ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 rude , przecież pisaliśmy wcześniej :szukaj:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to jaki masz bląd że nie widać siwizny Nie mam 50tki na karku, żeby siwieć... jeszcze zdążę
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 rude , przecież pisaliśmy wcześniej :szukaj: ta chyba pod pachą :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to jaki masz bląd że nie widać siwizny Nie mam 50tki na karku, żeby siwieć... jeszcze zdążę znaczy jesteś przed 50-tką :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to jaki masz bląd że nie widać siwizny Nie mam 50tki na karku, żeby siwieć... jeszcze zdążę znaczy jesteś przed 50-tką :gwizdanie: No tego możesz być pewien i to spokojnie
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale po 40-ce Nie powiedziałam Ci ile. Każdy wiek, który jest przed 50tką może pasować. No i tego też się dowiesz dopiero na spocie
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wilma Ty jesteś taka druga Rudi M :naughty:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale po 40-ce Nie powiedziałam Ci ile. Każdy wiek, który jest przed 50tką może pasować. No i tego też się dowiesz dopiero na spocie ciężko od Ciebie wyciągnąć cokolwiek nie męcz mnie, dawaj konkret jakikolwiek [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:18_________________________________________________ Wilma Ty jesteś taka druga Rudi M :naughty: albo Mata Hari
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja po prostu jestem uparta... i trzymam się zasad sobie wyznaczonych ale po 40-ce Nie powiedziałam Ci ile. Każdy wiek, który jest przed 50tką może pasować. No i tego też się dowiesz dopiero na spocie ciężko od Ciebie wyciągnąć cokolwiek nie męcz mnie, dawaj konkret jakikolwiek Lubię konkrety... ale tym razem powiedzieć nie mogę [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________I co to za Rudi?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 po co Ci te tajemnice ? Dowiesz się w odpowiednim czasie
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 I co to za Rudi? Była "maskotka" Gliwickich ... to Ty , przyznaj się :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 po co Ci te tajemnice ? Dowiesz się w odpowiednim czasie dlatego sądzę że coś tu śmierdzi
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 po co Ci te tajemnice ? Dowiesz się w odpowiednim czasie CBŚ lub coś takiego i po Nas na spocie :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 I co to za Rudi? Była "maskotka" Gliwickich ... to Ty , przyznaj się :gwizdanie: był ostatnio Miron i Wilma nie zaprzeczyła że Mirona nie odwiedziła
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 I co to za Rudi? nie wiesz, dowiesz się w swoim czasie
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dlatego sądzę że coś tu śmierdzi To nie śmierdzi , to jebie
Rekomendowane odpowiedzi