andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 mówiłem Andrzejowi , że jak nie poradzą sobie z jego problemem w ASO to niech tam podjedzie (w ogóle nie potrzebnie z tym do ASO pojechał , skasowali go 3 razy tyle ) kto się nie przewróci ten się nie nauczy
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 dokładnie, Robert Ty masz tego AVG, działa Ci to dobrze
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Musi jechać Eeee tam ... opowiadasz :gwizdanie: Kto pierwszy w BT
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 dokładnie, Robert Ty masz tego AVG, działa Ci to dobrze wywaliłem go już dawno , szmelc nie możliwy mulił mi kompa , że szkoda gadać , potem jeszcze ciężko było się go pozbyć ... mam teraz Avast'a [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 10:05_________________________________________________ Kto pierwszy w BT Tobie zapinamy "kaganiec" , do 110 km/h i ani km więcej :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 wywaliłem go już dawno , szmelc nie możliwy mulił mi kompa , że szkoda gadać , potem jeszcze ciężko było się go pozbyć ... mam teraz Avast'a no trochę muli przez to że dobrze skanuje, Avasta se daruj on nic nie robi dlatego nie muli może powinieneś sformatować dysk
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 wywaliłem go już dawno , szmelc nie możliwy mulił mi kompa , że szkoda gadać , potem jeszcze ciężko było się go pozbyć ... mam teraz Avast'a no trochę muli przez to że dobrze skanuje, Avasta se daruj on nic nie robi dlatego nie muli może powinieneś sformatować dysk Wiem , że Avast jest ale tak jakby go nie było ... myślałem nad formatem , ale nie wiem jak się to robi
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 wywaliłem go już dawno , szmelc nie możliwy mulił mi kompa , że szkoda gadać , potem jeszcze ciężko było się go pozbyć ... mam teraz Avast'a no trochę muli przez to że dobrze skanuje, Avasta se daruj on nic nie robi dlatego nie muli może powinieneś sformatować dysk Wiem , że Avast jest ale tak jakby go nie było ... myślałem nad formatem , ale nie wiem jak się to robi mam fajnego kolesia który Ci to może zrobić
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 mam fajnego kolesia który Ci to może zrobić to może kiedyś się ugadamy
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 tylko że byłbyś ze dwa dni bez kompa
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kto pierwszy w BT Tobie zapinamy "kaganiec" , do 110 km/h i ani km więcej :gwizdanie: Jedynie to Ci Robert pomoze .
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 A jak nie to Hammer jedzie dwie godziny za nami [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 10:24_________________________________________________ tylko że byłbyś ze dwa dni bez kompa no to nic z tego , ja tez mam kumpla co sobie poradzi "na poczekaniu"
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Chyba ,ze bedzie mgla i lod na drodze to znowu H4mm3R bedzie mial przewage :gwizdanie: .
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Chyba ,ze bedzie mgla i lod na drodze to znowu H4mmeR bedzie mial przewage :gwizdanie: . Nie , bo do wszystkiego dostanie jeszcze letnie gumy
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no to nic z tego , ja tez mam kumpla co sobie poradzi (na poczekaniu) na poczekaniu to se można kupę strzelić
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no to nic z tego , ja tez mam kumpla co sobie poradzi (na poczekaniu) na poczekaniu to se można kupę strzelić No co , przyjedzie , ja mu robię kawę a on działa ... po wypiciu kawy format jest zrobiony , on dostaje w tytę i idzie do domu
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 zapnijcie mu przyczępę i dwie tony ładunku np.krupnioki
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sliki :?: założymy mu jakieś stare , zgnite i łyse gumy i pojedzie 50 km/h
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak dostanie sliki 18" to Twoje szanse rosna do 17% :polew:
Rekomendowane odpowiedzi