Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Aj dałam pupy Komu :kox: Tobie... :gwizdanie: ale obawiam się, że oboje się dopiero o tym dowiedzieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 i coś na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tobie... [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________ Jeżdżą tacy , powinni im od razu dowody rej. przy kontroli zabierać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tobie... Nie udawaj zszokowanego i coś na czasie :polew: Mam nadzieję, że nasz spot tak wyglądać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 kobieta z .................................."jajami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Eee Nokia jest OK sam mam 5 sztuk i działają jak ta lala. Małemu kończy sie umowa i jadę do Play luknąc co maja lub wezmę Playstation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Eee Nokia jest OK sam mam 5 sztuk i działają jak ta lala. Małemu kończy sie umowa i jadę do Play luknąc co maja lub wezmę Playstation Ja też właśnie w Play'u , a Wiesiek jak masz z zasięgiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tobie... Nie udawaj zszokowanego i coś na czasie :polew: Mam nadzieję, że nasz spot tak wyglądać nie będzie chyba ,że wpadniesz na letnich :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja miałem bardzo słaby zasięg , dzwoniłem do nich że już więcej nie przedłużam z nimi umowy ( jestem w Play'u już prawie 4 lata) , ale ta babka mi powiedziała że mam przełączyć na "wyszukiwanie sieci ręczne" i ustawić na Plusa , od razu 1000% poprawa i chyba z nimi przedłużę znowu umowę [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:10_________________________________________________Wiesiek jak nie zależy Ci na tel. to bierz PS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja miałem bardzo słaby zasięg , dzwoniłem do nich że już więcej nie przedłużam z nimi umowy ( jestem w Play'u już prawie 4 lata) , ale ta babka mi powiedziała że mam przełączyć na "wyszukiwanie sieci ręczne" i ustawić na Plusa , od razu 1000% poprawa i chyba z nimi przedłużę znowu umowę W Play ma moja i łebol ja mam w Erze, czasami z zasięgiem mieli problemy ale ostatnio jest OK. Spróbuje zrobic ten myk u nich w fonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja miałem bardzo słaby zasięg , dzwoniłem do nich że już więcej nie przedłużam z nimi umowy ( jestem w Play'u już prawie 4 lata) , ale ta babka mi powiedziała że mam przełączyć na "wyszukiwanie sieci ręczne" i ustawić na Plusa , od razu 1000% poprawa i chyba z nimi przedłużę znowu umowę To Wy tam macie aż takie problemy z zasięgiem? Ja jestem w Orange (dawnej Idei) od 2002 roku i jak do tej pory nie mam aż takich problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja chciałem właśnie do Ery przejść jakbym nie przedłużał z Play'em ( ale uważam że cenowo w Play'u jest dużo lepiej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Żadne Orange to raz, a dwa Rybnik to nie Warszawa ale z zasięgiem u nas nie ma problemu tylko ustawienia sieci w Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To Wy tam macie aż takie problemy z zasięgiem? Ja jestem w Orange (dawnej Idei) od 2002 roku i jak do tej pory nie mam aż takich problemów... Ja bo Tyś je ze stolycy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja chciałem właśnie do Ery przejść jakbym nie przedłużał z Play'em ( ale uważam że cenowo w Play'u jest dużo lepiej ) Właśnie cenowo mi pasuje bardziej w Erze no i mam za free do całej EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Orange ma jeszcze gorszy zasięg niż Play :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Żadne Orange to raz, a dwa Rybnik to nie Warszawa ale z zasięgiem u nas nie ma problemu tylko ustawienia sieci w Play. Dobrze, ale ja też nie siedzę wyłącznie tutaj cały rok i wiem, że poza Warszawą, w innych częściach kraju też jest ok, a cenowo też nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Właśnie cenowo mi pasuje bardziej w Erze no i mam za free do całej EU To już długo tam masz ? Szwagier ostatnio przedłużał z Erą i dostał jakiś tam tel. dotykowy , a jago takie tel. wqrwiają tak jak mnie , pojechał do komisu i go sprzedał za 1300 pln kupił jakiegoś SE za 800 i jest 500 do pszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Każdy lubi co chce [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:20_________________________________________________ Właśnie cenowo mi pasuje bardziej w Erze no i mam za free do całej EU To już długo tam masz ? Szwagier ostatnio przedłużał z Erą i dostał jakiś tam tel. dotykowy , a jago takie tel. wqrwiają tak jak mnie , pojechał do komisu i go sprzedał za 1300 pln kupił jakiegoś SE za 800 i jest 500 do pszowa Z 6 lat. Zawsze jak nie ma takiego fona jak chcesz wybiera sie najlepszy i sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra , idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi