wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Koledzy może podpowie mi ktoś czy scyzor z tej aukcji podejdzie do mojego auta po synchronizacji? http://allegro.pl/jak-nowy-4d0-837-231a-scyzoryk-oryginalny-audi-i1218108275.html Nie siedze za bardzo w temacie narazie więc pytam. Oprócz tego pewnie będe musiał dokupić jeszcze sterownik centralnego aby pilocik działał. Pozdro z rana Ty nie masz centralnego na pilota? i chcesz cały dokładać? Jeżeli masz taki kluczyk to ten z aukcji podejdzie, ja kupiłem taki na ebayu w UK za połowę ceny.
A-rek Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Wiesiek jest idealne autko dla ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157733.0 pare rzeczy z tego autka odkupie od ciebie :>
wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Ładna widziałem ją. Jadę oglądać tą A6 i prosto do roboty, może się później odezwę.
decks88 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 oplaca sie robic zewnetrzny s-line jesli wogole nie wchodzi w gre wewnetrzny?
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Wiesiek, ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz, szukasz polifta w dieslu za 20 tyś zł, oglądasz same szroty do których musisz wpakować kupę kasy, zamiast kupić auto od kolegi AJU, fakt, 4 tyś droższe, ale dostajesz auto w za***istym stanie, pewne w 100%, zadbane, a na dodatek dokłada graty żeby zrobić 200 koni sprzedajesz te graty na 200 kuca i masz na tym 4 tyś jak nic i wozisz się w recaro pomyśl nad tym, jak bym kupował teraz auto to się nie zastanawiam
seves Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 a tak w ogole Wiesiek.. jak koniecznie chcecie z zona sedana to moze bys sie na moja skusil
A-rek Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 oplaca sie robic zewnetrzny s-line jesli wogole nie wchodzi w gre wewnetrzny? no oczywiscie ze sie oplaca. jesli autem masz zamiar jezdzic pare lat i masz nadmiar $ to zawsze warto zainwestowac w poprawe body zamiast kupić auto od kolegi AJU Cristo Seves ty masz Pb, a Wiesiek szuka ON
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 właśnie, myślałem o Cristo a napisałem Aju
stanley Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 14:15_________________________________________________ Wiesiek, ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz, szukasz polifta w dieslu za 20 tyś zł, oglądasz same szroty do których musisz wpakować kupę kasy, zamiast kupić auto od kolegi AJU, fakt, 4 tyś droższe, ale dostajesz auto w za***istym stanie, pewne w 100%, zadbane, a na dodatek dokłada graty żeby zrobić 200 koni sprzedajesz te graty na 200 kuca i masz na tym 4 tyś jak nic i wozisz się w recaro pomyśl nad tym, jak bym kupował teraz auto to się nie zastanawiam popieram, konkretne wozidło
smiecho78 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 postaram się też przybyć ,w sumie mam bliziutko bo mieszkam za stadionem w kierunku Gliwic
A-rek Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 w trakcie roboty :gwizdanie: testuje bezprzewodowy internet :> postaram się też przybyć ,w sumie mam bliziutko bo mieszkam za rudą zapraszamy kolego, zapraszamy
wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 W robocie Walił całego sedana, jak będzie fajne to avanta kupię i już a co
ROBERT Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 testuje bezprzewodowy internet :> W robocie Ale macie fajną robotę
Rekomendowane odpowiedzi