ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/240734,8344069,1,zdjecie.html?node=27 :sick3: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:07_________________________________________________ ... to chyba wywoła się we mnie choroba psychiczna i zacznę gadać do siebie... :kox: To co zarządzamy ciszę na dwa dni ???
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jaki Ty dzisiaj uprzejmy... Troszkę w tym prawdy troszkę żartów , ale Wiesiek jest MEGA i ciężko komukolwiek będzie go pobić amen[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:08_________________________________________________ To co zarządzamy ciszę na dwa dni ??? a jak dziewczyna się zamknie w sobie faktycznie :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/240734,8344069,1,zdjecie.html?node=27 No postarali się... taki kosmiczny Ładne oczka ma... i wnętrze... ale jakby mogło być czarne... W środku i na zewnątrz... Nie podobają mi się tylko te drewnopodobne elementy.... Jaki Ty dzisiaj uprzejmy... Troszkę w tym prawdy troszkę żartów , ale Wiesiek jest MEGA i ciężko komukolwiek będzie go pobić Ja nawet nie powiedziałam, że nie jest mega! Tylko... czuję się niedoceniona! [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:07_________________________________________________ ... to chyba wywoła się we mnie choroba psychiczna i zacznę gadać do siebie... :kox: To co zarządzamy ciszę na dwa dni ??? Ani się waż! bo to na spocie się odbije
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 a jak dziewczyna się zamknie w sobie faktycznie :gwizdanie: można w sumie spróbować :>
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pani M. , to kiedy ten Twój mąż wraca z ZSRR ? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:10_________________________________________________ ... czuję się niedoceniona! łojejkujejku
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/240734,8344069,1,zdjecie.html?node=27 No postarali się... taki kosmiczny Ładne oczka ma... i wnętrze... ale jakby mogło być czarne... W środku i na zewnątrz... Nie podobają mi się tylko te drewnopodobne elementy.... Jaki Ty dzisiaj uprzejmy... Troszkę w tym prawdy troszkę żartów , ale Wiesiek jest MEGA i ciężko komukolwiek będzie go pobić Ja nawet nie powiedziałam, że nie jest mega! Tylko... czuję się niedoceniona! [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:07_________________________________________________ ... to chyba wywoła się we mnie choroba psychiczna i zacznę gadać do siebie... :kox: To co zarządzamy ciszę na dwa dni ??? Ani się waż! bo to na spocie się odbije z tyłu przypomina mi Astona Martina... a to moim zdaniem auta jeśli chodzi o linię - najpiękniejsze, arystokracja w końcu
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/240734,8344069,1,zdjecie.html?node=27 spalanie podobne jak w tico z gazem :>
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pani M. , to kiedy ten Twój mąż wraca z ZSRR ? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:10_________________________________________________ ... czuję się niedoceniona! łojejkujejku W tym tygodniu... w końcu ktoś mi musi auto przekazać! I nie łojejku... tylko tak ;( a jak dziewczyna się zamknie w sobie faktycznie :gwizdanie: można w sumie spróbować :> A Ty mi nie podskakuj! :bicz3: :bicz3: :bicz3:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mi po prostu żaden Mietek się nie podoba [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________ I nie łojejku... tylko tak ;( Pani M.K. spoko nie przejmuj się :kox:
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mi po prostu żaden Mietek się nie podoba te klasyczne są ohydne, to prawda Ale ten im się całkiem udał... to chyba przez te oczka... i siedzenia... [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________ I nie łojejku... tylko tak ;( Pani M.K. spoko nie przejmuj się :kox: Weź tu się nie przejmuj jak mnie nie doceniają!
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ale macie ZONKA co , kto to jest M.K. :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ Pani M.K. spoko nie przejmuj się Weź tu się nie przejmuj jak mnie nie doceniają! I jakby nie było wie ze to było do niej ... resztę musicie się domyślić zresztą nic więcej nie wiem
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 W tym tygodniu... w końcu :gwizdanie: A Ty mi nie podskakuj! :bicz3: :bicz3: :bicz3: Pan mąż wróci to będziesz miała te swoje :bicz3: jak tak to lubisz
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ale macie ZONKA co , kto to jest M.K. :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ Pani M.K. spoko nie przejmuj się Weź tu się nie przejmuj jak mnie nie doceniają! I jakby nie było wie ze to było do niej ... resztę musicie się domyślić zresztą nic więcej nie wiem ciekawe skąd masz dostęp do tak poufnych informacji... zresztą Ci co byli dzisiaj na mini spocie wiedzą że robert coś ukrywa.... :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Weź tu się nie przejmuj jak mnie nie doceniają! ojejku
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 jedno jest pewne 15-ego się pośmiejemy
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ale macie ZONKA co , kto to jest M.K. :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ Pani M.K. spoko nie przejmuj się Weź tu się nie przejmuj jak mnie nie doceniają! I jakby nie było wie ze to było do niej ... resztę musicie się domyślić zresztą nic więcej nie wiem Ale Pan kombinujesz... jak łysy koń pod górę... i tak Ci nic nie powiem i tak! W tym tygodniu... w końcu :gwizdanie: A Ty mi nie podskakuj! :bicz3: :bicz3: :bicz3: Pan mąż wróci to będziesz miała te swoje :bicz3: jak tak to lubisz Po co na nim... jak tu aż tylu zainteresowanych hahaha Widzę, że się bardziej stęskniłeś za tym moim autem ode mnie Ale macie ZONKA co , kto to jest M.K. :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ Pani M.K. spoko nie przejmuj się Weź tu się nie przejmuj jak mnie nie doceniają! I jakby nie było wie ze to było do niej ... resztę musicie się domyślić zresztą nic więcej nie wiem ciekawe skąd masz dostęp do tak poufnych informacji... zresztą Ci co byli dzisiaj na mini spocie wiedzą że robert coś ukrywa.... :gwizdanie: Co ukrywa? Mogę się i ja dowiedzieć? jedno jest pewne 15-ego się pośmiejemy Bo?
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ... zresztą Ci co byli dzisiaj na mini spocie wiedzą że robert coś ukrywa.... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ciekawe skąd masz dostęp do tak poufnych informacji... zresztą Ci co byli dzisiaj na mini spocie wiedzą że robert coś ukrywa.... :gwizdanie: poufnych :polew: :polew:
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 bo Wilmo u nas zawsze jest śmiesznie, a czuję że 15-ego będzie dopiero
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Widzę, że się bardziej stęskniłeś za tym moim autem ode mnie ja ,
Rekomendowane odpowiedzi