wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 jak to znowu :?: nie zdążyłeś Natalii odwiedzić, a ja już z powrotem co Jak tak chcesz to możemy ją odwiedzać teraz jest bezpiecznie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 jak to znowu :?: nie zdążyłeś Natalii odwiedzić, a ja już z powrotem co Jak tak chcesz to możemy ją odwiedzać teraz jest bezpiecznie :gwizdanie: :kox: [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 09:50_________________________________________________Ja Wiesiek jak zobaczyłem przelew wczoraj , tą jałmużnę ( dziś dopiero odbiorę pasek ) i sobie przypomniałem ile wszystko ostatnio zdrożało ( benzyna , chleb , cukier itp. ) to mnie rozjebało
A-rek Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 jak to znowu :?: nie zdążyłeś Natalii odwiedzić, a ja już z powrotem co Jak tak chcesz to możemy ją odwiedzać teraz jest bezpiecznie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 no benzyna cleb cukier Tego sk***iela mi tu nie umieszczaj.
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Ja Wiesiek jak zobaczyłem przelew wczoraj , tą jałmużnę ( dziś dopiero odbiorę pasek ) i sobie przypomniałem ile wszystko ostatnio zdrożało ( benzyna , chleb , cukier itp. ) to mnie rozjebało Przecież Ty masz diesla
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tego sk***iela mi tu nie umieszczaj. Wiesiek co chcesz od Donka ? :gwizdanie: Przecież głosowałeś na niego , chciałeś mieć Irlandię [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 09:58_________________________________________________ Ja Wiesiek jak zobaczyłem przelew wczoraj , tą jałmużnę ( dziś dopiero odbiorę pasek ) i sobie przypomniałem ile wszystko ostatnio zdrożało ( benzyna , chleb , cukier itp. ) to mnie rozjebało Przecież Ty masz diesla Wiedziałem , że właśnie Ty wyskoczysz z takim tekstem
andy_sky Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 no benzyna cleb cukier Tego sk***iela mi tu nie umieszczaj. to pułtusk a nie sk***iel inaczej POpapraniec
A-rek Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 no masakra jest z tymi cenami, wszystko poszło do góry przez ten je..ny podatek 23%, a teraz jeszcze te zamieszki na bliskim wschodzie i ropa przekroczy na pewno 5 zł
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tomek , na klapie mam tylko znaczek 1.9 TDI ( tak na serio mam 1.6 z LPG ) ale cichoooo...
andy_sky Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 już niedługo jest irlandia a na pewno Grecja
andy_sky Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tomek , na klapie mam tylko znaczek 1.9 TDI ( tak na serio mam 1.6 z LPG ) ale cichoooo... to lepiej się nie chwal bo takie są chodliwe
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Wiesiek[/b] co chcesz od Donka ? :gwizdanie: Przecież głosowałeś na niego , chciałeś mieć Irlandię :decayed Wjebane Przecież Ty masz diesla Wiedziałem , że właśnie Ty wyskoczysz z takim tekstem Noooo no benzyna cleb cukier Tego sk***iela mi tu nie umieszczaj. to pułtusk a nie sk***iel inaczej POpapraniec Wprowadza się zakaz umieszczania podobizn kabociorzy i innych ciuli
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Wiesiek co chcesz od Donka ? :gwizdanie: Przecież głosowałeś na niego , chciałeś mieć Irlandię :decayed Wjebane
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 a karykatury można Wskazane i to takie najbardziej ohydne
Rekomendowane odpowiedzi