ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 to walcie z jakimiś propozycjami , na pewno znacie więcej takich miejsc w Rybniku niż ja poza tym trzeba gdzieś "ugościć" naszego gościa z Wa-wy
blant88 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/241136,8397971,1,zdjecie.html?node=27 :>[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 14:19_________________________________________________ja zbijam i pomyśle nad jakąś knajpą i dam znać
badboy Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 to walcie z jakimiś propozycjami , na pewno znacie więcej takich miejsc w Rybniku niż ja poza tym trzeba gdzieś "ugościć" naszego gościa z Wa-wy jakaś rezerwacja, gdzieś i uj, w tej co byliśmy ostatnio nie było źle, można zarezerwować 2 stoliki sie połączy np i pasi
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/241136,8397971,1,zdjecie.html?node=27 :> No waśnie coraz więcej ałdic na drogach ja zbijam i pomyśle nad jakąś knajpą i dam znać [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 14:24_________________________________________________ jakaś rezerwacja, gdzieś i uj, w tej co byliśmy ostatnio nie było źle, można zarezerwować 2 stoliki sie połączy np i pasi Andy coś wspominał że jest jakiś lokal w jego pobliżu i jest tam ok
badboy Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/241136,8397971,1,zdjecie.html?node=27 :> No waśnie coraz więcej ałdic na drogach ja zbijam i pomyśle nad jakąś knajpą i dam znać [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 14:24_________________________________________________ jakaś rezerwacja, gdzieś i uj, w tej co byliśmy ostatnio nie było źle, można zarezerwować 2 stoliki sie połączy np i pasi Andy coś wspominał że jest jakiś lokal w jego pobliżu i jest tam ok ja się tam dostosuję Audi - stało się popularną marką... powoli więcej tych A4-ek na drodze niż passatów
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Audi - stało się popularną marką... powoli więcej tych A4-ek na drodze niż passatów No właśnie , a wiesz z czym się to wiąże :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No witam Wszystkich Robert specjalnie dla Ciebie zdjęcia tłoka z Leona 1,4 16V Pb [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 14:40_________________________________________________Kurde ale mom ciompy aż mi do klawiatury kapie
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 padła "propozycja" i wszyscy pitli chcialem odkurzyc samochod, a tu pada deszcz no i pojawil mi sie na wyswietlaczu "servis". Robert orientujesz sie moze czy dobrze to tu jest opisane http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0 :?: No waśnie coraz więcej ałdic na drogach no tez to zauwazylem, a w szczeglnosci u taxiarzy. teraz same B6-tki jeżdżą Andy coś wspominał że jest jakiś lokal w jego pobliżu i jest tam ok chyba chodzi o Prime na ul.Pod Lasem. a wy chcecie w tej knajpie po spocie pic swoj alkohol :?:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no i pojawil mi sie na wyswietlaczu "servis". Robert orientujesz sie moze czy dobrze to tu jest opisane http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0 :?: chyba chodzi o Prime na ul.Pod Lasem. a wy chcecie w tej knajpie po spocie pic swoj alkohol :?: po lifcie tylko Vagiem można skasować (tak mi się coś kojarzy) Napić się choćby jakiegoś piwka do pizzy
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Arek tak zrób W modelu B5 (1999-2001) można skasować serwis za pomocą przycisków : A - przycisk z lewej strony B - przycisk z prawej strony 1. Wyłączyć zapłon 2. Przy wciśniętym przycisku B WŁĄCZYĆ zapłon - na wyświetlaczu pojawi się: "service OEL" 3. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service OEL" zmieni się na "service ---" 4. Przez ponowne naciśnięcie przycisku B - na wyświetlaczu pojawi się: "service INSP" 5. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service INSP" zmieni się na "service ---" [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:00_________________________________________________ po lifcie tylko Vagiem można skasować (tak mi się coś kojarzy) Chyba też tak jak jest napisane
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No witam Wszystkich Robert specjalnie dla Ciebie zdjęcia tłoka z Leona 1,4 16V Pb No nieźle
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Arek tak zrób W modelu B5 (1999-2001) można skasować serwis za pomocą przycisków : A - przycisk z lewej strony B - przycisk z prawej strony 1. Wyłączyć zapłon 2. Przy wciśniętym przycisku B WŁĄCZYĆ zapłon - na wyświetlaczu pojawi się: "service OEL" 3. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service OEL" zmieni się na "service ---" 4. Przez ponowne naciśnięcie przycisku B - na wyświetlaczu pojawi się: "service INSP" 5. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service INSP" zmieni się na "service ---" no wlasnie tak to jest napisane w tym linku ktory wrzucilem. ide zobaczyc czy zadziala
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Chyba też tak jak jest napisane Możliwe , ja zawsze VAG'iem kasuję , żeby wszystkie inne pierdoły przelecieć za jednym razem [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:03_________________________________________________myszkę pozyczyłem szwagrowi , i używam teraz tej "konsoli dotykowej" , masakra :wallbash: , jeszcze chwila i wyjebię ten laptop przez okno jak ja bym miał tel. dotykowy to bym go po dwóch godz. rozjebał chyba :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 myszkę pozyczyłem szwagrowi , i używam teraz tej "konsoli dotykowej" , masakra Całkowita racja Robert pijemy co :?:
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Chyba też tak jak jest napisane Możliwe , ja zawsze VAG'iem kasuję , żeby wszystkie inne pierdoły przelecieć za jednym razem no i niestety nie dziala wiec juz w poliftach tylko VAG'iem da sie to zrobic
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Chyba też tak jak jest napisane Możliwe , ja zawsze VAG'iem kasuję , żeby wszystkie inne pierdoły przelecieć za jednym razem no i niestety nie dziala wiec juz w poliftach tylko VAG'iem da sie to zrobic Trudno, ale dziwne bo ja w swojej Fabi umiałem z licznika
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no i niestety nie dziala wiec juz w poliftach tylko VAG'iem da sie to zrobic tez mi sie tak właśnie wydawało , że po lifcie tylko VAG , w [b6] znowu można kneflami
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Arek jeszcze tak Audi A4 od 2000 Kasowanie inspekcji serwisowej odbywa się następująco: 1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X, 2. Włączyć zapłon, 3. Zwolnić przycisk X, 4. W polu wyświetlacza licznika okresowego pojawia się napis "SERVICE!" lub "SERVICE IN xxxx KM", 5. W ciagu 5 sekund przycisk Y obrócić w lewo, aby skasować wskazanie, 6. W polu wyświetlacza licznika okresowego pojawia się napis "SERVICE IN 15 000 KM", 7. Wyłączyć zapłon. [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:15_________________________________________________ no i niestety nie dziala wiec juz w poliftach tylko VAG'iem da sie to zrobic tez mi sie tak właśnie wydawało , że po lifcie tylko VAG , w [b6] znowu można kneflami Coś mi się nie chce wierzyć
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Robert pijemy co :?: Teściowa urodziny dziś odprawia , także możeee coś ostawi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi