Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale ta pierwsza 100 to długo szła początki są zawsze trudne. ale wyobraź sobie co będzie jak ten sezon nam przyniesie więcej spamowiczy
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:34_________________________________________________ ale ta pierwsza 100 to długo szła początki są zawsze trudne. ale wyobraź sobie co będzie jak ten sezon nam przyniesie więcej spamowiczy oby
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku. buhaha dawno się tak nie uśmiałem wolny rynek też jest na Białorusi :polew:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku. buhaha dawno się tak nie uśmiałem wolny rynek też jest na Białorusi :polew: a czy znasz ostatnie wypowiedzi "premiera" Putina na temat zamieszek w kraju ???
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Masz wolny rynek w Rosji, bez przesady, nie rób z nich takich zacofanych. Ale skoro uważasz, że Rosja obecnie jest krajem komunistycznym, to proszę o argumenty
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:58_________________________________________________przykładem jest chociażby proces Chodorkowskiego...
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku. buhaha dawno się tak nie uśmiałem wolny rynek też jest na Białorusi :polew: a czy znasz ostatnie wypowiedzi "premiera" Putina na temat zamieszek w kraju ??? do kogo te pytanie ?
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:58_________________________________________________przykładem jest chociażby proces Chodorkowskiego... A mogę wiedzieć o co Ci chodzi konkretniej? Moim zdaniem gość nie mógł w sposób naturalny dorobić się w czasach totalitarnych.
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku. buhaha dawno się tak nie uśmiałem wolny rynek też jest na Białorusi :polew: a czy znasz ostatnie wypowiedzi "premiera" Putina na temat zamieszek w kraju ??? do kogo te pytanie ? do Wilmy apropo "demokracji" w Rosji...
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Masz wolny rynek w Rosji, bez przesady, nie rób z nich takich zacofanych. Ale skoro uważasz, że Rosja obecnie jest krajem komunistycznym, to proszę o argumenty ot chociażby bieda ludzi którzy nawet nie mają prądu nie mówiąc o bieżącej wodzie, w którym demokratycznym kraju ludzie są mordowani w taki bądź inny sposób, nie wspominając akcję na dubrowce gdzie wymordowali ludzi bo mają ich za nic, a ataki na czeczenów nie bądź ślepa :wallbash:
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 jak nie zmienicie tematu to zaraz coś tu zamknę
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A mogę wiedzieć o co Ci chodzi konkretniej? Moim zdaniem gość nie mógł w sposób naturalny dorobić się w czasach totalitarnych. dokładnie był z Putinem ,a potem był niewygodny, to na sibir z nim
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ustrój jedynie zwie się "demokracją" lecz bardzo daleko Rosji do niego i usz nic więcej nie godom
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wilma boi się ruskiej mafii trza jej wybaczyć
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku. buhaha dawno się tak nie uśmiałem wolny rynek też jest na Białorusi :polew: a czy znasz ostatnie wypowiedzi "premiera" Putina na temat zamieszek w kraju ??? do kogo te pytanie ? do Wilmy apropo "demokracji" w Rosji... A czytałeś moją wcześniejszą wypowiedź dokładnie? Wiele przejść, więc chyba nie uważasz, że wszystko się zmieni ot tak. Oficjalnie jest to demokracja prezydencka, którą w pełnym wymiarze osiągnie Rosja dopiero za jakiś czas. Poza tym jeśli gość dorobił się w czasach totalitarnych, to się nie ma co dziwić, że jest ścigany za przekręty. Masz wolny rynek w Rosji, bez przesady, nie rób z nich takich zacofanych. Ale skoro uważasz, że Rosja obecnie jest krajem komunistycznym, to proszę o argumenty ot chociażby bieda ludzi którzy nawet nie mają prądu nie mówiąc o bieżącej wodzie, w którym demokratycznym kraju ludzie są mordowani w taki bądź inny sposób, nie wspominając akcję na dubrowce gdzie wymordowali ludzi bo mają ich za nic, a ataki na czeczenów nie bądź ślepa :wallbash: To jeśli u nas nie ma referendów na tematy polityczne, to jaka demokracja jest u nas? Demokracja = władza ludu, u nas tego nie ma. jak nie zmienicie tematu to zaraz coś tu zamknę Ok. Koniec tematu z mojej strony, a reszcie radzę poczytać coś lepszego niż Fakt, Onet tudzież inne źródła nastawione wyłącznie na jedną stronę.
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Hahahahaha no faktycznie "przyjaźń" aż bucha ale mogę jedynie stwierdzić, że myliłeś się mówiąc, że Rosja, to kraj komunistyczny a niby jaki demokratyczny :polew: Po wielu przejściach w Rosji obecnie jest demokracja prezydencka. Komunizm w Rosji panował za czasów Stalina, czyli ponad 50 lat temu Pierwszym prezydentem Rosji był Borys Jelcyn, a po nim został Putin. Poza tym gdyby był tam komunizm teraz, to nie byłoby wolnego rynku. buhaha dawno się tak nie uśmiałem wolny rynek też jest na Białorusi :polew: a czy znasz ostatnie wypowiedzi "premiera" Putina na temat zamieszek w kraju ??? do kogo te pytanie ? do Wilmy apropo "demokracji" w Rosji... A czytałeś moją wcześniejszą wypowiedź dokładnie? Wiele przejść, więc chyba nie uważasz, że wszystko się zmieni ot tak. Oficjalnie jest to demokracja prezydencka, którą w pełnym wymiarze osiągnie Rosja dopiero za jakiś czas. Poza tym jeśli gość dorobił się w czasach totalitarnych, to się nie ma co dziwić, że jest ścigany za przekręty. Masz wolny rynek w Rosji, bez przesady, nie rób z nich takich zacofanych. Ale skoro uważasz, że Rosja obecnie jest krajem komunistycznym, to proszę o argumenty ot chociażby bieda ludzi którzy nawet nie mają prądu nie mówiąc o bieżącej wodzie, w którym demokratycznym kraju ludzie są mordowani w taki bądź inny sposób, nie wspominając akcję na dubrowce gdzie wymordowali ludzi bo mają ich za nic, a ataki na czeczenów nie bądź ślepa :wallbash: To jeśli u nas nie ma referendów na tematy polityczne, to jaka demokracja jest u nas? Demokracja = władza ludu, u nas tego nie ma. jak nie zmienicie tematu to zaraz coś tu zamknę Ok. Koniec tematu z mojej strony, a reszcie radzę poczytać coś lepszego niż Fakt, Onet tudzież inne źródła nastawione wyłącznie na jedną stronę. ahhh Wilma... onet i fakt ależ oczywiście :> poczytaj na temat tego jak Putin doszedł do władzy... ps. jak odkopię fakta to Ci zrobię skana [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:13_________________________________________________usz siedza cicho bo jakoś ostatnio często przypada mi się droczyć
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Cicho już, bo Arek nas wszystkich wrzuci do garów
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 a reszcie radzę poczytać coś lepszego niż Fakt, Onet dokładnie najlepiej Auto Świat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi