ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja jak się położę to nawet nie wiem kiedy zasnąłem , ale czasami nie mogę zasnąć (gdzieś raz dwa razy w miesiącu ) [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:18_________________________________________________ a teraz wiesz co Cię czeka? :gwizdanie: Nie dam się [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:19_________________________________________________ Zeżarłem pół stada matiasów, mniam uwielbiam
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja jak się położę to nawet nie wiem kiedy zasnąłem , ale czasami nie mogę zasnąć (gdzieś raz dwa razy w miesiącu ) [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:18_________________________________________________ a teraz wiesz co Cię czeka? :gwizdanie: Nie dam się [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:19_________________________________________________ Zeżarłem pół stada matiasów, mniam uwielbiam Bleee... I jak się nie dasz... mi się nie dasz?! No wiesz co... :polew:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 z tym 'em już nie umiem zadąrzyć Pora uczestniczyć a nie się opierniczać :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie, jak bym się narobił to zasnę od razu. Spać wolę w nocy bo nie odsypiam ani nie robię drzemek w dzień.
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 z tym 'em już nie umiem zadąrzyć Bieresz Użeta jutro ?
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Co ten ziomal od Wilmy tak na nas ziopie , chyba pojada i
blant88 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 z tym 'em już nie umiem zadąrzyć Pora uczestniczyć a nie się opierniczać :gwizdanie: gdybym miał ten czas siedzieć przy kompie to by się działo :gwizdanie: aż net wam padłby :>
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie, jak bym się narobił to zasnę od razu. Spać wolę w nocy bo nie odsypiam ani nie robię drzemek w dzień. Ja czasami pół szychty przekimam a jak się wieczorem położę to nie wiem kiedy odfrunąłem
blant88 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 z tym 'em już nie umiem zadąrzyć Bieresz Użeta jutro ? raczej nie jakoś przeżyje :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 z tym 'em już nie umiem zadąrzyć Bieresz Użeta jutro ? Bierze... żeby spam nadrobić Co ten ziomal od Wilmy tak na nas ziopie , chyba pojada i Który? z tym 'em już nie umiem zadąrzyć Pora uczestniczyć a nie się opierniczać :gwizdanie: gdybym miał ten czas siedzieć przy kompie to by się działo :gwizdanie: aż net wam padłby :> Niedoczekanie Nie, jak bym się narobił to zasnę od razu. Spać wolę w nocy bo nie odsypiam ani nie robię drzemek w dzień. Ja czasami pół szychty przekimam a jak się wieczorem położę to nie wiem kiedy odfrunąłem No ja to spać nie mogę... nawet jak mi się chce W pracy oczywiście
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Co ten ziomal od Wilmy tak na nas ziopie , chyba pojada i Który to :?: :?: :?: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:26_________________________________________________ No ja to spać nie mogę... nawet jak mi się chce Ja bo cało szychta przekimosz :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:26_________________________________________________Wiesiek przyznaj się Ty coś wiesz o Wilmie
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:26_________________________________________________ No ja to spać nie mogę... nawet jak mi się chce Ja bo cało szychta przekimosz :gwizdanie: hahaha czasami bym chciała... przynajmniej bym się choć raz w tygodniu wyspała
blant88 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a tego 15 to bedziemy stać pod tesco :?: ja bym poszedł na pizze tak jak wtedy co myślicie o tym :?: pewnie setki by sie lały
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a tego 15 to bedziemy stać pod tesco :?: ja bym poszedł na pizze tak jak wtedy co myślicie o tym :?: pewnie setki by sie lały jak najbardziej , ale najpierw pod Tesco , no i trzeba zaczekać na Tomka bo jedzie po jakąś nagrodę za "pracownika roku" - może co postawi za to :gwizdanie: :tongue4:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a tego 15 to bedziemy stać pod tesco :?: ja bym poszedł na pizze tak jak wtedy co myślicie o tym :?: pewnie setki by sie lały Do Warszawy jedziemy
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Do Warszawy jedziemy Po co ? Wiesz co się dzieje jak Ślązacy wjeżdżają do Wa-wy :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no i trzeba zaczekać na Tomka bo jedzie po jakąś nagrodę za "pracownika roku" - może co postawi za to :gwizdanie: nie dziwie się że został pracownikiem roku :>
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie dziwie się że został pracownikiem roku :> Według "Newsweek'a" , "Times'a" i wielu innych znanych wydawnictw na świecie :gwizdanie: :polew:
blant88 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie dziwie się że został pracownikiem roku :> Według "Newsweek'a" , "Times'a" i wielu innych znanych wydawnictw na świecie :gwizdanie: :polew: :nabijasie: :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi