wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dobra ludzie idę do pieca no i powoli szykować się do spania. Narka Po prostu nie mam czasu na walki spamerów
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Um... to cóż ja mam począć... jakaś kąpiel... później zerknę co tu się dzieje... i chyba też lulu Śpijcie dobrze
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Strzeż się przed mocą moich dłoni na klawiaturze Eee tam nie boję się mnie tam rankingi walą. Patrz na PO jakie ma rankingi a co mówią ludzie.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:54_________________________________________________ Pa pa kolorowych snów Wszystkim. Jeszcze tylko jutro i wolne.
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Strzeż się przed mocą moich dłoni na klawiaturze Eee tam nie boję się mnie tam rankingi walą. Patrz na PO jakie ma rankingi a co mówią ludzie.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:54_________________________________________________ Pa pa kolorowych snów Wszystkim. Jeszcze tylko jutro i wolne. Oj jakby każdy tak się zastanawiał co mówią ludzie, to w depresję idzie popaść. Śpij dobrze
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no to gratki dziewczynko :oklaski: Dziękuję chłopczyku
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 to ile to postów nabiłaś ,skoro na 3 miejsce wskoczyłaś :?:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 to ile to postów nabiłaś ,skoro na 3 miejsce wskoczyłaś :?: Śląskie 940 No i ten 941 jest... W sumie, to nawet nie czuję kiedy tyle się zrobiło :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 powinnaś w pracy za klawiaturę zapłacić :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 powinnaś w pracy za klawiaturę zapłacić :gwizdanie: Chyba za całego laptopa od razu :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no nieźle naklikałaś tego Jakoś tak... lekko szło Ale mój komp w domu też jest mocno eksploatowany... więc jakby podliczyć zużycie... to bym się nie wypłaciła chyba
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jak każdego,w domu ,w pracy,telefon,tu najgorzej z wklejaniem cytatów z kilku stron wcześniej i od różnych osób
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jak każdego,w domu ,w pracy,telefon,tu najgorzej z wklejaniem cytatów z kilku stron wcześniej i od różnych osób Fakt, ciężko, bo trzeba sobie cytować, a potem kopiować... trochę ceregieli, ale da się żyć
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobra bede lecial bo rano od nowa na emeryturke trza bedzie robic
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobra bede lecial bo rano od nowa na emeryturke trza bedzie robic Też już ścielę łóżko i spać, bo jak zawsze ze wstaniem będą problemy Trzymaj się
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 pa [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 00:50_________________________________________________ Siemanko , wstawać śpiochy
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wstałam... ale ledwo ledwo... w oczach nadal mam łóżko...
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 z rana Wiesiek dzieki juz myslalem, ze tylko ja bede tym trędowatym ktory nie jedzie do BT i beda mnie palcami wytykac.....
Rekomendowane odpowiedzi