Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni.W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć. nie ptrafię znaleźć Musicie mi się pokazać coś za coś dawaj swoje foty myślisz że to dobry pomysł ? :decayed: Już widzieliście fotę przecież Arek wstawiał przecie jak ryby łowiłam :polew: Wszystkim :> spamerów , masakra niecały jeden dzień a tu jeb 20 stron do przodu była twarda, ale potem tylko :sick3: ogólnie to w rodzinie sami abstynęci nie było z kim wypić, zresztą ja też najlepszy nie jestem 1 piwko na tydzień O no to jak abstynenci, to już im się chwali :> A 1 piwko na tydzień, moim skromnym zdaniem, całkowicie wystarcza A moim skromnym zdaniem tak 1 piwko na godzinę-wieczorkiem przy kompie,na forum Ble.. :sick3: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:29_________________________________________________ A moim skromnym zdaniem tak 1 piwko na godzinę-wieczorkiem przy kompie,na forum ja preferuję dobry sex niż pifko Mądry głos U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę To pewnie całkiem pokaźną kolekcję tych modeli masz... To w związku z tym jedziesz do sanatorium? Namęczysz się biedaku Tam to dopiero się Chłopak popsuje-alkohol,tłum kobiet -masakra :evil: I to jakie laski
wrzosu Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie zrozumcie mnie zle z tym tacho ;d kupilem fis i potrzebuje pin wydlubac z nowego licznika :gwizdanie: witam jeszcze raz i spadam. bede za pare h
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie wpieniam się ale dla mnie to po prostu żal i tyle a mi nie żal lubię oca rypcyka i wyślę mu swoją rentę [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:47_________________________________________________ nie zrozumcie mnie zle z tym tacho ;d kupilem fis i potrzebuje pin wydlubac z nowego licznika :gwizdanie: witam jeszcze raz i spadam. bede za pare h zagadaj do Wieśka jak mu postawisz 0.7 Krupnia to pewnie Ci pomoże
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie wpieniam się ale dla mnie to po prostu żal i tyle a mi nie żal lubię oca rypcyka i wyślę mu swoją rentę wszyscy już znają Twoją ekipę, udanego Moherowego Wypadu do Sanatorium będziesz pucował co nieco ojczulkowi Rydzykowi :decayed: ?
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 I to jakie laski same metalowe po dwie na jedną 60latkę wszyscy już znają Twoją ekipę, udanego Moherowego Wypadu do Sanatorium będziesz pucował co nieco ojczulkowi Rydzykowi no raczej :tongue4:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:29_________________________________________________ A moim skromnym zdaniem tak 1 piwko na godzinę-wieczorkiem przy kompie,na forum ja preferuję dobry sex niż pifko Mądry głos mądry głos ? a więc jestem ciekaw z kim Ty praktykujesz ów stwierdzenie skoro ten Twój w rasjiii od pół roku :gwizdanie: :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a wogóle to idę radia posłuchać choć moje mo knefle mądry głos ? a więc jestem ciekaw z kim Ty praktykujesz ów stwierdzenie skoro ten Twój w rasjiii od pół roku coś Ty taki ciekawski Ona Cię nie pyta z kim Ty do łóżka leziesz
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 I to jakie laski same metalowe po dwie na jedną 60latkę wszyscy już znają Twoją ekipę, udanego Moherowego Wypadu do Sanatorium będziesz pucował co nieco ojczulkowi Rydzykowi no raczej :tongue4: od początku wiedziałem że z Tobą coś nie tak :decayed: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:55_________________________________________________ a wogóle to idę radia posłuchać choć moje mo knefle mądry głos ? a więc jestem ciekaw z kim Ty praktykujesz ów stwierdzenie skoro ten Twój w rasjiii od pół roku coś Ty taki ciekawski Ona Cię nie pyta z kim Ty do łóżka leziesz don Juan Pedro obrońcedro się znalazł
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 od początku wiedziałem że z Tobą coś nie tak co Ty możesz wiedzieć, młody jesteś i dwa jajka dopiero masz [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________don Juan Pedro obrońcedro się znalazł :bla:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 od początku wiedziałem że z Tobą coś nie tak co Ty możesz wiedzieć, młody jesteś i dwa jajka dopiero masz [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________don Juan Pedro obrońcedro się znalazł :bla: a Ty masz moherowe podejście do zycia i uważasz iż tylko wiek świadczy o dojrzałości psychicznej człowieka
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:55_________________________________________________ a wogóle to idę radia posłuchać choć moje mo knefle mądry głos ? a więc jestem ciekaw z kim Ty praktykujesz ów stwierdzenie skoro ten Twój w rasjiii od pół roku coś Ty taki ciekawski Ona Cię nie pyta z kim Ty do łóżka leziesz don Juan Pedro obrońcedro się znalazł I dobrze! Dobry człowiek z niego
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 swoją droga jak na takiego devota całkiem otwarcie prawisz o sprawach sexualnych, czyżbyś miał etat u Rydzyka w konserwowaniu 60 letnich pitek :decayed: ? :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a Ty masz moherowe podejście do zycia i uważasz iż tylko wiek świadczy o dojrzałości psychicznej człowieka uj Ci do mojego podejścia Ty mnie z życia nie rozliczaj :tongue4: :tongue4: :tongue4:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spadam na tvn turbo... o 17.30 Automaniak w którym porównanie Audi A4 2.0 TDI z BMW 320d jakby to kogoś interesowało :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 17:02_________________________________________________ a Ty masz moherowe podejście do zycia i uważasz iż tylko wiek świadczy o dojrzałości psychicznej człowieka uj Ci do mojego podejścia Ty mnie z życia nie rozliczaj :tongue4: :tongue4: :tongue4: nie rozliczam lecz stwierdzam jedynie fakt mr Moher :>
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 swoją droga jak na takiego devota całkiem otwarcie prawisz o sprawach sexualnych, czyżbyś miał etat u Rydzyka w konserwowaniu 60 letnich pitek :decayed: ? :gwizdanie: widac masz problem w sprawach sexu bo często gęsto się posiłkujesz :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Panowie... kochajcie się a nie takie niedobre teksty do siebie rzucacie
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 rozliczać Cię może jedynie Twój Guru Ojczulek Rydzyk
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 rozliczać Cię może jedynie Twój Guru Ojczulek Rydzyk ja też spadam
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jade w piłę pokopac potem wstąpię
Rekomendowane odpowiedzi