :decayed: O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji Ok widać źle Cię zrozumiałam Na zawodach sportowych chętnie... i kiedy ma motywować to też... ale nie tu
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 :> :polew: ktoś się chyba zanudził... bidulek
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji Ok widać źle Cię zrozumiałam Na zawodach sportowych chętnie... i kiedy ma motywować to też... ale nie tu ahh tam zawody sportowe:P w zyciu codziennym
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji Ok widać źle Cię zrozumiałam Na zawodach sportowych chętnie... i kiedy ma motywować to też... ale nie tu ahh tam zawody sportowe:P w zyciu codziennym No fakt... z Wami to są wręcz wojny...
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji Ok widać źle Cię zrozumiałam Na zawodach sportowych chętnie... i kiedy ma motywować to też... ale nie tu ahh tam zawody sportowe:P w zyciu codziennym No fakt... z Wami to są wręcz wojny... oh tam od razu wojny pisałem CI przecież że ze mnie tak suma sumarum to ugodowy facet jest hmm i tak mija kolejna strona naszej obopólnej konwersacji
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji Ok widać źle Cię zrozumiałam Na zawodach sportowych chętnie... i kiedy ma motywować to też... ale nie tu ahh tam zawody sportowe:P w zyciu codziennym No fakt... z Wami to są wręcz wojny... oh tam od razu wojny pisałem CI przecież że ze mnie tak suma sumarum to ugodowy facet jest hmm i tak mija kolejna strona naszej obopólnej konwersacji Tak ugodowy, ale robisz i tak co chcesz tylko, że po kryjomu Różowy się wkurzy jeśli przekroczymy 500
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ta , dwie wypowiedzi zaraz strona . Nudzi mi się w pracy (tak ,co do bidulka) ,schematyczne robota dzisiaj jakaś taka jest. Nie przeszkadzam , trza posprzątać i za 40 minut idę do dom . Trzymajcie się.
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie ja się czuję usatysfakcjonowana, że jestem tu jedyna Różowy... chyba nie ma nic przeciwko... tylko cytaty trzeba co jakiś czas skracać, bo oni się załamią jeśli przez nie przekroczymy 500... mnie również taki układ jak najbardziej by odpowiadał jesteś na tyle dominująca aby poskromić tylu facetów ??? :decayed: Przed chwilą wolałeś inny układ... nie kłam! :bicz3: Jak widzisz jakoś jeszcze tu żyję... to sobie radę daję Tak ogólnie, to powiedzmy, że wolę męskie towarzystwo i nie lubię konkurencji napisałem że mnie również by taki układ satysfakcjonował jeśli bym był na Twoim miejscu pośród samych kobiet ale czasami trzeba stawić czoła konkurencji Ok widać źle Cię zrozumiałam Na zawodach sportowych chętnie... i kiedy ma motywować to też... ale nie tu ahh tam zawody sportowe:P w zyciu codziennym No fakt... z Wami to są wręcz wojny... oh tam od razu wojny pisałem CI przecież że ze mnie tak suma sumarum to ugodowy facet jest hmm i tak mija kolejna strona naszej obopólnej konwersacji Tak ugodowy, ale robisz i tak co chcesz tylko, że po kryjomu Różowy się wkurzy jeśli przekroczymy 500 no wiesz masz mnie aż za takiego konspiratora tymczasem ja niewinny jestem w tej kwestii e tam różowy się ucieszy jak będzie tym 500-setnym
Rekomendowane odpowiedzi