ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Na początek Życzę Wszystkim Wesołych Świąt [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 13:01_________________________________________________ chyba Twoj wirus źle zadziałał luknij na 500-tną stronę To się nie liczy ( i tak to zjebałeś ) no Robert gratulacje j.w. Andrzej stawia , sklerozy jeszcze nie mam w wigilijny dzień gratki Robert 500 :gwizdanie: To był Badboy a nie ja , jemu gratuluj
cabriofan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Na początek Życzę Wszystkim Wesołych Świąt [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 13:01_________________________________________________ chyba Twoj wirus źle zadziałał luknij na 500-tną stronę To się nie liczy ( i tak to zjebałeś ) no Robert gratulacje j.w. Andrzej stawia , sklerozy jeszcze nie mam w wigilijny dzień gratki Robert 500 :gwizdanie: To był Badboy a nie ja , jemu gratuluj Badboy Cię wrobił w 500-tkę :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja mogę wrobić Artura ... mam to zrobić :?:
badboy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam wszystkim spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. Wesołych Świąt życzy Andrzej:-)
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Życzę wam byście w prezencie mieli za***iste rżnięcie. By Mikołaj zamiast brody miał dwa cycki, robił lody. By miał długie blond warkocze i gorące, mokre krocze.
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam wszystkim spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. Wesołych Świąt życzy Andrzej:-) Dziękuję i wzajemnie Życzę wam byście w prezencie mieli za***iste rżnięcie. By Mikołaj zamiast brody miał dwa cycki, robił lody. By miał długie blond warkocze i gorące, mokre krocze. A to chyba nie do mnie ;(
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 A to chyba nie do mnie ;( Do Ciebie też , przecież kiedyś wspomniałaś że lubisz eksperymentować z koleżankami
cabriofan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 :gwizdanie: A to chyba nie do mnie ;( Do Ciebie też , przecież kiedyś wspomniałaś że lubisz eksperymentować z koleżankami [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 13:56_________________________________________________ciekawostek tu się dowiaduję :>[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:01_________________________________________________z tymi lodami byłoby gorzej mno ale zawsze waniliowe może zrobic
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ciekawostek tu się dowiaduję :> A widzisz
wiesiek3d Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 :bry: W ten Wigilijny dzień Wszystkim Życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 :gwizdanie: A to chyba nie do mnie ;( Do Ciebie też , przecież kiedyś wspomniałaś że lubisz eksperymentować z koleżankami [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 13:56_________________________________________________ciekawostek tu się dowiaduję :>[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:01_________________________________________________z tymi lodami byłoby gorzej mno ale zawsze waniliowe może zrobic No popatrz! Ja też tu jakieś ciekawostki czytam! Robert... czy my kiedyś coś ten, że takie ciekawe rzeczy na mój temat wiesz? (nieważne, że nieprawdziwe) :bry: W ten Wigilijny dzień Wszystkim Życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :hi: Dziękuję i wzajemnie :>
A-rek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja mogę wrobić Artura ... mam to zrobić :?: oj Robert, Robert.... w wigilie chcesz takie przekrety robić
cabriofan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 :bry: W ten Wigilijny dzień Wszystkim Życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :bry: dzięki nawzajem [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:33_________________________________________________ Ja mogę wrobić Artura ... mam to zrobić :?: oj Robert, Robert.... w wigilie chcesz takie przekrety robić Ciekawe KTO Badboy-owi podsunął ten pomysł :decayed: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 oj Robert, Robert.... w wigilie chcesz takie przekrety robić Andrzej też zrobił "przekręt" w wigilię :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:36_________________________________________________ Ciekawe KTO Badboy-owi podsunął ten pomysł :decayed: :gwizdanie: O tym już nie chciałem wspominać :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja mogę wrobić Artura ... mam to zrobić :?: Robert nie Wiesz co się robi?? :gwizdanie: Flaszeczka ,albo banik :decayed:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:39_________________________________________________Jakby tak każdy robił,to cały czas stoimy na 99 stronie :polew:
A-rek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 oj Robert, Robert.... w wigilie chcesz takie przekrety robić Andrzej też zrobił "przekręt" w wigilię :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:36_________________________________________________ Ciekawe KTO Badboy-owi podsunął ten pomysł :decayed: :gwizdanie: O tym już nie chciałem wspominać :gwizdanie: a kto od tygodni mowil ze 500-setna strona jest jego :gwizdanie: a teraz jakies "problemy"....... to jest zabawa i jak ktos nie chce to nie musi stawiac i tyle..... luzik panowie, luzik
blant88 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ale spam nie ziemski 15 min czytałem ale to dobrze Życzę Wam Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia :>
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a kto od tygodni mowil ze 500-setna strona jest jego :gwizdanie: a teraz jakies "problemy"....... No mówiłem , ale jak się nie udało to spoko , może kiedyś uda mi się jakąś kolejną setkę "przebić" ... jest luzik i wiem że to zabawa ... ale po co kombinować i usuwać posty to jest zabawa i jak ktos nie chce to nie musi stawiac i tyle..... Wiem że to zabawa , a o stawianie mi akurat nie chodzi , mogę postawić za tą "niby" 500 stronę , nie ma problemu , tu akurat o stawianie mi nie chodziło tylko o to co jest wyżej napisane po pierwszym cytacie i podkreślone [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:20_________________________________________________ ale spam nie ziemski 15 min czytałem ale to dobrze Życzę Wam Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia :> Dzięki i wzajemnie
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ale spam nie ziemski 15 min czytałem ale to dobrze Życzę Wam Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia :> Dziękuję i wzajemnie
blant88 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 I jak wam idą przygotowania do kolacji :?: :gwizdanie: pewnie co nie którzy to już przy :beer1:
Rekomendowane odpowiedzi