andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 czy do mojego podejdzie Concert 2 z B6 będę musiał coś zmieniać [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:16_________________________________________________ a reszcie radzę poczytać coś lepszego niż Fakt, Onet dokładnie najlepiej Auto Świat :gwizdanie: czytosz to?
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 czytosz to? tak. a dlaczego pytasz :?:
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 czytosz to? tak. a dlaczego pytasz :?: to możemy kupować na zmianę też czytam od pierwszego numeru mam wszystkie,to się przyoszczędzi
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja tam się żadnymi wypadkami nie interesuje więc nie jestem w temacie..... ja z kolei tego ze Smoleńska nie zapomnę, bo siedziałem wtedy w Lipsku na targach w VW Touregu, na tylnich siedzeniach, bo na przednich inni polacy bawili się elektrycznymi fotelami, siedzę sobie i patrzę w monitor, a tam dupny nagłówek w BBC: " polish president is dead"... se myślę co za zonk [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:23_________________________________________________ czy do mojego podejdzie Concert 2 z B6 będę musiał coś zmieniać [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:16_________________________________________________ a reszcie radzę poczytać coś lepszego niż Fakt, Onet dokładnie najlepiej Auto Świat :gwizdanie: czytosz to? wydaje mi się że concert z b6 ma inne rozmiary ale mogę się mylić
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 czytosz to? tak. a dlaczego pytasz :?: to możemy kupować na zmianę też czytam od pierwszego numeru mam wszystkie,to się przyoszczędzi ja kupuje jak nie mam co w robocie robić ale z kilkadziesiąt numerów mam :> dupny nagłówek w BBC: " polish president is dead"... że co :?: że jak :?: jak to nieżyje :?:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 czytosz to? tak. a dlaczego pytasz :?: to możemy kupować na zmianę też czytam od pierwszego numeru mam wszystkie,to się przyoszczędzi ja kupuje jak nie mam co w robocie robić ale z kilkadziesiąt numerów mam :> dupny nagłówek w BBC: " polish president is dead"... że co :?: że jak :?: jak to nieżyje :?: no właśnie nie wiem, jaja sobie robili czy to tak na serio :gwizdanie:?
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Arek nie żyje nie z czasownikami piszemy oddzielnie
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 na pewno jakieś jaja..... chociaż wczoraj widziałem właśnie film o morderstwie prezydenta (w trakcie jak wy spamowaliście :gwizdanie: )
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Arek nie żyje nie z czasownikami piszemy oddzielnie haha zaczął firefoxa używać i kozakuje
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Arek nie żyje nie z czasownikami piszemy oddzielnie na moim Commodorku czasami spacja nie działa
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 na pewno jakieś jaja..... chociaż wczoraj widziałem właśnie film o morderstwie prezydenta (w trakcie jak wy spamowaliście :gwizdanie: ) no to podobnie jak w tym filmie tez jest 8 wersji
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie używam liska dobra spadam mam dory film
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie używam liska dobra spadam mam dory film Arek nie żyje nie z czasownikami piszemy oddzielnie haha zaczął firefoxa używać i kozakuje Słownik wersja książkowa poszła w ruch i to się chwali
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 dzieńdoberek [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 09:47_________________________________________________zaś tu jakiś haje i to znowu jedna osoba na twoją jedną odpowiedź zawsze potok zarzutów widocznie lubi synek rozwijać różne zdania na twoją jedną odpowiedź zawsze potok zarzutów widocznie lubi synek rozwijać różne zdania no chłopak lubi się wpieniać dziękuję uprzejmie ale nie trzeba było [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:42_________________________________________________a myślałem że forum jest po to aby dyskutować no ale cóż, dla co niektórych jest to uciążliwe widzę [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:51_________________________________________________po prostu jak z czymś się nie zgadzam to wyrażam swoje zdanie [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:53_________________________________________________zresztą Andy chyba do najświętszych tutaj nie należysz :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Oni też musieli swoje poprzeżywać, nie przejmuj się
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ???
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Oni też musieli swoje poprzeżywać, nie przejmuj się daleki jestem do tego by się przejmować ale byłem pewien że była to tylko zwykła konwersacja pomimo wszystko, a tu widzę chłopcy się żalą przy każdej możliwej okazji, no ale cóż dla mnie temat zamknięty [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:57_________________________________________________ Zakaz wstępu dla mnie to się nazywa wyjątkowe traktowanie
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ??? Robert będzie dzwonił
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ??? Robert będzie dzwonił chwaliłeś się mu że czytasz AŚ ?
Rekomendowane odpowiedzi