ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 porównałem autobild z autoświatem? robert czytaj ze zrozumieniem proszę bo nie chce mi się już 10 razy tego samego tłumaczyć ... po co powstała w ogóle gazeta autobild której odpowiednik auto świat jest w polsce skoro wg Ciebie zawsze będą tam faworyzowane niemieckie auta? Widocznie Ty sam nie rozumiesz co piszesz Albo masz sklerozę Amen
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 porównałem autobild z autoświatem? robert czytaj ze zrozumieniem proszę bo nie chce mi się już 10 razy tego samego tłumaczyć ... po co powstała w ogóle gazeta autobild której odpowiednik auto świat jest w polsce skoro wg Ciebie zawsze będą tam faworyzowane niemieckie auta? Widocznie Ty sam nie rozumiesz co piszesz Albo masz sklerozę Amen napisanie odpowiednik to porównanie ? po za tym auto świat to odpowiednik auto bilda więc o co Ci chodzi ?
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Amen :decayed: :decayed: Zgapiasz
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 niech będzie amen, ale chcę wyjaśnienia, na jakiej podstawie sądzisz iż narzekam na obecne auto :gwizdanie: ?
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________ Jak dzieci... to też na początku zaznaczyłem Zaznaczyłeś... tylko o Robercie... a ja tu dwa zacięte w bojach dzieciaki i ja was pogodzę :bicz3: :bicz3:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Spór proponuję rozstrzygnąć przy Krupniku ,kto pierwszy padnie płaci za kolejki obu :gwizdanie: żeby było sprawiedliwie :decayed: :decayed:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Amen :decayed: :decayed: Zgapiasz Artur i jak byłeś u Krzysztofa ? I co "zgapiam" ???
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________ Jak dzieci... to też na początku zaznaczyłem Zaznaczyłeś... tylko o Robercie... a ja tu dwa zacięte w bojach dzieciaki i ja was pogodzę :bicz3: :bicz3: nie ma takiej potrzeby, tylko dyskutujemy, a po to jest forum [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:17_________________________________________________ [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________ Jak dzieci... to też na początku zaznaczyłem Zaznaczyłeś... tylko o Robercie... a ja tu dwa zacięte w bojach dzieciaki i ja was pogodzę :bicz3: :bicz3: no bo widać awersja wobec pewnej marki nie była żartem :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Spór proponuję rozstrzygnąć przy Krupniku ,kto pierwszy padnie płaci za kolejki obu :gwizdanie: żeby było sprawiedliwie :decayed: :decayed: Ja mogę kibicować Heloł z wieczora
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jakoś też nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:19_________________________________________________ Heloł z wieczora
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Heloł z wieczora [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 22:32_________________________________________________ napisanie odpowiednik to porównanie ? A co to jest odpowiednik ? po za tym auto świat to odpowiednik auto bilda więc o co Ci chodzi ? sam sobie zaprzeczasz Amen
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Amen :decayed: :decayed: Zgapiasz Artur i jak byłeś u Krzysztofa ? Byłem u Krzysztofa ,golfik dostanie nowe świeczki i większą dawkę startową i ma być gites.Jutro go odbieramy. I co "zgapiam" ??? Koniec "Ojcze nasz" :>
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jakoś nie potrafisz odpowiedzieć na pewne pytanie :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Teksty prawie jak w kościele :gwizdanie: A wadzą się jak dzieci, ale to już mówiłam
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a co auto świat to nie odpowiednik auto bilda ? prosza Cie
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a co auto świat to nie odpowiednik auto bilda ? prosza Cie A czego :?:
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a co auto świat to nie odpowiednik auto bilda ? prosza Cie A czego :?: no o to chodzi że jest
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 czytaliście Spór proponuję rozstrzygnąć przy Krupniku ,kto pierwszy padnie płaci za kolejki obu :gwizdanie: żeby było sprawiedliwie :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi