seves Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 czesc, hej heloł heloł moto co tam Synki i Synczyce? ukłony :hi: cześć synku synczycy już tu dawno nie ma, chyba się ich wystraszyła na żywo hmm ciekawe kogo... czyżby roberta :gwizdanie: ? hahahaha dobre zaluja ze mie nie bylo na tym spocie ciekawe no ciekawe co tam sie wtedy dzialo :gwizdanie: Poszło PW do HUGO i jest spokój :polew: :polew: Hammer mom nadz ze zartujesz dzieki niej to tu dobre 500stron przybylo synki sie rozpisywali az serwer nie wydalol nie mowie nie mowie sam tez czasem slowko docieplem
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 czesc, hej heloł heloł moto co tam Synki i Synczyce? ukłony :hi: cześć synku synczycy już tu dawno nie ma, chyba się ich wystraszyła na żywo hmm ciekawe kogo... czyżby roberta :gwizdanie: ? hahahaha dobre zaluja ze mie nie bylo na tym spocie ciekawe no ciekawe co tam sie wtedy dzialo :gwizdanie: Poszło PW do HUGO i jest spokój :polew: :polew: Hammer mom nadz ze zartujesz dzieki niej to tu dobre 500stron przybylo synki sie rozpisywali az serwer nie wydalol nie mowie nie mowie sam tez czasem slowko docieplem no właśnie a tak teraz prawie same kapelusze ciepają dziołcha umiała rozruszać towarzystwo o każdej porze
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 dwa luloki się odezwały te wasze wam nie dogodzą czy co
seves Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 dwa luloki się odezwały te wasze wam nie dogodzą czy co oj moja to mi umi dogodzic oj umi :gwizdanie: :kox: ale my tu o czym innym jak Wilma byla obca nieznana tajemnicza kobieta to chlopaki zagadywaly i w sumie cheba sie i popisywali to nic dziwnego chyba wszyscy zdrowi synki tak maja i prawdopodobnie w kozdym wieku :polew: no ale tym samym sie stron sporo nazbieralo wiec i jakis plus byl yno z drugiej str nie wiem jak tam Marzena i inne partnerki pewnie zachwycone nie byly
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 dwa luloki się odezwały te wasze wam nie dogodzą czy co nie wiem bo nie mam wprawy z lulokowaniem z nią przez forum [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 15:52_________________________________________________ dwa luloki się odezwały te wasze wam nie dogodzą czy co oj moja to mi umi dogodzic oj umi :gwizdanie: :kox: ale my tu o czym innym jak Wilma byla obca nieznana tajemnicza kobieta to chlopaki zagadywaly i w sumie cheba sie i popisywali to nic dziwnego chyba wszyscy zdrowi synki tak maja i prawdopodobnie w kozdym wieku :polew: no ale tym samym sie stron sporo nazbieralo wiec i jakis plus byl yno z drugiej str nie wiem jak tam Marzena i inne partnerki pewnie zachwycone nie byly dobrze synek prawi a tak co? już tyczymy jakiś czas przed tym tysiakiem :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 A to jakiś wyścig je z tymi stronami ? Kto mo więcej to fajniejszy ?
ROBERT Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Za chwila zaś trza iść do roboty [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 15:57_________________________________________________Tomek i co byłeś u tego Sopy ? Podobno nie ciekawie to wygląda
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Za chwila zaś trza iść do roboty [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 15:57_________________________________________________Tomek i co byłeś u tego Sopy ? Podobno nie ciekawie to wygląda właśnie co tam z tym Twoim ???
seves Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Za chwila zaś trza iść do roboty no wiym wiym widuja Twoja fura ostatnio we wtorki i czwartki [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 16:00_________________________________________________ A to jakiś wyścig je z tymi stronami ? Kto mo więcej to fajniejszy ? no tak wszyscy godaja i zawsze to chociaz jakas okazja do swietowania przynajmniej tak zescie mnie nauczyli [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 16:02_________________________________________________Tomek co masz z fura
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tomek i co byłeś u tego Sopy ? Podobno nie ciekawie to wygląda Byłem i właśnie teraz dzwoniłem... w środę mają mi wymienić sterownik w skrzyni, a w czwartek jadę kumpla na weselu wozić
seves Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Hammer mam nadz ze za fest Cie nie szarpnie no wlasnie chlopaki przy okazji, a w szczegolnosci Hammer powiedzcie mi cos prosze o tej http://grzesmobile.otomoto.pl/audi-a4-s-line-2004-131km-alum-igla-C16638545.html multi co? warto czy nie warto i jak cos jakie ryzyko i ile to ryzyko kosztuje
ROBERT Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Załatwiłem Ci wizytę u Sopy bez kolejki
seves Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 zbieram sie chlopaki silownia sauna i te sprawy
ROBERT Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 zbieram sie chlopaki silownia sauna i te sprawy Roboty sie chyć lepij [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 16:22_________________________________________________Ja też spadam do roboty Nara
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Hammer mam nadz ze za fest Cie nie szarpnie no wlasnie chlopaki przy okazji, a w szczegolnosci Hammer powiedzcie mi cos prosze o tej http://grzesmobile.otomoto.pl/audi-a4-s-line-2004-131km-alum-igla-C16638545.html multi co? warto czy nie warto i jak cos jakie ryzyko i ile to ryzyko kosztuje przyszła koza z b7 spowrotem do woza [b6]
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Hammer mam nadz ze za fest Cie nie szarpnie no wlasnie chlopaki przy okazji, a w szczegolnosci Hammer powiedzcie mi cos prosze o tej http://grzesmobile.otomoto.pl/audi-a4-s-line-2004-131km-alum-igla-C16638545.html multi co? warto czy nie warto i jak cos jakie ryzyko i ile to ryzyko kosztuje Obstawiam coś koło 1,5tyś zł ale ja też tam już mam jakieś małe znajomości więc nie powinno być tak źle Autko fajne co do skrzyni, trzebaby popytać czy coś już było robione. Jak była serwisowana, to jedyna usterka to sterownik i naprawa u Sopy to koszt 800zł Załatwiłem Ci wizytę u Sopy bez kolejki Padosz, tyś to był [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:47_________________________________________________Andrzej mi się dziś chwalił nowymi wydechami
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Hammer mam nadz ze za fest Cie nie szarpnie no wlasnie chlopaki przy okazji, a w szczegolnosci Hammer powiedzcie mi cos prosze o tej http://grzesmobile.otomoto.pl/audi-a4-s-line-2004-131km-alum-igla-C16638545.html multi co? warto czy nie warto i jak cos jakie ryzyko i ile to ryzyko kosztuje Obstawiam coś koło 1,5tyś zł ale ja też tam już mam jakieś małe znajomości więc nie powinno być tak źle Autko fajne co do skrzyni, trzebaby popytać czy coś już było robione. Jak była serwisowana, to jedyna usterka to sterownik i naprawa u Sopy to koszt 800zł Załatwiłem Ci wizytę u Sopy bez kolejki Padosz, tyś to był [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:47_________________________________________________Andrzej mi się dziś chwalił nowymi wydechami widziałem to autko dwa dni temu pod magro :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tomek na następnym spocie odbiorę siateczkę chyba że będziesz w rybolu to się zgadamy
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tomek na następnym spocie odbiorę siateczkę chyba że będziesz w rybolu to się zgadamy Spoko
Rekomendowane odpowiedzi