seves Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 no dobrze zech spam nadrobiyl bo przynajmij wiym ze do flaszki z Toba nie siodom ew jak juz siedna to musza ciu..lac i pic co 5 Dopisany: 28 Luty 2011, 20:15 to pomyłka jakieś nieporozumienie co do kompa to gość za rondem koło plazy w kierunku na hermes po prawej mo doś tanio ja wiem wiem pierchala, ale u mnie w robocie tez moga zalatwic po dobrej cenie dla pracownikow zalatwiaja, jo mom dosc nowego kompa tak zech zartowol jakies sterowniki abo flashe inne pierdy pewnie potrzebuja abo scout nie obsluguje czegos co tu mom ;( mialem nadz ze mi ktos pomoze bo moze mial ten sam problem
andy_sky Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 no w tym Ci nie pomoga nimach biegły ale w czym innym,a i owszem [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:32_________________________________________________jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Artur jedziemy jutro do Wrocławia :naughty: http://otomoto.pl/audi-rs6-mtm-702ps-full-f-vat-C17683003.html Ja mam urodziny w lipcu dopiero,wygrałeś w totka ? Mówią,że darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy ,a co tam możesz mi takie sprezentować :decayed: .
seves Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru
andy_sky Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony pewnie dostaje za duże obciążenie i dlatego pali bezpieczniki spróbuj siknąć wd40, rozruszać powinno pomóc, potem porządnie nasmaruj
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony pewnie dostaje za duże obciążenie i dlatego pali bezpieczniki spróbuj siknąć wd40, rozruszać powinno pomóc, potem porządnie nasmaruj po śląsku to musisz napisać, bo tak to lipa
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony pewnie dostaje za duże obciążenie i dlatego pali bezpieczniki spróbuj siknąć wd40, rozruszać powinno pomóc, potem porządnie nasmaruj po śląsku to musisz napisać, bo tak to lipa do mie nie ma problymu moga i po slonsku pisac :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony pewnie dostaje za duże obciążenie i dlatego pali bezpieczniki spróbuj siknąć wd40, rozruszać powinno pomóc, potem porządnie nasmaruj po śląsku to musisz napisać, bo tak to lipa do mie nie ma problymu moga i po slonsku pisac :gwizdanie: tyś jest synek chachor
seves Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony pewnie dostaje za duże obciążenie i dlatego pali bezpieczniki spróbuj siknąć wd40, rozruszać powinno pomóc, potem porządnie nasmaruj po śląsku to musisz napisać, bo tak to lipa do mie nie ma problymu moga i po slonsku pisac :gwizdanie: hahaha no co za przesmiewcy po polsku tez sie pisze zalezy kto z kim godo Stanley dotarl mail?
seves Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 po robocie na Chwałowicach śmiertelny osz kur nie wiesz co sie stalo? przy tasmie kajs?
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jakbyśta coś wiedzieli czamu mi nie funguje wycieraczka ze zadku to byda dźwięczny, bezpiecznik się poli no synku bo na pewno mosz marasu pelno a ona musi sie slizgac poli sie bo mo za duzy opor kto nie smaruje nie jedzie jak moj dziadek godo nie no zartuja ni mom pojecia ale moze rychtych kaj musisz w te miejsce co sie obraco kapnyc smaru myślis że to tego wina,moja małżonka wycierała dużą ilość śniegu, jak żech był w sexnatorium i tak staneła na środku szyby jak wymieniłem bezpiecznik to ruszyła kilka centów i zaś spolony pewnie dostaje za duże obciążenie i dlatego pali bezpieczniki spróbuj siknąć wd40, rozruszać powinno pomóc, potem porządnie nasmaruj po śląsku to musisz napisać, bo tak to lipa do mie nie ma problymu moga i po slonsku pisac :gwizdanie: hahaha no co za przesmiewcy po polsku tez sie pisze zalezy kto z kim godo Stanley dotarl mail? ja, jest
ROBERT Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 po robocie na Chwałowicach śmiertelny osz kur nie wiesz co sie stalo? przy tasmie kajs? Na zabudowie dostał w głowę liną z KBH , ale w zeszłym tygodniu , dziś w nocy zmarł
seves Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 po robocie na Chwałowicach śmiertelny osz kur nie wiesz co sie stalo? przy tasmie kajs? Na zabudowie dostał w głowę liną z KBH , ale w zeszłym tygodniu , dziś w nocy zmarł no to slyszalem drugi tez dostal ale lekko po twarzy podobno a ten ktory zmart podobno mocno mial czaszke uszkodzona ;(
ROBERT Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 no to slyszalem drugi tez dostal ale lekko po twarzy podobno a ten ktory zmart podobno mocno mial czaszke uszkodzona ;( ten drugi to mój znajomy, dostał w ucho ale mu go przyszyli z powrotem
Rekomendowane odpowiedzi