diman Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 hello Synki dzieki za zlota i za goscine przy stole na wieczerzy :gwizdanie: Seves You live?? hello Diman kope lat kurde musza sie na spota wybrac teraz w sumie mam nadz ze juz sie znow bede pojawiac to spoko bo cie już długo nie widziałem słyszałem, że podjechałeś na sobotę do bukowiny musisz się rzeczywiście pokazać gdzieś na spocie najlepiej motorkiem bo ciepło się już robi :kox:
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 http://lmgtfy.com/?q=YCD Osz ku*** Arek na psy schodzi hello Synki dzieki za zlota i za goscine przy stole na wieczerzy :gwizdanie: Seves You live?? hello Diman kope lat kurde musza sie na spota wybrac teraz w sumie mam nadz ze juz sie znow bede pojawiac to spoko bo cie już długo nie widziałem słyszałem, że podjechałeś na sobotę do bukowiny musisz się rzeczywiście pokazać gdzieś na spocie najlepiej motorkiem bo ciepło się już robi :kox: Kurna jak motorkiem to ja też
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 hello Synki dzieki za zlota i za goscine przy stole na wieczerzy :gwizdanie: Ello ,fajnie było razem poobserwować siemiana pałaszującego wędlinę z okolicznych talerzy, stolików ,etcetera ,etcetera
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ello ,fajnie było razem poobserwować siemiana pałaszującego wędlinę z okolicznych talerzy, stolików ,etcetera ,etcetera No nie pieprz że zachowywał się jak zeżroł
seves Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Kurna jak motorkiem to ja też kiedy kaj jadymy Wiesiek? :gwizdanie: Ello ,fajnie było razem poobserwować siemiana pałaszującego wędlinę z okolicznych talerzy, stolików ,etcetera ,etcetera :decayed No nie pieprz że zachowywał się jak zeżroł, to już zalatuje słomą zezrol to malo powiedziane :> tego sie nie da opisac to trza zobaczyc [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 22:40_________________________________________________Pany zbierom sie pozno sie zrobilo hehe
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 kiedy kaj jadymy Wiesiek? :gwizdanie: Kaj chcesz ,ale jak byda mioł wolne No i bez samic
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Artur dzięki za dopełnienie danych Ja pieprze gdzie On się urodził :?: Dobranoc mamlasy
ROBERT Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 po robocie [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:14_________________________________________________ Robert http://moto.allegro.pl/kompletne-wnetrze-do-audi-a4-b7-2004-2008-s-line-i1536993909.html pikne i fajna cena
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Wczoraj na spocie w Bielsku kolega mi dorezal drl'y wykorzystujac swiatla dlugie .
m3rvin Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 :hi: Wczoraj na spocie w Bielsku kolega mi dorezal drl'y wykorzystujac swiatla dlugie . i jako to se sprawuje ?
Gość srb38vx Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 :hi: Wczoraj na spocie w Bielsku kolega mi dorezal drl'y wykorzystujac swiatla dlugie . Ja widzałem :good:
ROBERT Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Wczoraj na spocie w Bielsku kolega mi dorezal drl'y wykorzystujac swiatla dlugie . Ale musiałeś dokupić jakiś moduł do tego ? Jak to wygląda , włączają się automatycznie i gasną po włączeniu świateł mijania , wtedy już długie działają normalnie ?
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Wczoraj na spocie w Bielsku kolega mi dorezal drl'y wykorzystujac swiatla dlugie . Toś jest teraz fajny
ROBERT Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Toś jest teraz fajny Przynajmniej Oplem nie jeździ :gwizdanie: :tongue4: :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi