Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:57_________________________________________________ Zakaz wstępu dla mnie to się nazywa wyjątkowe traktowanie Fakt, masz rację Poczekam na Was pod Sękatą, żeby na linkach holowniczych do domu zaciągnąć po pijaku
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ??? Robert będzie dzwonił chwaliłeś się mu że czytasz AŚ ? jak nadrobi spam to przeczyta.... a to coś złego :?:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a to coś złego :?: Spamu nie nadrobiłeś :gwizdanie:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:57_________________________________________________ Zakaz wstępu dla mnie to się nazywa wyjątkowe traktowanie Fakt, masz rację Poczekam na Was pod Sękatą, żeby na linkach holowniczych do domu zaciągnąć po pijaku mnie weźmiesz do środka będę kontrolował spalanie, wtedy na pewno będzie pasowało
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 a to coś złego :?: Spamu nie nadrobiłeś :gwizdanie: gdybym nie nadrobil to bym nie wyskoczyl z tym tekstem :gwizdanie:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ??? Robert będzie dzwonił chwaliłeś się mu że czytasz AŚ ? jak nadrobi spam to przeczyta.... a to coś złego :?: oczywiście że to nic złego lecz co niektórzy sądzą iż jeżeli coś czytasz wierzysz wszystkiemu co tam jest zapisane w 100%.
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 bo to jedna z najgłupszych gazet w Polsce
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a to coś złego :?: Spamu nie nadrobiłeś :gwizdanie: gdybym nie nadrobil to bym nie wyskoczyl z tym tekstem :gwizdanie: To zwracam honor [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:57_________________________________________________ Zakaz wstępu dla mnie to się nazywa wyjątkowe traktowanie Fakt, masz rację Poczekam na Was pod Sękatą, żeby na linkach holowniczych do domu zaciągnąć po pijaku mnie weźmiesz do środka będę kontrolował spalanie, wtedy na pewno będzie pasowało Ale się wprosił no! Chyba na dach Żartuję
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 kupcie sobie lepiej "Motor" o wiele mądrzejszy
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ??? Robert będzie dzwonił chwaliłeś się mu że czytasz AŚ ? jak nadrobi spam to przeczyta.... a to coś złego :?: oczywiście że to nic złego lecz co niektórzy sądzą iż jeżeli coś czytasz wierzysz wszystkiemu co tam jest zapisane w 100%. czyli Playboy'a i CKM też muszę przestać czytać bo tam nie ma żadnego zdjęcia* w 100% prawdziwego, a tylko przerobione pod czytelnika.... * zdjęcie = artykuł
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To jak zamawiać ten stolik w "Sękatej" ? , Jeden czy dwa ? Kto się pisze na coś takiego , Arek nie idzie ... myśle że jeden stolik by wystarczył
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zależy kogo zaprosiłeś oprócz znanych i lubianych stąd :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 bo to jedna z najgłupszych gazet w Polsce ja mam inne zdanie...... ..... jedna z najgłupszych jest "Mój pies" kupcie sobie lepiej "Motor" o wiele mądrzejszy 90% artykułów jest tych samych co w "AŚ" a skąd to wiem :?: za każdym razem kupuje "AŚ" i "Motor"....
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek załatwiałeś może coś w tej Sękatej już ??? Robert będzie dzwonił chwaliłeś się mu że czytasz AŚ ? jak nadrobi spam to przeczyta.... a to coś złego :?: oczywiście że to nic złego lecz co niektórzy sądzą iż jeżeli coś czytasz wierzysz wszystkiemu co tam jest zapisane w 100%. czyli Playboy'a i CKM też muszę przestać czytać bo tam nie ma żadnego zdjęcia* w 100% prawdziwego, a tylko przerobione pod czytelnika.... * zdjęcie = artykuł A-rek to chore rozumowanie, dlatego też trochę we mnie zawrało ostatnio, ale cóż było minęło dobrze że choć ktoś ma podobne zdanie do mojego bo już strach było się odzywać [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________ kupcie sobie lepiej "Motor" o wiele mądrzejszy kopia AŚ :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:24_________________________________________________ To jak zamawiać ten stolik w "Sękatej" ? , Jeden czy dwa ? Kto się pisze na coś takiego , Arek nie idzie ... myśle że jeden stolik by wystarczył A-rek nie idzie ? hmm 1 stół.. wiesz jak było ostatnim razem ledwo się pomieściliśmy... no ale możliwe że teraz nas będzie mniej. póki co kto zgłasza swoją obecność ??? aby wstępnie oszacować liczbę ludzi ???
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek nie idzie ? hmm 1 stół.. wiesz jak było ostatnim razem ledwo się pomieściliśmy... no ale możliwe że teraz nas będzie mniej. póki co kto zgłasza swoją obecność ??? aby wstępnie oszacować liczbę ludzi ??? To ile osób było? No ja wiadomo... jak mnie wpuścicie
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek nie idzie ? wyskoczyła mi impreza rodzinna ale na spocie oczywiście się pojawię
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Już myślałam, że w ogóle uciekniesz :gwizdanie:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A-rek nie idzie ? hmm 1 stół.. wiesz jak było ostatnim razem ledwo się pomieściliśmy... no ale możliwe że teraz nas będzie mniej. póki co kto zgłasza swoją obecność ??? aby wstępnie oszacować liczbę ludzi ??? To ile osób było? No ja wiadomo... jak mnie wpuścicie w sumie wtedy był A-rek z Natalią, Wiesiek z Basią, Seves, i nie wiem jak tam blant czy decks ??? bo jeśli oni odpadną to rzeczywiście 1 stół wystarczy [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:38_________________________________________________wiem że Laki też będzie
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ... bo już strach było się odzywać dokładnie strach się odzywać
Rekomendowane odpowiedzi