Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robert poczytaj o mechanizmie Torsen :) BMW w tym filmiku po prostu wykorzystało jego wadę i tyle, a czy to fair? to już druga sprawa:)

Teraz wiesz bo przeczytałeś to co było w tym linku :wink4:

ja pierd. jak z małym dzieckiem :) no ale cóż... wiedziałem o tym torsenie ale nikt nie rozwijał tematu więc po co miałem o tym pisać ? masz na osłodę tylko nie krzycz że nie A4 :tongue4:

więcej luzu :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale kto się kłóci ?

Opublikowano

masz na osłodę tylko nie krzycz że nie A4 :tongue4:

Dawno tu już widziałem :cool1:

Luz jest cały czas :cool1:

Na takich "filmikach" zawsze wygra auto tego koncernu , który "zlecił" jego nakręcenie :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:43_________________________________________________Tak samo jest w wielu testach m.in. opon :cool1:

Opublikowano

masz na osłodę tylko nie krzycz że nie A4 :tongue4:

Dawno tu już widziałem :cool1:

Luz jest cały czas :cool1:

Na takich "filmikach" zawsze wygra auto tego koncernu , który "zlecił" jego nakręcenie :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:43_________________________________________________Tak samo jest w wielu testach m.in. opon :cool1:

cieszę się że został w Tobie jeszcze jakiś obiektywizm bo miałem o niego obawy po jednej z Twoich wypowiedzi :)

niby jest coś w tym co piszesz lecz... nie można też takiej teorii spiskowej dziejów tworzyć:)

Opublikowano

To zależy tylko od opon :naughty:

Opublikowano

cieszę się że został w Tobie jeszcze jakiś obiektywizm bo miałem o niego obawy po jednej z Twoich wypowiedzi :)

Po której :mysli:

niby jest coś w tym co piszesz lecz... nie można też takiej teorii spiskowej dziejów tworzyć:)

to nie jest teoria tylko rzeczywistość w dzisiejszych czasach :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________

taaa... od tego kto da więcej ten wygra

Opublikowano

ojejujeju to po co kupiłeś A4 , czemu nie BMW jak cały czas chwalisz te auta a na Audi narzekasz mysli

po tym zdaniu roberciku :wink4:

Opublikowano

ojejujeju to po co kupiłeś A4 , czemu nie BMW jak cały czas chwalisz te auta a na Audi narzekasz mysli

a co w nim nie tak ? :mysli: Przecież tylko zapytałem ( a Ty nie udzieliłeś konkretnej odpowiedzi )

Opublikowano

Po której :mysli:

to nie jest teoria tylko rzeczywistość w dzisiejszych czasach :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________

taaa... od tego kto da więcej ten wygra

widziałeś te pieniądze ? po co powstała w ogóle gazeta autobild której odpowiednik auto świat jest w polsce skoro wg Ciebie zawsze będą tam faworyzowane niemieckie auta? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:55_________________________________________________

a co w nim nie tak ? :mysli: Przecież tylko zapytałem ( a Ty nie udzieliłeś konkretnej odpowiedzi )

bo pytanie uznałem za niestosowne i wyssane z palca :wink4:

Opublikowano

widziałeś te pieniądze ? po co powstała w ogóle gazeta autobild której odpowiednik auto świat jest w polsce skoro wg Ciebie zawsze będą tam faworyzowane niemieckie auta?

Powiedz , że Ty wierzysz w to co piszą w "Autoświecie" ??? :mysli:

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________"Autoświat" to chyba jedna z ... nie będę pisał jaka , to tak jakbyś wierzył we wszystko co piszą w np. "Fakcie" :wallbash:

Opublikowano

po za tym zadałeś je tylko dlatego iż pisałem tutaj jakiś czas temu trochę o BMW :) z cabriofanem o pierdach związanych z silnikami TDS, o tym że chciałbym jako następne autko coupe z silnikiem 3 litrowym w dieslu, no i wysłałem tutaj parę beemek :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:59_________________________________________________

widziałeś te pieniądze ? po co powstała w ogóle gazeta autobild której odpowiednik auto świat jest w polsce skoro wg Ciebie zawsze będą tam faworyzowane niemieckie auta?

