ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 To rozumiem, że ja siedzę w jury No Ty masz cały spam w małym palcu także może .... :gwizdanie: Rozumiem, że dla Ciebie będzie quiz z wiedzy o mnie? :gwizdanie: Chyba rączek używali ile wlezie :gwizdanie: głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: Głodny głodnemu wypomni :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no coście tak ucichli wystraszyli się Twojego... "modelu" :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 wystraszyli się Twojego... "modelu" :gwizdanie: Wilma masz taką zabawkę w domu ?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 wystraszyli się Twojego... "modelu" :gwizdanie: Wilma masz taką zabawkę w domu ? Ty podobno o mnie wszystko wiesz, to i odpowiedź na to pytanie znać powinieneś A tak ogółem... to nie sądzisz, że prawdziwy jest lepszy?
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A tak ogółem... to nie sądzisz, że prawdziwy jest lepszy? No tego to nie wiem
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A tak ogółem... to nie sądzisz, że prawdziwy jest lepszy? No tego to nie wiem No chyba swojego używasz, to powinieneś wiedzieć! Choć odrobinę... Albo odwróćmy role... wolisz dmuchaną czy prawdziwą?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 łojojoj ślisko się robi Uważaj, bo orełka wywiniesz
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 wystraszyli się Twojego... "modelu" :gwizdanie: Wilma masz taką zabawkę w domu ? chyba kazda, a raczej 90% kobiet ma cos takiego w swoim domowym wyposarzeniu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 chyba kazda, a raczej 90% kobiet ma cos takiego w swoim domowym wyposarzeniu :gwizdanie: to moja zalicza się do tych 10% co nie mają
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 witojcie wieczorowo, moja tyż ni mo to już więcej niż 10%
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No to i ja sobie radzę bez sztucznych gadżetów no to już w ogóle ponad 10%
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 łojojoj Natalia musi mieć tych "gadżetów"" :gwizdanie: :tongue4:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Też tak sądzę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Pytanie tylko czemu Arek się tak mało stara... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dobra nie obgadujmy Arka bo to nie ładnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: W końcu to nasz szef
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ... Wilma jak Arek tu zajrzy ... :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dlatego wolę już milczeć... bo mi d*pę złoi
Rekomendowane odpowiedzi