Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Też tego nie widziałam, ale wolę nie widzieć, bo ja takich rzeczy psychicznie nie wytrzymuję... ja bym takich od razu tak samo potraktowała... nie mam serca do takich ludzi
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ty tu jesteś zawsze ? jasne Artur daj M. spokój , jest wporzo wierz mi , wiem co gadam [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:46_________________________________________________ .. ja bym takich od razu tak samo potraktowała... Dokładnie , tak samo bym im zrobił , zapiąć łeb o linkę i do auta ... jadę aż mu łeb odpadnie ... bez najmniejszej litości dla takiego c**ja :wallbash:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 żadne k.....więzienie,z naszych podatków sk.......le jedzą,oko za oko.To nie jest normalne zachowanie.Ja też pije i nic takiego nie przychodzi mi do głowy. Zabijać po cichu za miastem i nie robić z tego scen.
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Aż się przykro robi... Nie rozumiem takich ludzi... jak można zrobić coś takiego całkowicie niewinnej istocie... to one są największymi przyjaciółmi ludzi... Niby mamy rozum, a wcale nie umiemy tego odwzajemnić albo chociaż uszanować... ;(
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja jak pisałem zrobił bym takie kary - tak samo jak ktoś zabił jego zabijemy ... ( wliczając w to niektóre zwierzęta ) [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:54_________________________________________________ ... to one są największymi przyjaciółmi ludzi... dokładnie
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Strona do petycji ruszyła[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:55_________________________________________________Pytanie tylko kiedy mail do mnie dotrze... [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:57_________________________________________________Albo i już dotarł
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 też się podpisałem,nie ma kary śmierci -może kiedyś będzie
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 A szkoda... bo czasami by się przydała
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dostałem maila potwierdzającego ale niezweryfikowany , sprawdziłem masz na nazwisko Ro.... ? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:10_________________________________________________ Strona do petycji ruszyła[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:55_________________________________________________Pytanie tylko kiedy mail do mnie dotrze... [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:57_________________________________________________Albo i już dotarł O Ciebie też już wiem wszystko teraz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 coś takiego dostałem z linkiem ......"Cześć Artur Piecha, aby potwierdzić rejestrację na Petycje Online kliknij na poniższy link:....." [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:16_________________________________________________dobra robaczki ide nyny
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 może do jutra się wyjaśni Artur masz nazwisko na Ro.... ???
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 coś takiego dostałem z linkiem ......"Cześć Artur Piecha, aby potwierdzić rejestrację na Petycje Online kliknij na poniższy link:....." [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:16_________________________________________________dobra robaczki ide nyny Śpij dobrze Robaczku
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 coś takiego dostałem z linkiem ......"Cześć Artur Piecha, aby potwierdzić rejestrację na Petycje Online kliknij na poniższy link:....." [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:16_________________________________________________dobra robaczki ide nyny już jesteś zweryfikowany , odebrałeś e-meil'a [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:23_________________________________________________na nazwisko masz Pie...
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zrobiłem cosik takiego[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:23_________________________________________________ na nazwisko masz Pie... Od jakiegoś czasu z 31 lat
Rekomendowane odpowiedzi