A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 no ja tez sie zbieram bo rano pobudka panowie kto ma konto na allegro :?:
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Robert masz ty konto na allegro :?: Mam ( tylko muszę znaleźć gdzieś hasło , ale myślę że dam radę )
badboy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no ja tez sie zbieram bo rano pobudka panowie kto ma konto na allegro :?: ja mam jak coś nie ma problemu
seves Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 :hi:czesc chlopaki kuuurde ale szkoda ze mi sie to tak wczoraj poprzekladalo i przeciagnelo nam sie prawie do 22 walczylismy ale za to bajer jest mam nadz ze spot sie udal jak i jazda tam i nazot Arek jak cos to wal tez mam konto na all... a nawet 2 hahaha
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 panowie Seves to chwal sie co to za bajer
seves Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 a no kurde chcialem serio zdazyc... ale caly tunel wymienialismy ramke klimatronik na wezszy i to takie cos co nad klimatronikiem jest :> jeszcze mialem przez poprzedniego goscia parrota zamontowanego i to wywalilem bo fabrycznego bluetootha wsadze... jak ktos chce to mam na sprzedaz no i kurde zeszly prawie 4godziny Arek co to chcesz kupic na allegro? moge Ci kupic masz moze wyjmaki do swojego radia? musze juz wyjac kurde to co wczoraj wsadzilem bo cos zle wskoczylo i z prawej mi wystaje
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 masz moze wyjmaki do swojego radia? musze juz wyjac kurde to co wczoraj wsadzilem bo cos zle wskoczylo i z prawej mi wystaje tak mam [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 08:58_________________________________________________ Arek co to chcesz kupic na allegro? moge Ci kupic poszlo PW
seves Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 masz moze wyjmaki do swojego radia? musze juz wyjac kurde to co wczoraj wsadzilem bo cos zle wskoczylo i z prawej mi wystaje tak mam [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 08:58_________________________________________________ Arek co to chcesz kupic na allegro? moge Ci kupic poszlo PW done Arek a moglbym do Ciebie podjechac? bylby problem? wyjmakiem tylko bym sprzeta wyjal i by sie zobaczylo czemu nie chce zaskoczyc
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Arek a moglbym do Ciebie podjechac? bylby problem? wyjmakiem tylko bym sprzeta wyjal i by sie zobaczylo czemu nie chce zaskoczyc nie ma problemu podesle ci na PW adres[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:08_________________________________________________Robert http://moto.allegro.pl/emblemat-dtm-audi-a3-a4-a5-a6-a8-s-line-i1265687369.html Badboy na allegro masz mnostwo tych znaczkow S-line
ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Dobry dzień Robert http://moto.allegro.pl/emblemat-dtm-audi-a3-a4-a5-a6-a8-s-line-i1265687369.html Co Arek mam robić Body na Deutsche Tourenwagen Masters
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Seves to jest ta "bepiatka" mojego kuzyna
ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 ... moge Ci kupic Mi kup to ... http://otomoto.pl/audi-rs4-100-bezwypadkowy-C14573852.html _________________________________________________ No pikna Wiesiek sprawdzałeś z tym VINem ? Działa ?
badboy Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Arek a moglbym do Ciebie podjechac? bylby problem? wyjmakiem tylko bym sprzeta wyjal i by sie zobaczylo czemu nie chce zaskoczyc nie ma problemu podesle ci na PW adres[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:08_________________________________________________Robert http://moto.allegro.pl/emblemat-dtm-audi-a3-a4-a5-a6-a8-s-line-i1265687369.html Badboy na allegro masz mnostwo tych znaczkow S-line no tak tylko Ty zamówiłeś 50 zł za 2 sztuki pisałeś nie ? a tam się ceny od 50 zł za sztukę zaczynają :gwizdanie:
seves Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 reszcie Seves to jest ta "bepiatka" mojego kuzyna piekna jest :good: i biala :slina: masz zajebistego konesera w rodzinie w ogole Arek dzieki wielkie za pomoc przy mojej furce :notworthy:
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 no tak tylko Ty zamówiłeś 50 zł za 2 sztuki pisałeś nie ? a tam się ceny od 50 zł za sztukę zaczynają ale ja nie wiem kiedy bede osobiscie w DE, a konta na ebay'u nie mam reszcie Seves to jest ta "bepiatka" mojego kuzyna piekna jest :good: i biala :slina: masz zajebistego konesera w rodzinie w ogole Arek dzieki wielkie za pomoc przy mojej furce :notworthy: luzik :> Seves a mam ci pokazac jego byla B6 :?:
ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 ... a mam ci pokazac jego byla B6 :?: poka
seves Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Seves a mam ci pokazac jego byla B6 :?: no ba poka poka poka juz sie slinie jak Robert [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 13:21_________________________________________________ Arek jak tam zawias w ogole? zabierasz sie za to? zeby Ci sie tam nie zecmilo :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 13:24_________________________________________________lece na plac na chwile z furka jeszcze pokopac troche
badboy Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no tak tylko Ty zamówiłeś 50 zł za 2 sztuki pisałeś nie ? a tam się ceny od 50 zł za sztukę zaczynają ale ja nie wiem kiedy bede osobiscie w DE, a konta na ebay'u nie mam reszcie Seves to jest ta "bepiatka" mojego kuzyna piekna jest :good: i biala :slina: masz zajebistego konesera w rodzinie w ogole Arek dzieki wielkie za pomoc przy mojej furce :notworthy: luzik :> Seves a mam ci pokazac jego byla B6 :?: no spoko spoko myślałem że masz tam jakies dojście Seves bierzesz ten spojler S4 czy nie ?
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 szkoda mi jej bo zakochalem sie w V8
Rekomendowane odpowiedzi