ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zrobiłem cosik takiego[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:23_________________________________________________ na nazwisko masz Pie... Od jakiegoś czasu z 31 lat
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Lepiej jej by było raczej jakbyś ułożył się "na"
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Same wariaty najgorsze jest to ,że na poprawę się nie zanosi :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:29_________________________________________________ Lepiej jej by było raczej jakbyś ułożył się "na"
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Same wariaty najgorsze jest to ,że na poprawę się nie zanosi :gwizdanie: Bo to nieuleczalne... ale to chyba dobrze
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Same wariaty najgorsze jest to ,że na poprawę się nie zanosi :gwizdanie: Bo to nieuleczalne... ale to chyba dobrze znajomi mówią zupełnie coś innego :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dobra idę koło żonki się ułożyć dej już ij dzisiej pokój nara
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Bo nie są nami Masz coś czego oni nie mają coś wyjątkowego... to zazdroszczą dobra idę koło żonki się ułożyć dej już ij dzisiej pokój nara Ja to się tu wiecznie sama nasiedzę
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dobra idę koło żonki się ułożyć dej już ij dzisiej pokój nara myślę ,że będzie lepiej jak jej budził już nie będę
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dobra idę koło żonki się ułożyć dej już ij dzisiej pokój nara myślę ,że będzie lepiej jak jej budził już nie będę E tam... żeby człeka budzili tylko z takich okazji... :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 niby masz rację........ [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:37_________________________________________________ Masz coś czego oni nie mają coś wyjątkowego... to zazdroszczą wariaci są niebezpieczni :>
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 myślę ,że będzie lepiej jak jej budził już nie będę Ja też spadam nara
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:37_________________________________________________ Masz coś czego oni nie mają coś wyjątkowego... to zazdroszczą wariaci są niebezpieczni :> Kiedy to źle to źle... ale żona to powinna się cieszyć myślę ,że będzie lepiej jak jej budził już nie będę Ja też spadam nara No niee... Zmuszacie mnie żebym i ja do łóżka już poszła
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Bo ostatnia strona z 6.. , zostawimy ją na jutro [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:43_________________________________________________Trzymajta się
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:37_________________________________________________ Masz coś czego oni nie mają coś wyjątkowego... to zazdroszczą wariaci są niebezpieczni :> Kiedy to źle to źle... ale żona to powinna się cieszyć myślę ,że będzie lepiej jak jej budził już nie będę Ja też spadam nara No niee... Zmuszacie mnie żebym i ja do łóżka już poszła żebym to ja wiedział
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Bo ostatnia strona z 6.. , zostawimy ją na jutro [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:43_________________________________________________Trzymajta się Tak... i ja pierwsza z nas wszystkich jutro wstaję więc pewnie ja ją przekroczę... Ktoś chętny wstać przed 7? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:37_________________________________________________ Masz coś czego oni nie mają coś wyjątkowego... to zazdroszczą wariaci są niebezpieczni :> Kiedy to źle to źle... ale żona to powinna się cieszyć myślę ,że będzie lepiej jak jej budził już nie będę Ja też spadam nara No niee... Zmuszacie mnie żebym i ja do łóżka już poszła żebym to ja wiedział Twoja wina... Twoja wina.. Twoja bardzo wielka wina
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ktoś chętny wstać przed 7? Twoja wina... Twoja wina.. Twoja bardzo wielka wina chyba byś musiała zadzwonić ,bo ja sobie sam budzika w niedzielę rano tak wcześnie nie ustawie,nie potrafię sobie sam zrobić krzywdy ,a wina pewnie moja
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sama sobie bym takiej krzywdy najchętniej nie zrobiła... ale muszę... niestety ;( Za tydzień też się nie wyśpię, bo trzeba do Was zajechać :> a w tygodniu to wiadomo, że pospane
Rekomendowane odpowiedzi