Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Do Warszawy jedziemy Po co ? Wiesz co się dzieje jak Ślązacy wjeżdżają do Wa-wy :gwizdanie: No jak co... i inne przyjemności
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek co Ty wiesz o Wilmie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: A widać , że coś wiesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:35_________________________________________________ No jak co... i inne przyjemności łojojoj ... pomyliłabyś się :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:35_________________________________________________ No jak co... i inne przyjemności łojojoj ... pomyliłabyś się :gwizdanie: Aż takie masz zamiary niedobre? ;( a ja się tak starałam... tak bratać chciałam ;(
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek[/b] co Ty wiesz o Wilmie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: A widać , że coś wiesz :gwizdanie: :cool1 NIC
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek[/b] co Ty wiesz o Wilmie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: A widać , że coś wiesz :gwizdanie: :cool1 NIC A to co ??? Co ten ziomal od Wilmy tak na nas ziopie , chyba pojada i :mysli: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:40_________________________________________________Albo chodziło Ci o Poźka ??? na BT
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek[/b] co Ty wiesz o Wilmie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: A widać , że coś wiesz :gwizdanie: :cool1 NIC A to co ??? Co ten ziomal od Wilmy tak na nas ziopie , chyba pojada i :mysli: Chciał mnie zachować... dla siebie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chciał mnie zachować... dla siebie :gwizdanie: Mówisz że męża chciałby się pozbyć jak wróci z CCCP
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chciał mnie zachować... dla siebie :gwizdanie: Mówisz że męża chciałby się pozbyć jak wróci z CCCP No wiesz co robią Ślązacy z Warszawiakami
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i Wilma jest na "podium" w ilości wysłanych postów w tym wątku :oklaski:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Albo chodziło Ci o Poźka ??? na BT Dokładnie Chciał mnie zachować... dla siebie :gwizdanie: A wcale nie
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chciał mnie zachować... dla siebie [/size] :gwizdanie A wcale nie No no no :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i Wilma jest na "podium" w ilości wysłanych postów w tym wątku :oklaski: O proszę proszę... No to jeszcze atak na 2 miejsce by się przydało... a najlepiej na 1... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ...No to jeszcze atak na 2 miejsce by się przydało... a najlepiej na 1... :gwizdanie: Nie masz szans ... chociaż do II nie tak daleko
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ...No to jeszcze atak na 2 miejsce by się przydało... a najlepiej na 1... :gwizdanie: Nie masz szans Zagrałeś mi na ambicji teraz
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Robert a przypomnij mi kto ma 2 miejsce
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zagrałeś mi na ambicji teraz YES :dance:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zagrałeś mi na ambicji teraz :cool1 Nie przeginaj
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Robert a przypomnij mi kto ma 2 miejsce Hahaha jak się dopytuje Zagrałeś mi na ambicji teraz YES :dance: Wojna!
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Robert a przypomnij mi kto ma 2 miejsce Jakiś wiesiek3d ... nie wiem co to za jaki :tongue4: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________ Wojna!
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Robert a przypomnij mi kto ma 2 miejsce Jakiś wiesiek3d ... nie wiem co to za jaki :tongue4: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________ Wojna! To ten co to go nasz Wiesiek chciał Strzeż się przed mocą moich dłoni na klawiaturze
Rekomendowane odpowiedzi