badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilmo nie bądź zła że się tak czepiamy ale po prostu wszystko to jakieś zbyt tajemnicze i podejrzane
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: Od nowości ją mamy 13 lat już nią jeździcie no to.... 4
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy A ja bym powiedział "mamy n adzieję" ... a nadzieja matką głupich :gwizdanie: Ale jak każda matka kocha swoje dzieci. A więc dzieciątka powiedziałam, że będę znaczy, że będę i koniec i kropka i już! "Matko " ja w Ciebie wierzę i czekam niecierpliwie na wspólne spotkanie,: zresztą Badboy jeszcze bardziej a różnica w ciekawosci to jak moje auto do Jego fury :polew: :polew: różnica w ciekawości to jak moje auto do Jego fury ???? że what ? Aleś to zdupił
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Gratki :oklaski: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 00:46_________________________________________________ Badboy i gdzies sie wjebal Tak bardzo chciał postawić
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No to jo leca nara synki i Pani nara Wiesiek
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy A ja bym powiedział "mamy n adzieję" ... a nadzieja matką głupich :gwizdanie: Ale jak każda matka kocha swoje dzieci. A więc dzieciątka powiedziałam, że będę znaczy, że będę i koniec i kropka i już! "Matko " ja w Ciebie wierzę i czekam niecierpliwie na wspólne spotkanie,: zresztą Badboy jeszcze bardziej a różnica w ciekawosci to jak moje auto do Jego fury :polew: :polew: Hahaha no ja to Was kocham normalnie hahaha Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: Od nowości ją mamy 13 lat już nią jeździcie 13? A to ciekawostka wiesz Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: Od nowości ją mamy ten Twój ropę wozi z tej rassii do pl czy co albo ciągnie jakiś gazociąg Słomką do drinków ciągnie :gwizdanie: Wilmo nie bądź zła że się tak czepiamy ale po prostu wszystko to jakieś zbyt tajemnicze i podejrzane Nie mam Ci za złe przynajmniej się nie nudzisz myśląc o tym No to jo leca nara synki i Pani :hi: Dobranoc Wolniej pisać, bo się odpisać nie da!
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Andrzej coś tak ucichł Chyba żeś się nie zamknął w sobie :gwizdanie:
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 hahah jak dupła 500setno strona to mi sie komp wyłączył :polew: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Andrzej coś tak ucichł Chyba żeś się nie zamknął w sobie :gwizdanie: Nadrobić spamu nie może
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Badboy kasuj tego posta puki nikt go nie widzial :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi