ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A ten łysy to Saszka - jej mąż :kox:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 marzyciel :polew: :polew: :polew: I to podwójny
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 w takim razie musi koniecznie ze sobą zabrać siostrę bliźniaczkę i kuzynki :polew:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ta ruda to chyba Wilma :gwizdanie: sexualna nebezpeczna :polew: uwaga 15 stycznia :decayed: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:35_________________________________________________ w takim razie musi koniecznie ze sobą zabrać siostrę bliźniaczkę i kuzynki :polew: spokojnie je zapakuje do S8
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 gorzej jak Saszka wpadnie z cała ruską mafią :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 gorzej jak Saszka wpadnie z cała ruską mafią :gwizdanie: no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ta ruda to chyba Wilma :gwizdanie: sexualna nebezpeczna :polew: Uwaga, bo się rozczarujesz jak zobaczysz jaki brzydki aniołecek jestem
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pany robimy jutro zorganizowany najazd na B-B :?: Mają spota o 17 pod Decathlonem .
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Uwaga, bo się rozczarujesz jak zobaczysz jaki brzydki aniołecek jestem ... nie , będzie dobrze
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie: szofer się liczy :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie: ale benzynie co pali średnio 10,4 litra, już jest szansa
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Uwaga, bo się rozczarujesz jak zobaczysz jaki brzydki aniołecek jestem ... nie , będzie dobrze Czyżbyś mnie gdzieś wcześniej widział?
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale benzynie co pali średnio 10,4 litra, już jest szansa no w Dieslu raczej nie ma esy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:43_________________________________________________ Pany robimy jutro zorganizowany najazd na B-B :?: Mają spota o 17 pod Decathlonem . ja na razie nie wiem , przejechałbym się ale jeszcze nie wiem dam znać ...
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pany robimy jutro zorganizowany najazd na B-B :?: Mają spota o 17 pod Decathlonem . ja na razie nie wiem , przejechałbym się ale jeszcze nie wiem dam znać ... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:47_________________________________________________ no w Dieslu raczej nie ma esy Czarna ,bez 4 -ki z przodu, BLB(ogołocone z wałków),made by Zabełków :>
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=525&postdays=0&postorder=asc&start=105 czy ktoś zwróci uwagę na potwora 5.0 TFSI ??? :gwizdanie: czy podzieli się czymś innym
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie: szofer się liczy :gwizdanie: A na potwierdzenie tego ,dotrzymaj tempa H4mm3R'owi :gwizdanie: .
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Spadam szydercy mali będę niedługo znów Was męczyć
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie: szofer się liczy :gwizdanie: A na potwierdzenie tego ,dotrzymaj tempa H4mm3R'owi :gwizdanie: . sie jechało za nim od rybnika i nawet wyprzedziło :gwizdanie: ale nie powiem na zakrętach nie ma bata na skubanego
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pa ,pa , tacy już są faceci [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:56_________________________________________________ no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie: szofer się liczy :gwizdanie: A na potwierdzenie tego ,dotrzymaj tempa H4mm3R'owi :gwizdanie: . sie jechało za nim od rybnika i nawet wyprzedziło :gwizdanie: ale nie powiem na zakrętach nie ma bata na skubanego na prostej to są wszyscy dobrzy
Rekomendowane odpowiedzi