Powiedz , że Ty wierzysz w to co piszą w "Autoświecie" ??? :mysli:

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________"Autoświat" to chyba jedna z ... nie będę pisał jaka , to tak jakbyś wierzył we wszystko co piszą w np. "Fakcie" :wallbash:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no widzisz, nie czytasz moich słów lecz tylko czytasz tak jak Ci to odpowiada i snujesz brednie :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:00_________________________________________________szczerze to myślałem że apropo tego BMW żartowałeś :tongue4: a widać Cię ugodziło :tongue4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:01_________________________________________________czy napisałem w mojej wypowiedzi że wierzę Jej w 100% ??? nie.

w ogóle jestem zdania iż testy są po to by rozważyć swoją decyzję, lecz ostateczna indywidualna decyzja należy wyłącznie do nas :wink4:

Opublikowano

po za tym zadałeś je tylko dlatego iż pisałem tutaj jakiś czas temu trochę o BMW :) z cabriofanem o pierdach związanych z silnikami TDS, o tym że chciałbym jako następne autko coupe z silnikiem 3 litrowym w dieslu, no i wysłałem tutaj parę beemek :)

zadałem pytanie , bo narzekasz na to auto i wychwalasz BMW , wiec zapytałem czemu nie kupiłeś Beemki od razu , albo czemu nie zmienisz ?

no widzisz, nie czytasz moich słów lecz tylko czytasz tak jak Ci to odpowiada i snujesz brednie :)

Po czym to stwierdziłeś ? Przecież porównałeś "Autobild" z "Autoświatem" i pytasz po co to powstało ? Więc Ci napisałem po co :cool1: Kto da więcej ten wygra :gwizdanie: rzeczywistość , inne czasy ... wiem , że do niektórych to niestety nie dociera

Opublikowano

po za tym zadałeś je tylko dlatego iż pisałem tutaj jakiś czas temu trochę o BMW :) z cabriofanem o pierdach związanych z silnikami TDS, o tym że chciałbym jako następne autko coupe z silnikiem 3 litrowym w dieslu, no i wysłałem tutaj parę beemek :)

zadałem pytanie , bo narzekasz na to auto i wychwalasz BMW , wiec zapytałem czemu nie kupiłeś Beemki od razu , albo czemu nie zmienisz ?

no widzisz, nie czytasz moich słów lecz tylko czytasz tak jak Ci to odpowiada i snujesz brednie :)

Po czym to stwierdziłeś ? Przecież porównałeś "Autobild" z "Autoświatem" i pytasz po co to powstało ? Więc Ci napisałem po co :cool1: Kto da więcej ten wygra :gwizdanie: rzeczywistość , inne czasy

narzekam na to auto ???[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:06_________________________________________________po czym to stwierdziłeś ?? :gwizdanie:

Opublikowano

szczerze to myślałem że apropo tego BMW żartowałeś :tongue4: a widać Cię ugodziło :tongue4:

żartowałem i nic mnie nie ugodziło pisz sobie o czym chcesz , ja tylko zadałem pytanie na które nie odpowiedziałeś tylko wymigałeś się czymś innym :cool1:

Amen :decayed:

Opublikowano

Po czym to stwierdziłeś ? Przecież porównałeś "Autobild" z "Autoświatem" i pytasz po co to powstało ? Więc Ci napisałem po co :cool1: Kto da więcej ten wygra :gwizdanie: rzeczywistość , inne czasy ... wiem , że do niektórych to niestety nie dociera

porównałem autobild z autoświatem? robert czytaj ze zrozumieniem proszę :tongue4: bo nie chce mi się już 10 razy tego samego tłumaczyć :tongue4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:09_________________________________________________

szczerze to myślałem że apropo tego BMW żartowałeś :tongue4: a widać Cię ugodziło :tongue4:

żartowałem i nic mnie nie ugodziło pisz sobie o czym chcesz , ja tylko zadałem pytanie na które nie odpowiedziałeś tylko wymigałeś się czymś innym :cool1:

Amen :decayed:

ale po co mam odpowiadać na coś, co jest wyssane z palca robert?

Opublikowano

aha i uświadom mnie co do mojego narzekania na temat obecnego auta :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________

Jak dzieci... :wallbash:

to też na początku zaznaczyłem :)