wiesiek3d Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 zdrastwujcie Wiesławie[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 10:34_________________________________________________ Wiesiek Jestem chory od przed świąt i już rzygać mi się chce, ale na L4 nie pójdę twardy z ciebie gosc Wiesiek jest hardcorem on jest jak cyborg No chyba tak bo moja mówi że serca nie mam
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 zdrastwujcie Wiesławie[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 10:34_________________________________________________ Wiesiek Jestem chory od przed świąt i już rzygać mi się chce, ale na L4 nie pójdę twardy z ciebie gosc Wiesiek jest hardcorem on jest jak cyborg No chyba tak bo moja mówi że serca nie mam a moja mówi że mam serce z kamienia
badboy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 yeach we see in spot wie du sagst mein freund jak już to: wie sagst du das mein freund :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 10:22_________________________________________________ocień otlicznie a ja bym dodał: wie du es sagst mein Freund a więc Wiesławie życzę szybkiego powrotu do zdrówka
wiesiek3d Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dobra leca co zjeść bo na II zmiana do roboty ;( Narka
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dobra leca co zjeść bo na II zmiana do roboty ;( Narka a skrzydła mosz?
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie
badboy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie sugerujesz coś mr. fioletoffy
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nic a nic - zwracam uwagę tylko że zbliża się czas zapisów - a były już sytuacje że lista zapełniała się w 3 dni
badboy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nic a nic - zwracam uwagę tylko że zbliża się czas zapisów - a były już sytuacje że lista zapełniała się w 3 dni u nas już ekipa wybrana póki co, czekamy na wątek
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie sugerujesz coś mr. fioletoffy kolega rządzi kolega radzi kolega nigdy się nie myli
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 12:24_________________________________________________ UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie sugerujesz coś mr. fioletoffy kolega rządzi kolega radzi kolega nigdy się nie myli no toś pojechał
badboy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Miron rozumiem że ktoś jako klubowicz może wcześniej się wpisać ???
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 12:24_________________________________________________ UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie sugerujesz coś mr. fioletoffy kolega rządzi kolega radzi kolega nigdy się nie myli no toś pojechał pasował by cytat liga rządzi liga radzi.......
diman Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a4klub rządzi a4klub radzi a4klub nigdy cie nie zdradzi
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a4klub rządzi a4klub radzi a4klub nigdy cie nie zdradzi :polew:
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Miron rozumiem że ktoś jako klubowicz może wcześniej się wpisać ??? tak - moje info miało na celu zwrócenie uwagi na fakt iż lada dzień będzie możliwość zapisania się
ROBERT Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Miron rozumiem że ktoś jako klubowicz może wcześniej się wpisać ??? tak - moje info miało na celu zwrócenie uwagi na fakt iż lada dzień będzie możliwość zapisania się To jakbyś mógł to daj cynka jak byś coś wiedział co i jak , jest Nas kilku ( + os. tow. ) co by chciało jechać , ja będę czujnie obserwował ... czy ja mam szansę zapisać więcej osób z forum ? Jak wygląda sprawa tego mojego kumpla ( tego germańca co Ci dzwoniłem z A6 C6 ) , dowiedziałeś się coś ?
blant88 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 kurde obym załapał się na BT bo moge nie zdazyc z zapisami bo inaczej chyba sie za***ie :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi