andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 opowiem jak bawiłem się w sylwka:sytuacja nie przedstawiała się zabawnie,na imprezie u szwagra było 7 goroli i jo jedyn hanys jedna para to wywaliła mega Hardkor zabrała na imprę 2 miesięczne dziecko,do 12 parka goroli zaliczyła zgon, 12 strzelaliśmy do ludzi z 11 piętra petardami, jeden gość chyba się zapalił moja kurtka też po strzelaniu kot szwagra chciał popełnić samobójstwo i wyskoczył przez okno wcale się mu nie dziwię jak widział tyle pijanych goroli j**any przeżył na drugi dzień szwagier poleciał z nim do zaprzyjaźnionego weterynarza i co nic mu nie było po pierwszej reszta goroli zaliczała po kolei :sick3: :sick3: a jeden z nich zaczął rozwodzić się nad swoim códownym mitsu coltem 94r 1,6 i 113PS i stwierdził że nawet nie pierdnę postanowiłem stanąć z nim na kresce, oczywiście następnego dnia, moje niutony go zabiły pzy 3 biegu :polew: całe szczęście przeżyłem ten nieudany do końca wypad do Wrocławia :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 W okropny sposób się znęcasz nad gorolami... :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: i to w mojej obecności
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ale Ty masz za znajomych zawsze chciałem mieć żonę z daleka by jak najdalej od teściowej
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 W okropny sposób się znęcasz nad gorolami... :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: i to w mojej obecności :polew:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak znęcasz sami sobie winni było pić po wódce szampona
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ... jak najdalej od teściowej :good:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No ale przy mnie takie rzeczy?! U Was też na pewno nie jeden by się znalazł co pić nie potrafi
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak znęcasz sami sobie winni było pić po wódce szampona Ja tam w sylwestra wypiłem szampana a przed i po cały czas Wódkę i nic mi nie było
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a wogóle Wilma to u Ciebie gorole też mają takie słabe pały [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:26_________________________________________________najlepszy był szwagier trzy razy się sfafcił :sick3:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a wogóle Wilma to u Ciebie gorole też mają takie słabe pały To zależy od osoby... jakoś byłam na imprezie i było ok, jedna dziewczyna się źle poczuła, bo pomieszała, ale ja wiem ile minęło... godzina... może nieco ponad i już była jak nowo narodzona. W ogóle ja uważam, że jak ktoś nie potrafi pić, to powinien się nie ośmieszać i sobie darować
wiesiek3d Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Heloł Robert misfire 3 cylindra okazały się być dziurą w tłoku Uwaga dla Wszystkich nie chodzi o moją NIUNIĘ[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:29_________________________________________________Leca dziołchy i synki odpalać PS3 coch wzion zamiast fona.
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Heloł Robert misfire 3 cylindra okazały się być dziurą w tłoku Uwaga dla Wszystkich nie chodzi o moją NIUNIĘ[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:29_________________________________________________Leca dziołchy i synki odpalać PS3 coch wzion zamiast fona. Baw się dobrze, ale nas nie zaniedbuj
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a wogóle Wilma to u Ciebie gorole też mają takie słabe pały To zależy od osoby... jakoś byłam na imprezie i było ok, jedna dziewczyna się źle poczuła, bo pomieszała, ale ja wiem ile minęło... godzina... może nieco ponad i już była jak nowo narodzona. W ogóle ja uważam, że jak ktoś nie potrafi pić, to powinien się nie ośmieszać i sobie darować to Ty musisz być mocna :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja jestem abstynentką, więc mnie ten temat w ogóle nie dotyczy
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja jestem abstynentką, więc mnie ten temat w ogóle nie dotyczy karpia też nie lubisz, nie palisz mięsa też nie jesz? jak ty funkcjonujesz :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Heloł Robert misfire 3 cylindra okazały się być dziurą w tłoku Jakie to auto ( jak to nie tajemnica) ... Leca dziołchy i synki odpalać PS3 coch wzion zamiast fona. Dobrze zrobiłeś , masz telewizor Full HD ? Jak tak to będzie masakra
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja jestem abstynentką, więc mnie ten temat w ogóle nie dotyczy karpia też nie lubisz, nie palisz mięsa też nie jesz? jak ty funkcjonujesz :gwizdanie: Jestem mięsożerna... nie poszczę itd... i to nie tyle ze względów religijnych, co po prostu nie umiem żyć bez mięsa, ale nie mam potrzeb picia, palenia ani brania. Umiem się bawić bez tego. Wszelkie odpowiednie funkcje u mnie też działają bez zarzutu... więc nie narzekam
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja jestem abstynentką, więc mnie ten temat w ogóle nie dotyczy karpia też nie lubisz, nie palisz mięsa też nie jesz? jak ty funkcjonujesz :gwizdanie: Jestem mięsożerna... nie poszczę itd... i to nie tyle ze względów religijnych, co po prostu nie umiem żyć bez mięsa, ale nie mam potrzeb picia, palenia ani brania. Umiem się bawić bez tego. Wszelkie odpowiednie funkcje u mnie też działają bez zarzutu... więc nie narzekam ewenement
wiesiek3d Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Baw się dobrze, ale nas nie zaniedbuj Się Pani nie boi
Rekomendowane odpowiedzi